Dokladnie tak to działaDobra, sam sobie na to odpowiedzialem chyba:smile: widze ze mozna z okienka sobie wybrac po kolei konia i go analizowac, ogolnie wg Twojego zalozenia to wejsc w stanie wysokiego kursu faworyta i uciekac doslownie chwile przed gonitwa na niskim zbitym kursie tak ?:wink: bo wg takiego szybkiego teraz testu tak wlasnie mi wyszlo :wink:
jak to musi wygrać ?dziala spoko tylko jedyny mankament tego systemu to jak grasz na faworycie to faworyt musi wygrac... a dzisiaj tak trafilem ze na 8 gonitw tylko 2 zakonczyly sie wygrana faworytow ????
Tak Najczęściej wybór pada na faworytaHagis czy Twoje wybory byly faworytami ??
sebasthian wtopom winny KAC ???? zaspałem z rynkiem i juz był in - game i została tylko ewakułacja i zamiast +1.00 okazalo sie -7.00Zapytalem czy obstawiasz faworyta bo:
- na Twoim zestawieniu nie widze zadnych profit/loss ktore byly zerowe czyli faworyt nie wygral (nie trafiasz takowych ? :smile ???? ) ja dzisiaj na 10 spotkan tylko 2 trafilem, ale faworyci zawiedli, wiec mam same zera, a przychod minimalny
- widze dwie wtopy jedna na 7,00 druga na 4,89 (nie zdazyles z layem? czy kurs poszybowal do gory zamiast na dol i akurat ten kon wygral?)
- co do jutrzejszej gonitwy, bedziesz gral dwoch faworytow z jednej gonitwy ?
przed gonitwa robisz greena na jednym koniu,ale mozesz przeciez zrobic green na wszystkich koniach dajacy zysk bez wzgledu na wynik biegu
Co do Grenna na jednym koniu
Grajac Back to LAY albo LAY to BAck tylko na 1 koniu
i uzyskujemy na nim profit czyli GREEN to cały market (gonitwa)
zostaje rozliczona nabez wzgledu kto wygra
i drugi faworyt tez nie dobiegl jako pierwszy to gonitwa wyszla nam na "0"Niestety Priestleys Reward został wycofany
Kurs spadł do 2.50 co dawało zysk 7.34
skonczyło sie niestety na zwrocie