>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

promocja freebet w Bluesq

Status
Zamknięty.
T 2

typer2012

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
może ktoś odpowiedzieć po jakim czasie od rozwiązania Quizu pieniążki są na koncie Bluesq ?

R 125

roger12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
kraków
I co? Sugerujesz, że firma Bluesq to złodzieje danych? ????
Wszystko działa bez problemów to opinia większości.

what?? jak masz takie o to posty pisać to nie pisz wogole bo nabijasz tylko posty czy ja pisze ze złodzieje ? może jakiś błąd maja ze skryptami albo nie wiem co przecież wiem co daje przy rejestracji

T 10

tosiek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
what?? jak masz takie o to posty pisać to nie pisz wogole bo nabijasz tylko posty czy ja pisze ze złodzieje ? może jakiś błąd maja ze skryptami albo nie wiem co przecież wiem co daje przy rejestracji

To w takim razie po co się żalisz na forum, że nie możesz się zalogować? W jaki sposób nasza społeczność może udzielić ci pomocy? Pisz maila do pracowników Bluesq. Adres supportu masz w zakładce &#39;Contact&#39; - przynajmniej tak powinno być.

Korzystanie z przypominania hasła jest generowane automatycznie, więc mogą pojawiać się błędy. To normalne.

R 125

roger12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
kraków
To w takim razie po co się żalisz na forum, że nie możesz się zalogować? W jaki sposób nasza społeczność może udzielić ci pomocy? Pisz maila do pracowników Bluesq. Adres supportu masz w zakładce &#39;Contact&#39; - przynajmniej tak powinno być.
Korzystanie z przypominania hasła jest generowane automatycznie, więc mogą pojawiać się błędy. To normalne.
po to żebyś się głupio pytał . pytam bo może ktoś wcześniej miał taki problem i wie jak go rozwiązać do supportu już dawno napisałem jeszcze przed napisaniem tutaj ale oni najczęściej odpisują po 3-4h
ps. tylko tyle że ja hasło juz generowałem 3 razy ????

kurus-i 0

kurus-i

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wloclawek
Może ktoś jeszcze bardziej przybliżyc jak z obrotem,bo z rozmowy livechat kolegi 2 strony wcześniej mało wywnioskowałem ;)

zapala81 228

zapala81

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
PIERDO-LAMENTO
Może ktoś jeszcze bardziej przybliżyc jak z obrotem,bo z rozmowy livechat kolegi 2 strony wcześniej mało wywnioskowałem ;)

nie ma obrotu wszystko ponad 5 funtów mozna wyplacic ale jaka jest minimalna wyplata tego nie wiem. te 5 darmowe nie mozna wyplacic

R 125

roger12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
kraków
Widzę, że masz większy problem do mnie niż do tematu, który opisujesz. :zoltakartka: Szkoda czasu pisać dla takich userów.

co mam większy problem stary czepiasz sie byle czego a jak ty potrzebujesz jakiejś pomocy to piszesz i nikt ci nie nie mówi co wielki mod się zrobiłeś czy co jest temat wiec pytam a jak nie wiesz to sie nie odzywaj :kwasny4565::kwasny4565:

M 12

m@estro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
polska
niema obrotu! wystarczy sobie zagrać za to gdzieś, jeden już wypłacił całość

T 0

tomkasz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
u mnie było tak, że po zagraniu zakładu na live mogłem całość przetransferować do pokera. teraz jednak też nie mogę się zalogować...

M 86

masarro1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Oni coś tam mają zrypane, też nie mogłem się zalogować mimo że wpisywałem prawidłowe dane, i po 3 próbach zablokowali dostęp , musiałem uderzyć na czat i odpowiedzieć na pytania pomocnicze wtedy przywrócili dostęp...

U 0

ucze88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a gdy przy rejestracji wybrałem karte jako forme wpłaty i wypłaty to moge to teraz jakos zmienic, np na moneybookers??

eskaer 0

eskaer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Ziemii
Tym którym sie nie wyświetla quiz rozwiązanie tego problemu jest proste wyczyśćie ciasteczka w przeglądarce , i te 5Ł możesz też wypłacić(ja zagrałem 2 razy all in ruleta live czerwone czarne i miałem 20 Ł i sie wypłaciłem kasa bardzo szybko na moneyu się znalazła obyło się bez skanów) nic nie odejmują ani nie zabierają a przy rejestracji tam gdzie karta przejdźcie sobie na moneybookers i wpiszcie e mail z moneya i gitara

zapala81 228

zapala81

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
PIERDO-LAMENTO
Tym którym sie nie wyświetla quiz rozwiązanie tego problemu jest proste wyczyśćie ciasteczka w przeglądarce , i te 5Ł możesz też wypłacić(ja zagrałem 2 razy all in ruleta live czerwone czarne i miałem 20 Ł i sie wypłaciłem kasa bardzo szybko na moneyu się znalazła obyło się bez skanów) nic nie odejmują ani nie zabierają a przy rejestracji tam gdzie karta przejdźcie sobie na moneybookers i wpiszcie e mail z moneya i gitara

heh i komu tu wierzyc na 2stronie ktos wkleił rozmowe z live chatem i jest tam info ze tych 5 nie mozna wypłacic.

M 12

m@estro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
polska
JA wkleiłem rozmowe z livechatu, i tam gość powiedział że nie można od razu tego wypłacić, a nie że wogóle... Tak jak mówiłem, jeden koleś już wypłacił całość, podkreślam że mają extra szybkie wypłaty na MB

daviid 22

daviid

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
tak a mi powiedzieliście że nie dostane bo pierw wypełniłem Quiz a potem się zarejestrowałem i dostałem:p:p

Status
Zamknięty.