>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

progresja over 0.5 inaczej.

V 31

vector77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce Huntingdon
dalik czeka na nowy temat wiec zakladam.
moja propozycja to progresja ale odwrócona do gory nogami. w zalozeniach progresje gra sie wysokie kursy gdyz musimy spodziewac sie kilku progow a na to potrzeba pieniedzy.
moja progresja opiera sie na niskich kursach w granicach 1.3.
ze wzgledu na to ze kurs jest niski prawdopodobienstwo takiego zdarzenia jest statystycznie wieksze wiec i spodziewana ilosc progow powinna byc mniejsza.
gra polega na obstwianiu over 0,5 w poszcegolnych polowach.
gra 0ver 0,5 w calym meczu skuteczna nie jest gdyz niskie kursy w granicach 1,05 nie daje zyskow przy malych wkladach a ryzyko porazki jest jednak znaczne. potem odrobienie strat moze okazac sie niemozliwe.
moj sposob jest inny bo ja gram na 0ver 0,5 tylko w jednej polowie a w momencie braku bramki w pierwszych 45 minutach rozpoczynam progresje majac nadzieje na gola w drugiej odslonie. jesli gola nie ma i w drugiej polowie progresja osiaga 3 próg grany w nastepnym meczu.
ze wzgledu na to ze kursy sa niskie progresje nalezy rozpoczac od niskich stawek aby bylo to bezpieczne gdyz kazdy nastepny prog pozera wiecej i wiecej kasy.
dobra wiadomosc to taka ze remisy 0-0 sa jednak rzadkoscia a kilka pod rzad to prawdziwy rarytas wiec i ryzyko totalnej wpadki jest watpliwe. oczywiscie to tylko gra wiec trzeba sie spodziwac najgorszego.
zyski z takiej progresji nie beda duze bo nie jest to progrsja jakosciowa tylko ilosciowa ze wzgledu na niskie kursy.
plusy:
-mala ilosc progow
-szybki zwrot kasy wlozonej w gre z zyskiem
-nie musimy kombinowac i robic jakis glebokich analiz bo kluczem jest wybor w miare bramkostrzelnych
lig i druzyn.
minus to:
-kazdy nastepny poziom to kilakakrotnosc poprzedniego pod wzgledem wlozonej kasy
-czas ktory musimy spedzic przy kompie
-w gre wchodzi tylko gra na lajfie bo musimy obstawiac druga polowe przy braku gola w pierwszej.

kokosow z tego nie bedzie ale przy intensywnej grze mozna na tym zarobic.
wczoraj czyli 11.07.2012 rozegrano 26 meczow towarzyskich o czym pisalem w innym temacie.
tylko jeden zakonczyl sie remisem 0-0 z czego wynika ze 25 progresji byloby zakonczonych powodzeniem w przeciagu 120 minut.

zapraszam do dyskusji

D 77

dalik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z nienacka
No to zaczynam bombardowanie ????
Po trafionej bramce w pierwszej połowie odpuszczasz mecz- zgadza się ?
pytanie jeszcze: A co będzie jak buk nie udostępni kursu na over 0,5 w drugiej połowie ?
Policzmy progresję dla kursu 1.3 i mnożnikiem 5.

Dobrze by było, żeby za 100zł móc przejść 4 progi.
Może by tak odczekanie z 10 min aż kurs urośnie na 1 połowę ? (w drugiej już lepiej nie czekać bo jak wpadnie bramka na początku 2 połowy a będzie ona jedyną możemy mieć zonka)

Jeszcze kurs ratowałoby jakieś AKOale to trochę ryzykowne

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
BERGAMUTY
przy graniu 4-5 meczów dziennie daję około tygodnia, że będzie bankrut!

V 31

vector77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce Huntingdon
po pierwsze to meczy obstawionych musi byc wiecej niz 4-5 bo zysk przyjdzie z ilosci nie jakosci typow.
po drugie stawka 1 na pierwszy typ jest zbyt wysoka. ja proponuje 0.5 jednostki na pierwszy prog. zakladam ze najgorszy scenariusz to dojscie do 6 progu co oznacza 2 i pol meczu bez bramki.
tak jak dalik zauwazyl mozemy odczekac w pierwszej polowie nawet 10 minut bo po uplywie tego czasu kurs powinien oscylowac w granicach 1.6 po 2o minutach 2.0. ze wzgledu na to ze czesz progresji konczy sie na 1 progu mamy wiekszy zysk przez co pierwsza stawka moze byc nizsza co przy zalozeniu ze gramy na staly zysk wklad w nastepnych progach bedzie nizszy. w bukmacherce nie chodzi tylko o poprawne typy chodzi rowniez o to ze musimy umiec minimalizowac i liczyc sie ze stratami. wiele razy na tym forum widzialem peffki ktore nie wchodzily. potem ludzie pluja sobie w brode i placza.
do tego dochodzi stawkowanie w obliczu doboru druzyn pod granie. wczoraj w friendlies gral ajax borusia mgladbach psv borusia dortmunt genk. przy tych druzynach i sposobie gry zaryzykowalbym za wiecej.
borusia grala wczoraj bez ikry i bez silnikow lewego i blaszcza z duza iloscia mlodych ktorzy grali gownianie. mimo to w meczu wpadly 3 bramki.
po trafieniu progresja zaonczona.
nie spotkalem sie ze buk nie wystawil kursu na druga polowe bo zaklad na bramki to podstawowy zaklad bukmacherski.

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
BERGAMUTY
no fakt, trafić 2 i pół meczu bez gola z rzędu to niemal niemożliwe, ale wczoraj miałem dwa mecze 0:0 z rzędu i ten trzeci miał 1:0 po drugiej połowie... ale grałem innym schematem wiec pewnie takich meczów nie wziąłbyś po uwagę... życzę powodzenia...

V 31

vector77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce Huntingdon
incubus przy tym systemie gry przegrywa tylko 0-0. pozatym grajac na lajfie mozna coverowac zaklad na milion sposobow bo kurs na under 0,5 bedzie wysoki nawet w drugiej polowie. jak masz ciary bo w drugim meczu masz zero 0-0 a tu juz druga polowa mozesz skontrowac i zminimalizowac straty.
tak naprawde mozna coverowac jeszcze na poczatku meczu. przy zalozeniu ze przegrywa tylko 0-0 w calym meczu obstawiamy za czesc przypuszczalnej wygranej zaklad under 0,5 w meczu. jak wiesz taki zaklad w 1 minucie meczu to kurs powyzej 10.

my gramy na polowy wiec kurs na brame w 1 polowie to 1.3.

zalozmy ze inwestujesz 1j po kursie 1.3 tak jak w tabeli wyzej.

zysk to 0.30. inwestujesz wiec te 0.20 zysku w podporke na under 0,5 w calym meczu po kursie 10. zysk z podporki 2j.

robisz to samo w drugiej polowie i przy 0-0 jestes w plecy ale lekko. ja bym tak robil dopiero na 3 progu bo statystyka dowodzi ze wiekszosc meczow konczy sie na pierwszych 2 progach.

ktos powie to tylko statystyka ale jak by nie ona to bysmy nie wiedzieli ze w 19 wieku srednia dlugosc zycia wynosila ok.30 lat. musialby sie zdarzyc jakis kataklizm aby ta statystyke zmienic.

D 77

dalik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z nienacka
A ja czekam na informację jaki buk udostępnia grę za stawkę 0.20 gr. bo tu gdzie gram to minimalna = 1zł

Ogólnie - Trochę mały zysk , a wkład finansowy duży.

V 31

vector77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce Huntingdon
ja gram na bet365. mieszkam w anglii wiec obstwaiam w ichniej walucie. najnizszy mozliwy wklad to 10 pensow wiec mozna kombinowac.

narazie gral nie bede za kase tym sposobem. chce tylko sprawdzic to i owo. jak rusza ligi europejskie to wtedy pomyslimy.

V 31

vector77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce Huntingdon
oki obstawilem na jeden meczyk: wszystko na lajf wiec pewnie ludzie beda sie podniecac ze oszukuje ale to tylko testy.
PROGRESJA 1:STOPIEŃ 1
kurs 1.44---stawka 0.10j---zysk 0.05j✅
IRAN U16-JAPONIA U16---gol w 12 minucie

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
BERGAMUTY
mógłbyś jeszcze dopisywać w której minucie obstawiasz, to moze okazać się potem ważne, jakich kursów w jakiem minucie można sie spodziewac...

cock 756

cock

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Najlepsze kursy na betfair przed meczem wahają się w okolicach 1,08. Najgorsze 1,02... Gdy &quot;znaffcy&quot; widzą ewidentne 0:0 na koniec, kurs otwarcia wynosi max 1,15.
Bet3,65, da kurs na live pomniejszony o swoją marżę, około 10%.
Kurs 1,30 na over 0,5 gola dostaniesz w okolicach 50 minuty u klasycznego buka.
Wiem jedno - ani na czynsz i chleb w Huntingdon nie będzie, ani na bilet do Kielc. Było już takie granie, no ale powodzenia. Będę śledził temat.

V 31

vector77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce Huntingdon
PROGRESJA 3:::STOPIEŃ 1(OBSTAWIAM PO PIERWSZEJ POLOWIE BO WYNIK 0-0)

kurs---1.44---stawka 0,10---zysk---0⛔

ORDABASY-FC JAGODINA---zakład przyjęty w przerwie---bez gola

D 77

dalik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z nienacka
ORDABASY-FC JAGODINA---

No to już się załapałeś na drugi stopień progresji.
Za ile stawiasz?
Stawiasz od razu czy ryzykujesz i czekasz?
Pamiętaj, że masz już 0,10 w plecy

V 31

vector77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce Huntingdon
nie mam w plecy bo obstawilem w przerwie na over 0,5. od poczatku nie gralem bo corke ze szkoly musialem odebrac. progresje mozesz zaczac zawsze przy stanie 0-0.

D 77

dalik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z nienacka
Taki bajer...
Po prostu zakładasz, że nie będzie 0:0 po kursie 1,3 ?
A powiedz mi jak tam masz u siebie z tymi monetami i jak stawkujesz?
Stawiasz 0.10 (ile to &quot;na nasze&quot;?)
Jak wtopisz to minimum 0.30 musisz postawić - zgadza się ?

V 31

vector77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce Huntingdon
tak jak widac w przykladach. 0,10 funta na pierwszy poziom a potem tak jak w tabeli okresliles. zanizylem poprostu stawke..