>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Promocja w Bet365: Bonus 100% do 200PLN

Status
Zamknięty.
polczas111 145

polczas111

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
Wpłacam 200zł, jaki najmniejszy kurs mogę zagrać żeby dostać 200zł?
Ja co korzystałem z promocji od b365 to wiem że zawsze do wszelkich obrotów minimalny wymagany kurs to 1.50

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jeżeli wziąłem bonus od depozytu, i przez 90 dni nie obrócę depozytem to rozumiem, że bonus przepada a co z depozytem też przepada czy zostaje ?

jeśli wciąż aktualne: bonus przepada, depozyt zostaje

R 1

robocop1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czytam i czytam i nadal nie wiem, czy to 1.5 to jest minimalny kurs jednego zdarzenia na kuponie, czy 1.5 to jest min ako??

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
przynajmniej jedno zdarzenia na kuponie musi mieć kurs niemniejszy od 1,5

bonk87 15

bonk87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
przynajmniej jedno zdarzenia na kuponie musi mieć kurs niemniejszy od 1,5
Warto też dodać, że nie kwalifikują się handicapy azjatyckie, remis nie ma zakładu i inne opcje, które mogą się zakończyć rozliczeniem po kursie 1.

rysiek650 14

rysiek650

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
mam pytanie odnośnie tego że założyłem konto 4 dni temu i czy jak wpłace za tydzień kase to dostane bonus

I 1

icytower77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Świeże konto, dzisiaj otwarte. Czy mi sie wydaje czy na stronie nie można wklepać danych z paszportu? Kiedyś była taka opcja? Czy można skorzystać z bonusu, tzn obstawić na początek za te 200 pln po kursie minimum 1,5 a następnie zaraz zagrać za bonus? Można zagrać za bonus zaraz potem czy trzeba czekać na ten ich listowny kod PVC? Bo wysłalem im paszport i na lc gośc napisał ze jest zweryfikowany ale całkowicie konto będzie zweryfikwoane dopiero jak mi przyjdzie ten kod listownie i dopiero wtedy będę mógł dostać na email potwierdzenie że konto zostało zweryfikowane. Czyli mogę zagrać za ten bonus już teraz i wypłacić kase po obrocie powiedzmy jutro, czy musze czekać na ten ich kod PVC i dopiero wtedy będę mógł zagrać za bonus i ewenetualnie potem wypłacić?

kamil00 34

kamil00

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
za bonus mozesz zagrac odrazu zweryfikowac konto najlepiej poprzez wyslanie im zdjecia dowodu 2 stron weryfikacja w ciagu 24 godzin przed pozytywnym zweryfikowaniem kaski nie wyplacisz ale za bonus grac mozesz odrazu,pozdro

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
za bonus mozesz zagrac odrazu zweryfikowac konto najlepiej poprzez wyslanie im zdjecia dowodu 2 stron weryfikacja w ciagu 24 godzin przed pozytywnym zweryfikowaniem kaski nie wyplacisz ale za bonus grac mozesz odrazu,pozdro
Wg mnie nie do końca...Dopiero jak zagrasz za wpłacony depozyt to odblokowywują Ci bonus.

kamil00 34

kamil00

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wg mnie nie do końca...Dopiero jak zagrasz za wpłacony depozyt to odblokowywują Ci bonus.
no tak ale to norma najpierw grasz za swoje 200 sekunde pozniej mozesz grac za bonusowe

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
no tak ale to norma najpierw grasz za swoje 200 sekunde pozniej mozesz grac za bonusowe
Tylko, że chyba dopiero wtedy jak wypłacisz depozyt bo inaczej to w 1wszej kolejności grasz depozytem ????

O 0

obamam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
witam,
wpłaciłem kasę, dostałem bonus, i obróciłem go w dwa dni, budzę się rano a tu kasy nie ma, zostało mi na koncie tylko 48,75, kobieta z supportu na czacie napisała mi że został mi odebrany bonus i nie muszą tego uzasadniać. spoko ich prawo, to jej pisze że niech se wezmą bonus ale depozyt niech mi oddadzą, a ona że zabrano mi bonus i wszystko co dzięki niemu wygrałem, co mogę zrobić w takiej syt aby odzyskać kasę? jakieś pomysły?

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Pisz do nich e-mail i niech wyjaśnią dlaczego Ci bonus odebrali. Zauważyłem że masz stałe IP (czyżby akademik AGH?). W takim wypadku mogli podejrzewać, że masz założone 2 konto i próbujesz wyłudzić kasę.
Proponuję napisać, iż masz stałe IP gdyż mieszkasz w akademiku i możesz przejść dodatkową weryfikację.

henasraker 0

henasraker

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
mam konto w mbanku i karte debetowa Visa orientuje sie ktos moze ile policza sobie za wyplate?

johnnygangsta 68

johnnygangsta

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam takie pytanie konto mam u nich od ponad roku ale nie kokonywałem u nich zadnej wpłaty czy w takim przypadku należy mi sie bonus

bonk87 15

bonk87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam takie pytanie konto mam u nich od ponad roku ale nie kokonywałem u nich zadnej wpłaty czy w takim przypadku należy mi sie bonus
Tak, musisz skorzystać z opcji zażądania kodu bonusa w dziale Użytkownicy -&gt; Promocje.

B 0

bankierz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
potwierdzam, w bet365 tak jest.
Aby postawić zakłady za bonus, zagraj za kwotę swojego depozytu jednokrotnie w wybranych przez siebie zakładach sportowych. Musisz zagrać za kwotę depozytu i bonusu 3 razy przed dokonaniem wypłaty.
co ciekawe tam jest gwiazdka ze odpowiada odpowiedniej walucie. Jeśli dobrze rozumiem jeśli wpłacimy w eur to dostaniemy do 200 eur depozytu?

M 0

marcin80pl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jawor
witam jesli zagram kupon z 2 zdarzeniami po 1,5 czyli 1,5*3=3,375 to bedzie tak jak bym trzykrotnie kwota bonusu obrucil? czy zalicza mi jako 1 raz (bo to jeden kupon)

zapala81 228

zapala81

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
PIERDO-LAMENTO
witam jesli zagram kupon z 2 zdarzeniami po 1,5 czyli 1,5*3=3,375 to bedzie tak jak bym trzykrotnie kwota bonusu obrucil? czy zalicza mi jako 1 raz (bo to jeden kupon)
jako jeden ci zalicza.

Status
Zamknięty.