>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Promocja Betclic - zakład bez ryzyka do 100zł (oferta bez obrotu)

micolinho 16

micolinho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie moge wplacic pieniadze z jednego konta bankowego na dwa konta w betclicku i otrzymac bonus? Chodzi o to, ze kumpel nie ma konta a chce skorzystac z bonusu i nie wiem czy jak mu przeleje to sie nie dowala? Druga sprawa moge zalozyc 2 konta u mnie w domu, zeby nie jezdziic do niego specjalnie i otrzymamy bonusy&gt;?

A 511

amigo007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
1 twoje konto bankowe jeden bonus dla ciebie. Kumpel musi mieć swoje konto bankowe, i na nie wypłacać.

micolinho 16

micolinho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Poki co nie moge przelac kasy, zalozylem konto ale nie moge przelac siana.. ;/ Jest za pozno czy jak? Tez mial ktos takie problemsy?

wisniowy 126

wisniowy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wpłaciłem pieniążki w piątek, dzisiaj postawiłem na Schalke, BVB i City, wszystko weszło i jestem na czysto 154 zł do przodu ;) Kasa już wypłacona, czekam aż dojdzie na konto. POLECAM!

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Do bonusu obowiązują:
- przelew zwykły
- przelewy24
- karta płatnicza.
Pozostałe metody płatności nie obowiązują w promocji.

A 0

anze

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Malopolska
Mam podobne pytanie jak ktoś wyżej, ale nie znalazłem na nie odpowiedzi: przy rejestracji w Betclicku w polu adres nie da się pisać polskich znaków. Ja takie w adresie posiadam. Czy jeżeli wpiszę bez polskich znaków - np. L zamiast Ł - nie będzie problemów z wypłatą pieniędzy w razie niepowodzenia?

capoeirista92 8

capoeirista92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun/Olsztyn
Ja mam takie pytanie. Załóżmy, że zarejestrowałem się w betclic i korzystam z tej oferty &quot;Zakład bez ryzyka do 100zł&quot;. Wiem, że jeśli przegram zakład i dostanę zwrot, to mogę te pieniądze od razu wypłacić.
A co będzie, jeśli trafię zakład i wygram? Wtedy też mogę od razu wypłacić pieniądze czy muszę jakoś je obrócić? Szukałem w regulaminie, ale nie mogę tego znaleźć.

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
A 0

anze

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Malopolska
Odnośnie oferty Cashback w Betclick - tą promocją jest objęty pierwszy mój zakład (oczywiście spełniający wymogi, czyli ma 3 możliwe wyniki). Czy w związku z tym nie ma różnicy, kiedy zostanie obstawiony? Np. założyłem konto w poniedziałek, a zakład robię w czwartek? I czy trzeba gdzieś coś specjalnie klikać, czy po prostu wystarczy zrobić ten wspomniany pierwszy zakład i automatycznie jest objety ofertą Cashback?

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Należy zarejestrować się z promocyjnego linku, dokonać depozytu uprawnionym sposobem (np. przelewy24). Nie ma określonego minimalnego terminu zawarcia pierwszego zakładu. Automatycznie jesteś upoważniony do oferty cashback.

mirgosik 727

mirgosik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chciałem skorzystać z bonusu, ale po podaniu danych wyskoczyła informacja przepraszamy, ale nie obsługujemy klientów z Twojego Kraju, wybrałem oczywiście Polskę, o co chodzi?

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Witam,
Spróbuj wyczyścić ciasteczka, a następnie zarejestrować się z promocyjnego linku. Jeśli to nie pomoże to wina leży po stronie IP, korzystasz z aero.

mirgosik 727

mirgosik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jakbyśmy zgadł ???? korzystam z aero na ipadzie, zarejestrowałem się przez smartfona i udało się, dzięki za pomoc ????

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Nie ma jasno określonej daty zakończenia promocji. Na pewno do końca roku będzie promocja aktywna.

uzytkownik-76505 1,3K

uzytkownik-76505

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeżeli się zarejestrowałem dzisiaj, to czy mogę wpłacić innego dnia i promocja będzie nadal mnie obowiązywała ?

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Jeżeli się zarejestrowałem dzisiaj, to czy mogę wpłacić innego dnia i promocja będzie nadal mnie obowiązywała ?
Tak, możesz tak zrobić i promocja będzie Cię obowiązywała.