>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Progresja na tenis live - kilka wątków do dyskusji

hagis 369

hagis

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Steve Darcis - Denis Istomin
Zakłady do : 21 Sie -19:20

Steve Darcis - Denis Istomin - Zakłady na 1. seta
Denis Istomin @ 1.53
Stawka : 13.05
Przewidywana wygrana : 20.01

Steve Darcis - Denis Istomin - Zakłady na 2. seta
Denis Istomin @ 1.53

Steve Darcis - Denis Istomin - Suma setów w meczu
3 sety @ 2.37
Stawka : 8.43
Przewidywana wygrana : 20.02

Łączna stawka : 34.53
Wygrana z 2 Zakładów : 40 - 34.53 = 5.47

hagis 369

hagis

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Steve Darcis - Denis Istomin
Zakłady do : 21 Sie -19:20

Steve Darcis - Denis Istomin - Zakłady na 1. seta
Denis Istomin @ 1.53

Steve Darcis - Denis Istomin - Zakłady na 2. seta
Denis Istomin @ 1.53

Steve Darcis - Denis Istomin - Suma setów w meczu
3 sety @ 2.37

Stawka : 8.43
⛔Przewidywana wygrana : 20.02
⛔

Łączna stawka : 34.53
Wygrana z 2 Zakładów : 40 - 34.53 = 5.47
Steve Darcis 0 - 2 Denis Istomin
Bet1&gt;✅6.90✅
Bet2&gt;✅5.47✅
Bet3&gt;⛔34.53⛔
Bank na granie: 12.37

hagis 369

hagis

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Casey Dellacqua v Yanina Wickmayer

Casey Dellacqua - Yanina Wickmayer - Zakłady na 1. seta
Yanina Wickmayer @ 1.53
Stawka : 4.57
Przewidywana wygrana :7.00

Casey Dellacqua - Yanina Wickmayer - Zakłady na 2. seta
Yanina Wickmayer @ 1.53
Stawka : 4.57
Casey Dellacqua - Yanina Wickmayer - Suma setów w meczu
3 sety @ 2.37
Stawka : 2.95

Łączna stawka : 12.09

Wygrana z 2 Zakładów : 14 - 12.09 = 1.91

D 77

dalik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z nienacka
Przepraszam, że się wtrącam. Nie wiem czy dobrze liczę ale kurs realny na takie zdarzenie to 1.17.
Czy na prawdę nie ma łatwiejszych spotkań z takim kursem do grania ?
Bo tenis to tenis...

B 0

beastviii

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
2 posty wyżej na zielono sety Istomina jak było 2-0 dla Darcisa? i zysk z tego 5.47? Postawiłeś, że Istomin wygra jeden set, drugi set i będzie 3 setówka, żaden z tych typów nie siadł. Pomyłkę masz tam.

hagis 369

hagis

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dalik kazdy sposób przynoszacy zyski jest wary uwagi
wiadomo ze kurs mały ale szansa troche wieksza bo
przegrywamy tylko gdy favoryt przegra 2 - 0 w setach
czyli mozna uznac to jak zakład Podwójna szansa na favoryta w piłce nożnej
Jesli uda mi sie podwoic kapitał to juz bedzie coś
a jesli trafie 25 kuponów to na pewno poświece tej grze wiecej czasu

W 58

wesolutki

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chciałbym przestrzec Was przed Bet365 i sposobem gry, który do tej pory stosowałem i nie wiem jak to będzie teraz dalej. Otóż gram progresją na to, że będzie równowaga. System prosty, skuteczny, przynosi zyski aż do dziś. Grałem spotkanie Pironkovej i już doszedłem do 11 progu (11gem), w tym momencie pojawia się równowaga. Domyslacie się, że podskoczyłem do góry z radości. Korzystałem również z livesports.pl i w dokładnych wynikach widzę, że równowaga. Nagle na Bet365 zmiana wyniku i gem zakończony do 30. Zakład przegrany i koniec. Na livesports do teraz widnieje, że była równowaga. Złożyłem reklamację w Bet365 ale utrzymują, że gem skończył się do 30. Złożyłem teraz drugą i zobaczymy co z tego będzie. A tak w ogóle, ma ktoś może stronę gdzie można zobaczyć punkt po punkcie mecz tenisa jak się skończył, oprócz livesports.pl?

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
macieqleo +12 Punkty
acetate 474

acetate

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
sami widzicie, ze progresja na rownowagi jest dziurawa i trzeba miec naprawde solidny budzet zeby sie za nia zabierac

W 58

wesolutki

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No i własnie z tej strony znowu wynika, że jednak równowagi nie było... Pierwszy raz taka dziwna sytuacja.

L 0

luki1455

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wesolutki i jak sie to wszystko pokonczylo? Nie oddali kasy? Ile przegrales?

W 58

wesolutki

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A więc sprawa zakończyła sie moja przegraną wynik sprawdziłem również u źródła i faktycznie równowaga była ale jednak piłka outowa, dlatego zmiana wyniku itp., popłynąłem ~500zł ale nie ubolewam tak bardzo bo więcej już na tej progresji zarobiłem. Mimo wszystko jest ten niesmak, który skłonił mnie do dopracowania systemu. Nie spotkałem się jeszcze z meczem bez równowagi. Natomiast najwyższy prób z jakim się spotkałem to 15 gemów. Teraz przestaję grać od początku, a zaczynam wyszukiwać spotkań w których co najmniej przez cały 1 set nie ma równowagi. Co prawda dużo ciężej znaleźć takie spotkania ale jest to bezpieczniejszy system ????

acetate 474

acetate

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja kiedys widzialem mecz w ktorym nie bylo dlugo rownowagi albo nawet wcale, reki uciac nie dam ale wiecej niz 15 gemow bylo bez niej cos mi swita.

L 0

luki1455

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wesoły, te 15 gemow to widziales w damskim czy meskim meczu? Ja przed chwila widzialem 17 w meskim ;0 takze na pewno tylko damski do obstawiania na rownowagi..
Swoja droga ostatnio gralem przeciwko rownowagom damski tenis i to z dobrym zyskiem ???? bo czesto tak nie jest ze w meczu 2 wyrownanych zawodniczek jest duzo rownowag, czasem wrecz przeciwnie, a buk wtedy daje kursy zazwyczaj 1,36-1,4.
Grajac nawet po 2zł masz w kazdym gemie 0,72zl zysku. Przypuscmy ze na 20 gemow jest 5 rownowag, to w 5 gemach nic nie wygrywasz, a w 15 masz zysk 15*0,72zl=10,80zl w jednym meczu ????
Kurde no ciezko to wyczuc tak naprawde kiedy grac tak a kiedy siak.
Ogolnie stereotyp jest taki ze:
- mecz 2 wyrownanych zawodniczek -powinno byc duzo rownowag - buk daje niskie kursy na rownowagi a wysokie na brak rownowagi.
- mecz z 1 wyrazna faworytka - malo rownowag(zwlaszcza przy serwach faworytki) - buk daje niskie kursy na brak rownowagi, a wysokie na rownowagi.
Moze wiec pier... stereotypy i grac przeciwko bukowi?;p

S 72

siargiej

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pisz
Tylko, ze jak nie wygrywasz to tracisz ;p
wychodzi Ci zysk 10,88 z braku rownowagi przy Twoim zalozeniu
ale przy tych 5 rownowagach tracisz 5X2j.(10j.)
Co przy tych zalozeniach daje ok. 0,8j zysku i strate ok 1,5 h ????

L 0

luki1455

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Siargiej-nie mowimy tu o graniu plaska stawka, przeczytaj sobie jaki jest tytuł tego posta

W 58

wesolutki

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wesoły, te 15 gemow to widziales w damskim czy meskim meczu? Ja przed chwila widzialem 17 w meskim ;0 takze na pewno tylko damski do obstawiania na rownowagi..
Swoja droga ostatnio gralem przeciwko rownowagom damski tenis i to z dobrym zyskiem ???? bo czesto tak nie jest ze w meczu 2 wyrownanych zawodniczek jest duzo rownowag, czasem wrecz przeciwnie, a buk wtedy daje kursy zazwyczaj 1,36-1,4.
Grajac nawet po 2zł masz w kazdym gemie 0,72zl zysku. Przypuscmy ze na 20 gemow jest 5 rownowag, to w 5 gemach nic nie wygrywasz, a w 15 masz zysk 15*0,72zl=10,80zl w jednym meczu ????
Kurde no ciezko to wyczuc tak naprawde kiedy grac tak a kiedy siak.
Ogolnie stereotyp jest taki ze:
- mecz 2 wyrownanych zawodniczek -powinno byc duzo rownowag - buk daje niskie kursy na rownowagi a wysokie na brak rownowagi.
- mecz z 1 wyrazna faworytka - malo rownowag(zwlaszcza przy serwach faworytki) - buk daje niskie kursy na brak rownowagi, a wysokie na rownowagi.
Moze wiec pier... stereotypy i grac przeciwko bukowi?;p
Też zauważyłem, że ten stereotyp jest błędny. Dobre zawodniczki rzadziej dopuszczają do równowagi i kończą piłki. Więcej równowag spotykałem gdzie &quot;gwiazdy&quot; grał z &quot;amatorkami&quot;. Btw. chyba napisałeś do mnie na gg ale rzadko tam bywam ale za parę dni będę miał trochę więcej czasu to odpisze i pogadamy ???? Co do tych 15 gemów to w damskim, na męski nie zwracam uwagi oprócz ostatniego spotkania Nikolay Davydenko - Robin Haase gdzie było sporo równowag i dało zarobić.
@siargiej
Ameryki nie odkryłeś, że jak przegrywasz to tracisz;p Co do zarobku to tak jak luki napisał, nie gram płaską stawką tylko progresją na stały zysk. Nieduży bo 10zł ale jest to wystarczające. Gram, kontrolując się i realizując postanowienia. Mój próg to zarobienie 30zł dziennie przez 30 dni w miesiącu. Do tego dochodzą single, które podaję w temacie i wypłata jest.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
luki1455 +1 Punkty (dobry chlopak z niego, duzo doradzi o tenisie)
L 0

luki1455

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeszcze jedna kwestia ktora zauwazylem: obserwujemy sobie mecz tenisa przez powiedzmy 6 gemow i zauwazamy ze nie ma ani jednej rownowagi. Wtedy moja strategia jest taka:
- jezeli wiekszosc wynikow jest do 30, sa tez np jakies 1, 2 przelamania wtedy mysle ze warto zaczac stawiac ze rownowaga bedzie. No bo widac ze zawodniczki nie powalaja zagrywka, mecz wyrownany, rownowaga wisi w powietrzu
- jezeli wiekszosc wynikow jest do zera lub 15, brak przelaman, obydwie kobity serwuja mocno i pewnie, wtedy chyba oplaca sie zaczac stawiac ze rownowagi nie bedzie. Oczywiscie ze pewnie kiedys sie trafi rownowaga, ale przy dobrych serwisach z obu stron moze tych rownowag bedzie z 2, 3 na caly mecz.
Co myslicie o tej strategii, wydaje sie ze logiczna