>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Promocja w Bet365: Bonus 100% do 200PLN

Status
Zamknięty.
sylar 87

sylar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jeśli wpłaciłeś 200 i dostałeś 200 i postawiłeś za 400 to przepadło, a jak nie (tzn postawiłeś tylko za 200) to wpisz kod który Ci przyszedł na maila i powinieneś dostać 200 extra

K 0

kpsopot

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Polecam ten bonus. Obrot zajal mi sobote i niedziele. w niedziele o 16 wyplata na mb. z mb na konto i we wtorek o 12 kasa na koncie. Konkretna firma :p

swietlik 148

swietlik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
mam pytanie odnośnie tego buka. Założyłem u nich konto i będę się przymierzał do wpłacenia pierwszego depozytu w postaci 50 zł. Wybrałem tam opcje przelewu bankowego ( z banku BGŻ ) , lecz wyskoczyło mi że minimalna kwota to 150$ . Konta na MB nie mam, więc nie bardzo wiem co teraz. Ktoś może mi pomóc ?

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
Yyyy to jak bede chcial zrobic przelew z ING to tez minimum 150 $ ?? bo myslalem o tym buku zeby zalozyc konto.

M 46

metalista

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Yyyy to jak bede chcial zrobic przelew z ING to tez minimum 150 $ ?? bo myslalem o tym buku zeby zalozyc konto.
Tak, taka jest wpłata minimalna przelewem, ale czy takim problemem jest założenie konta na MB?

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
No podobno troche trzeba czekac na listy od MB ?? dziwne, ze dali takie minimum wysokie...bo chyba konta juz tam nie zaloze w takim razie. Chyba, ze zainteresuje sie tym MB.

sylar 87

sylar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Z moneybookers nie dostajesz listów do aktywacji konta, chociaż jest taka możliwość jeśli poprosisz o weryfikację listowną ;) ale jest kilka innych sposobów, tego dowiesz się zakładając konto na mb btw możesz w ogóle nie weryfikować mb, ale bez weryfikacji masz limit 4000 PLN na transakcję wychodzące ;)

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
Aaaa to nie wiedziałem...a jak wyglada z oplatami ?? jakie prowizje ??

sylar 87

sylar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Żadnych opłat żadnych prowizji, jedynie przy przewalutowaniu np przychodzi Ci wpłata w EUR i muszą to zamienić na PLN to zabierają trochę grosza jeśli PLN na PLN to w ogóle, opłatę ponosisz 10 EUR jeśli chcesz posiadać kartę do MB, jeśli nie chcesz to nie musisz mieć karty i oczywiście nic nie płacisz ;) więcej znajdziesz w temacie o MB tutaj -&gt; http://forum.bukmacherskie.com/f197/
To jest po prostu portfel elektroniczny, możesz z niego wypłacać kasę do banku ale wtedy musisz przejść proces weryfikacyjny tzn wysłać potrzebne dokumenty albo w jakiś inny sposób ;) Opłata przy wypłacie/przelewie pieniędzy do banku z MB to 7.16 PLN ;)

R 3

raskolnikow3

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Tak się wydaje, że to dużo. Poza tym można obrócić tymi pieniędzmi w pewny sposób, by mieć stratę połowy bonusu - bez żadnego ryzyka połowę zachowujemy.

raczeq 0

raczeq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gorzów/Wroclaw
można go też obrócić w taki sposów, żeby nie stracić ani złotówki, ale nie nadaje się to do opisu tutaj chyba ;)

L 51

legionista880

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jelonki
nie tracac ani zlotowki obrocic jest raczej ciezko a bynajmniej czasochlonnie ale w jedna noc tracac okolo 30 zlotych mozna bezproblemowo

baqu 625

baqu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Mindfields?
nie tracac ani zlotowki obrocic jest raczej ciezko a bynajmniej czasochlonnie ale w jedna noc tracac okolo 30 zlotych mozna bezproblemowo

nie jest to czasochłonne ( chyba, że 10 minut to dla Ciebie &#39;kupa&#39; czasu )

i nic na tym nie straciłem a nawet zystałem

polecam NHL na livebettingu

można go też obrócić w taki sposów, żeby nie stracić ani złotówki, ale nie nadaje się to do opisu tutaj chyba ;)

na całe szczęście odpowiedz jest oczywista :cool:

S 0

sam_wiesz_kto

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Okolice Gliwic
Siemka.
Czy jak przeleje z MB na Bet365 250 zl to czy zostanie przynany mi bonus 200 zl ? Czy moze moge tylko 200 zl przelac a 50 zostawic na MB ?
Zalozmy ze wplacilem te 250 zl, napisalem do supportu i dostalem bonusowe 200 czyli mam 450.
Robie zaklad za 200 zl po kursie 2.0 wygrywam czyli mam 450 zl nie bonusowe i 200 bonusowe, czy te nie bonusowe moge juz wyplacic ?
Z gory dzieki za odpowiedzi.
Pozdro

C 0

creev

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Musisz postawic za kwote wplaconego depozytu (możesz postawic od razu jeden zaklad za cala kwote, lub dowolna ilosc zakladow, nie ma to znaczenia ile zakladow postawisz, musisz po prostu obrocic/postawic zaklady za kwote depozytu), nastepnie otrzymujsz bonus do grania.
Aby stawiane zaklady wliczaly się do obrotu, musisz stawiac po minimlanym kursie 1,5.
W zakladach akumulowanych, przynajmniej jedna z selekcji musi posiadac minimlany kurs 1,5.
Zakłady na handicapy azjatyckie, azjatycką sumę goli i zakłady na zwycięstwo w baseballu, zarówno w zakładach przedmeczowych, jak i na żywo nie liczą się do jakichkolwiek wymagań obrotu.
Pozdr

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
W zakladach akumulowanych, przynajmniej jedna z selekcji musi posiadac minimlany kurs 1,5.
Tzn ze jesli mam np 4 spotkania na kuponie to 1 z nich musi byc 1,50 lub wiecej a pozostale moga byc ponizej 1,50 ??

Status
Zamknięty.