>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

progresja na tenis? jasne! - test

O 3

odkrywca

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zielona Góra
Dysponować kapitałem 100 000 i grać &quot;ciułać&quot; po 50,100zł?:}
Osobiście testowałem realnie wariant z 3x mniejszym kapitałem i absolutne minimum to było 1000zł / zakład :} i powiem ci szczerze że nawet nie chciało mi by się tracić czasu dla takich zakładów tj ze stawka 50-100 (przy takim kapitale)

lubiekebab 997

lubiekebab

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
you know less, you sleep better
Przede wszystkim stawiam na bezpieczeństwo. Bardzo kusi do większych stawek, jednak trzeba pamiętać, że może przyjść czarna seria. Póki co wszystko wchodzi pięknie, bez nerwów, ale w końcu nadejdzie moment, że będzie trzeba zagrać za 4-cyfrową kwotę. Małą łyżeczką, ale do przodu, kolego. Jakbym grał pierwszy zakład za 1000 zł i każdy następny za dwa razy większą sumę, to passa praktycznie tylko 7 nietrafionych zdarzeń pod rząd i mamy po pieniądzach. A taka passa jest jak najbardziej realna, zwłaszcza przy mojej, niekoniecznie dokładnej selekcji typów. Nie jest to strata czasu, bo bukmacherka=hobby, a nie praca. Grunt to nauczyć się regularnie czerpać z tego zysk, co przykładowo gwarantuje moja progresja jak na razie, a nie wtapiać jak niejeden &quot;bogacz&quot;, który myśli, że zjadł wszystkie rozumy, a nieustannie gra za +30% budżetu i finalnie ZAWSZE jest w plecy.

cock 756

cock

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dysponować kapitałem 100 000 i grać &quot;ciułać&quot; po 50,100zł?:}
Osobiście testowałem realnie wariant z 3x mniejszym kapitałem i absolutne minimum to było 1000zł / zakład :} i powiem ci szczerze że nawet nie chciało mi by się tracić czasu dla takich zakładów tj ze stawka 50-100 (przy takim kapitale)

Małym procentem gra o normalny kapitał nominał. I jak realny test? Testujesz jeszcze? Naprawdę szkoda czasu? ;)

Szanuj centy, dolary przyjdą same.

P 4

pk2012

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
pl
Teoretycznie wydaje się że system stoi na straconej pozycji ale jak się patrzy na wynik chociażby Murraya z nocy i przegraną z kursem 20 to chyba warto ciągnąć temat.

S 9

smakosz2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ogólnie trochę śmieszne te kwoty, bo wiadomo że nigdy nie zaczynałbyś od kapitału 200 000 zł.
Poza tym muszę powiedzieć że przy początkowym kapitale do 1000 zł i z Twoimi typami mógłbyś nieźle zarobić, bo stosunkowo wysokie kursy wchodzą.

coldsex 15

coldsex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
właśnie ten temat jest bez sensu bo realny stan początkowy to 1-2 a nie 200000 tak to głupota

A 11

asdfghjk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak dotąd to autor tematu gra sobie &quot;na karteczce&quot;. Niech wpisze sobie kapitał nawet 2mln zł i tak to niczego nie zmieni. Bukmacher mu nie przyjmie zakładu za 8k zł, co za tym idzie podawanie kapitału wynoszę 200k jest śmieszne dla większości ogarniętych osób. Chce robić z siebie pośmiewisko niech robi dalej, nie zabraniajcie mu tego.