>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Promocja w Bwin: 150% do 25euro czeka na Ciebie + oficjalna koszulka EuroBasket 2011!

Status
Zamknięty.
A 511

amigo007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Ja nie jestem pewien czy oni w soboty i niedziele czasem nie mają wolnego.

w0jtek 199

w0jtek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeżeli masz pytanie, to znalazłeś się we właściwym miejscu. Pomoc online dostępna jest przez całą dobę.
Telefon

00350 200 79277 (od pon. do pt. w godz. od 10:00 do 18:00, sob./niedz. od 12.00 do 16.00)

Zaraz się zdenerwuję i zacznę grać za te wpłacone 70zł.

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
a jaki problem wpłacić kasę i wypłacić wszystko?
Jak patrzymy na to tak, to co za problem obrócić bonus i wypłacić całość. Poza tym z tego co wiem wpłacona kasa i tak musi zostać min. raz obrócona. (przynajmniej tak ma większość firm).

w0jtek 199

w0jtek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nic nie dostałem, może jutro coś będzie, chociaż odpowiedź.

w0jtek 199

w0jtek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzisiaj bonus dodany, a warto zaznaczyć, że w sobote zacząłem grać za depozyt bo straciłem cierpliwość.

bo86bo 2,4K

bo86bo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ksiestwo Slupskie
Moja znajoma ma 244zł, ma napisane,ze podjąć może 244zł... zrobiła to i odsyłają jej ciągle zaś pieniadze na konto :/ nie rozumiem tego. Ogólnie nie zbyt ciekawy bukmacher z wygórowanym progiem... najlepszy dla mnie jest Tobeti bet365.

goldberger 0

goldberger

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
POLSKA
nie mam żadnych zastrzeżeń.
założyłem konto..natychmiast wpłaciłem 70zł..w ciągu 6 następnych godzin na spokojnie obróciłem te 8 razy [7bonus 1depozyt]..otrzymałem ładną sumkę 200zł..szybko przesłałem skany dowodu..i poprosiłem o wypłatę środków..na drugi dzień wszystko zaakceptowali i pieniążki już idą na konto.
jak najbardziej polecam promocję.

A 0

arderus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Szkoda ze juz wiecej takich nie ma bez ryzyka ???? ,a pytanie kiedy beda wyniki kto wygral koszulke eurobasker i w betclicu te z tymi zakladami oraz z juventusu?

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
bez ryzyka jest jeszcze w Unibet (do 100 PLN) i poniekąd w William Hill do 25 Euro.

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Szkoda ze juz wiecej takich nie ma bez ryzyka ???? ,a pytanie kiedy beda wyniki kto wygral koszulke eurobasker i w betclicu te z tymi zakladami oraz z juventusu?
bez ryzyka jest jeszcze w Unibet (do 100 PLN) i poniekąd w William Hill do 25 Euro.
Jeszcze w Betclic 200PLN, ale chyba arderus go wykorzystał.
Wyniki losowania będą znane we poniedziałek lub wtorek, czekam na odp. z bwin
Promocja z koszulką Juventusu trwa do końca listopada.

daandi 1

daandi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
brac PLNY
jesli usunałem konto na Bwin już dawno, dawno temu... bonusa żadnego nigdy na Bwin nie wykorzystalem to moge zarejestrowac sie ponownie i wykorzystac bonu$$ ;&gt;

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Myślę, że możesz się zarejestrować (o ile system Cię przepuści, bo w niektórych firmach wyskakuje informacja, że takie dane są już w systemie).
Najlepiej napisz do supportu z zapytaniem.

unicaja 886

unicaja

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Dodatkowo każdy kto zarejestruje się w październiku i listopadzie z promocyjnego linku, wpłacić minimum 40pln, ma szansę wygrać oficjalną koszulkę Eurobasket 2011!! Koszulka bardzo ładna, super się nosi.
Wyniki losowania będą znane we poniedziałek lub wtorek, czekam na odp. z bwin
Promocja z koszulką Juventusu trwa do końca listopada.
Oderka to jak to jest z tą bwinową koszulką ? Przed chwilą założyłem konto i wpłaciłem depozyt, to jeszcze mam szanse na ten gadżet czy już raczej po ptokach ? Bądź co bądź jeszcze trwa listopad :cool:. Pzdr

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Przepraszam najmocniej. Promocja z koszulą Eurobasket dotyczy 2 miesięcy: październik i listopad, a nie tylko w październiku.
Można więc rejestrować się i zapisać do promocji.

unicaja 886

unicaja

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Ok, nie ma problemu Marcin. Mejl też już poszedł, a nóż się poszczęści... Mogę tylko dodać dla niezdecydowanych że wpłata wraz z dopisanym bonusem zaksięgowana w iście ekspresowym tempie. Nic tylko grać i wygrywać ????

P 0

pavluchenko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witajcie, wpłaciłem, dostałem bonus natychmiast, zrobiłem wymagany obrót, a nawet go przekroczyłem, 7x bonus i 1x depozyt tak? i przy wypłacie widnieje że nie moge wypłacić całej sumy, bo nadal mam pieniadze bonusowe, miał ktoś tak już? o co chodzi? No chyba że wprowadzili minimalny kurs nie informując nigdzie?!

Status
Zamknięty.