>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Promocja w Bet365: Bonus 100% do 200PLN

Status
Zamknięty.
B 0

bylewygrac

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czyli każde zdarzenie musi mieć kurs 1,50 tak ? Czy AKO musi być co najmniej 1.50 ?

rangizz 618

rangizz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeżeli puszczasz single, to musi on mieć kurs równy bądź większy od 1.50
Jeżeli puszczasz kupon składający się z co najmniej dwóch tyów, to przynajmniej jeden z nich musi mieć kurs większy bądź równy 1.50.

rangizz 618

rangizz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak czy siak, przed wypłatą nie obędzie się bez weryfikacji, także radzę ją po prostu przejść.

andrzejpluuu 42

andrzejpluuu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olsztyn
Siemka, mam pytanie, kumpel mnie pyta (a ja tak dawno to realizowałem że po prostu nie pamiętam)
Wpłacam 200zł , dostaję bonus 200zł (na razie zablokowany)
Gram pierwszy kupon np. za kurs 2,0 , stawka 200 zł (mój depozyt)
Czy w przypadku przegranej, pozostaje mi 200 zł bonusu do obracania, czy żegnaj karolciu ?
Dzięki

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Najpierw jest ściągany depozyt.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
becks-59091 +3 Punkty (za szybką pomoc.)
andrzejpluuu 42

andrzejpluuu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olsztyn
ok, to rozumiem , ale czy gdy zagra pierwszy kupon za 200 zł i przegra , to bonus też ginie, czy zostaje 200 zł do grania ?

konrad140 2,2K

konrad140

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
ok, to rozumiem , ale czy gdy zagra pierwszy kupon za 200 zł i przegra , to bonus też ginie, czy zostaje 200 zł do grania ?

Tak 200zł zostaje, z tym że ciągle musisz obrócić 400zł (200 Twoje i 200bonusu) x3 po kursie 1.50.

200zł już przegrałeś , czyli za te pozostałe 200 zł musisz postawić łącznie za 1000zł aby móc wypłacić

pancio 153

pancio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
to cały czas żyłem w błedzie myśląc że to kurs zdarzeń musi wynosić przynajmniej 1.50

seba6 533

seba6

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wpłacilem 50 zł na bet365, dostałem bonus i wtopiłem 50 zł na zaklad. Na koncie jest te 50 bonusowe jeszcze , ale jak chce postawić zakład, to się wyswietla że nie moge . Chyba bonus tez do dyspozycji jest ?

K 0

kibol1302

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zakładam konto w najbliższym czasie. I pytanie 1. czy mogę mi zweryfikować konto przed wpłatą? Nie chce mieć żadnych problemów w związku z tym, bo nie raz czytam przypadki gdzie ludzie wpłacają kasę, a potem z nieznanych przyczyn blokowane są im konta.

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bullerbyn
Zakładam konto w najbliższym czasie. I pytanie 1. czy mogę mi zweryfikować konto przed wpłatą? Nie chce mieć żadnych problemów w związku z tym, bo nie raz czytam przypadki gdzie ludzie wpłacają kasę, a potem z nieznanych przyczyn blokowane są im konta.

Wiem, że bezpośrednio po wpłacie możesz zweryfikować

arus997 0

arus997

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stalowa Wola
Chcę założyć konto na bet jeżeli nie mam konta bankowego lecz mam Moneybookers&#39;a to dostanę bonus?

B 1

bandyta.

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chcę założyć konto na bet jeżeli nie mam konta bankowego lecz mam Moneybookers&#39;a to dostanę bonus?
Dostaniesz, końcówka przy nicku to chyba Twój wiek. Po co kombinować, nie lepiej poczekać do 18nastki niż mieć problemy przy wypłacie.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
Wpłacilem 50 zł na Bet365, dostałem bonus i wtopiłem 50 zł na zaklad. Na koncie jest te 50 bonusowe jeszcze , ale jak chce postawić zakład, to się wyswietla że nie moge . Chyba bonus tez do dyspozycji jest ?
Jest do dyspozycji pod warunkiem, że zrobisz odpowiedni obrót depozytem. Cyba - o ile się nie mylę i z tego co pamiętam.

pancio 153

pancio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wpłacilem 50 zł na bet365, dostałem bonus i wtopiłem 50 zł na zaklad. Na koncie jest te 50 bonusowe jeszcze , ale jak chce postawić zakład, to się wyswietla że nie moge . Chyba bonus tez do dyspozycji jest ?

Jest do dyspozycji pod warunkiem, że zrobisz odpowiedni obrót depozytem. Cyba - o ile się nie mylę i z tego co pamiętam.

Ale , kase (depozyt) juz przegrał i nie może postawić za bonus , więc musi na nowo wpłacic , sobie kase ?Pytam , bo też chciałem 200 zł na jakieś zdarzenie postawić , ale (odpukać) jak przegram to depozytu nie ruszę , czyli muszę na nowo kase wpłacić ?

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
Ale , kase (depozyt) juz przegrał i nie może postawić za bonus , więc musi na nowo wpłacic , sobie kase ?Pytam , bo też chciałem 200 zł na jakieś zdarzenie postawić , ale (odpukać) jak przegram to depozytu nie ruszę , czyli muszę na nowo kase wpłacić ?
Tak - musisz na nowo wpłacić, żeby zrobić wymagany obrót depozytem, który odblokuje Ci bonus. Dlatego za depozyt trzeba grać bardzo uważnie i rozważnie, żeby później nie dopłacać celem uwolnienia bonusu, a jaka to kwota potrzebna do uwolnienia bonusa to już pisz do supportu, bo osobiście nie pamiętam jakie bet365 ma warunki z tym związane i ile wpłacałeś. Support Ci wszystko wyjaśni.

rangizz 618

rangizz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Aby postawić zakłady za bonus, zagraj za kwotę kwalifikującego się depozytu jednokrotnie w wybranych zakładach sportowych. Musisz dokonać obrotu depozytem i bonusem 3 razy przed możliwością wypłaty.
Czyli po zagraniu za 50 zł (całość jaką wpłacił) nie ma bata - bonus musi być dostępny jużdo gry.

Status
Zamknięty.