kaczor5533
Użytkownik
- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
Zgłoszenia wysłane do wczoraj zostały właśnie zasilone.Mail wczoraj poszedł, orientacyjnie kiedy można się spodziewać ekstra bonusu ? tak +/- żeby wiedzieć jak sobie stawki rozłożyć
Kolejna tura dopisywania bonusów jest przewidziana na dzień jutrzejszy.ja wczoraj wlansie wysylalem zgłoszenie i jeszcze nic nie dostałem proszę o kontakt
Tak, wszystko dobrze rozumiesz.witam czy dobrze rozumiem ze jak wpłace 620 zł dostane 250 zł bonusu i po wyslniu maila kolejne 120zl?
tak, ale wystarczy że wpłacisz 500 zł i dostaniesz te same bonusywitam czy dobrze rozumiem ze jak wpłace 620 zł dostane 250 zł bonusu i po wyslniu maila kolejne 120zl?
Dzisiaj koło 10 zostały bonusy dopisane.na kiedy jest przewidziana kolejna tura dopisywania bonusa?
Dzisiaj koło 10 zostały bonusy dopisane.
Kolejna tura w środę.
Podaj swoje dane na PW to sprawdzę gdzie leży problem.Niestety bonus nie został mi dopisany, wiesz może dlaczego? Maila wysłałem w czwartek
TakRozumiem że promocja 50% do 250zł jest i aby móc wypłacić hajs od bukmachera trzeba dokonać obrotu 12x po kursie 1,5 w przypadku tej promocji tak?
TakA jak się ma promocja 100% od wpłaty od was? Tutaj bonus trzeba obrócić 6x po kursie 1,5 tak ?
Dobrze rozumiesz, może zostanie przedłużona, ale tego nie jestem w stanie potwierdzić. Lepiej nie czekać...I ta promocja 100% od was ważna jest do końca kwietnia tak? Dobrze zrozumiałem?
BonusOraz muszę tutaj zagrać 6x po kursie 1,5 za kwotę bonusu czy za kwotę depozytu+bonusu?
Możesz zrezygnować, wówczas nie dokonujesz tej czynności:Mogę zrezygnować np, z promocji 50% do 250zł a wziąść tylko promocje od was czyli 100% od pierwszej wpłaty? Oraz w jaki sposób zrezygnować z tamtej pierwszej promocji?
Depozyt nie wlicza się w obrót12 x obrót bonsuem 250 zl 1x 500 zl ? a co z tym 120 zl ?