>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

program "poradnik bukmacherski" - test typów

Status
Zamknięty.
T 0

tomek_rm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
super program!!! Obstawiłem mecze podane przez Master 2303 i wygrałem 600 zł... brawo brawo genialny program. Bez zastanowienia kupuje go i wam polecam!!! pozd. :]]

radek03 90

radek03

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Jest tu jakaś osoba, która że tak powiem, więcej udziela się na forum i weszła w posiadanie tego programu i może potwierdzić jego skuteczność? Bo na razie widzę, wypowiedzi osób z 1 może 2 postami, więc cóż, już nie takie kombinacje widziałem.

K 0

kiepasa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzisiejszy dzien mi sprzyja ,mam nadzieje ze reszta tygodnia tez bedzie taka owocna jak dzis ????
Kto nie ryzykuje ten nie wygrywa ...obstawiłem dzis 2 mecze za 200 zł łaczny kurs wyszedł mi 2 zł ????
400 zł ładnie wyglada na moim kuponie a jeszcze ładniej jutro bedzie wygladało w mojej kieszeni jahaaaa ????
Master jak ja mam Ci dziekowac ten program jest naprawde zajebiaszczy ????
Pozdrawiam ????

wlodi 0

wlodi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sosnowiec
Jest tu jakaś osoba, która że tak powiem, więcej udziela się na forum i weszła w posiadanie tego programu i może potwierdzić jego skuteczność? Bo na razie widzę, wypowiedzi osób z 1 może 2 postami, więc cóż, już nie takie kombinacje widziałem.
Dokladnie. Troche mnie odstraszaja te posty

M 0

master2303

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Radek ja cię nie rozumiem... od piątku bodajże codziennie wstawiam typy... Wszyscy je widzą przed i po.. A ty mnie po prostu oskarżasz... To nie jest fer i nie zrobiło sie miło.. Wejdz sobie w historię edycji postow i posprawdzaj. A i jedno na koniec: żal.
Pozdro

K 0

kiepasa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Radek03 Ja weszlem w posiadanie tego programu i naprawde nie załuje ????
Nie ma tu zadnej sciemy kup go a sam sie przekonasz ile mozna na nim zyskac ????
Jak widzisz skutecznosc programu wynosi 100 % nie zastanawiaj sie bo nie ma nad czym ...

radek03 90

radek03

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Radek ja cię nie rozumiem... od piątku bodajże codziennie wstawiam typy... Wszyscy je widzą przed i po.. A ty mnie po prostu oskarżasz... To nie jest fer i nie zrobiło sie miło.. Wejdz sobie w historię edycji postow i posprawdzaj. A i jedno na koniec: żal.
Pozdro
Nikogo nie oskarżyłem ani nie oskarżam tylko wolę dmuchać na zimne, internetem się przecież posługuję nie od dziś i już byłem świadkiem wielu kombinacji, dlatego zadałem pytanie, dla mnie takie rzeczy są oczywiste, w morzu oszustów ciężko dostrzec uczciwego, niestety????.

M 0

master2303

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
O fajnie. Kolejny ...
powiem jedno
po jaką cholerę 40 osób do mnie pisało żebym zrobił publiczne testy ? Czy to ma sens? W jaki sposób to jeszcze można udowodnić? ????
po drugie
Ktoś kupił odde mnie program prawdopodobnie podczas sprzedaży na świstaku a wy mnie osądzaćie za to ze teraz zakładają konta i piszą co myślą... Za coś takiego to łopatą ...

a i po trzecie. Koniec z testami. Kto miał kupić program to go kupił bądź kupi. Nie będę codziennie marnował czasu na pisanie typów i podsumowań jak później ma wejść 2 kolesi i mnie oskarżać o jakieś przekręty

nie do usłyszenia
i zarazem proszę o wstawianie opini przez osoby które dłużej siedzą na forum i mają już program. na pewno pomoże to wielu osobom w decyzyji

M 0

master2303

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Radek... Nie zasługujesz na to imię...
Rusz głową. Co oni mogą ci więcej napisać
masz typy z programu na forum mają ci do nich kolejne analizy dostarczyć?

radek03 90

radek03

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Naprawdę nie rozumiem twojego oburzenia. Wszelkie środki mające na celu bezpieczeństwo internetowych transakcji powinny być chwalone a są przez ciebie napiętnowane, dziwne podejście. Skoro sprzedajesz program na ebay czy allegro to wystarczył link do aukcji i wtedy miałbym pewność, że jesteś konkretnym i pewnym sprzedawcą. Ja i inny userzy tego forum są potencjalnymi klientami i nabywcami programu, więc powinieneś dążyć do rozwiania wszelkich niejasności a nie pisać posty mające chyba obrazić innych.

B 4

bongo84

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
tez dziwne dla mnie ze nagle te osoby zaczely sie logowac na forum i pisac pochwalne posty. No chyba ze je namawiales do tego. Nikogo nie oskarzam ani nic. Moze by tak administratorzy sprawdzili IP czy cos ?

M 0

master2303

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jestem za sprawdzeniem IP a wręcz nalegam.
Jeżeli chodzi o adres strony to skontaktuje sie z bratem na którego konto było wystawione i jeżeli jeszcze będzie dało sie uzyskać adres to natychmiast wkleję

Radek... Na pewno zareagował byś tak samo gdybyś był w mojej sytuacji. Właśnie dlatego zacząłem wstawić typy publicznie do wglądu. Żeby nie było żadnych zastrzeń co do pracy programu. Więc powiedz mi... Jaki sens na ta temat
przeczytaj temat i początkowy wpis. Tyle

radek03 90

radek03

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Najlepiej wystaw program na aukcji na allegro, tutaj w temacie pokaż screeny programu, wtedy się uwiarygodnisz i nie widzę problemu aby zainwestować te 20zł.

M 0

master2303

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Radek
zobacz swój pierwszy post... Przeczytaj go ze zrozumieniem
a teraz ja
czy widzisz tam jakieś pytanie skierowane bezpośrednio do mnie?
Odpowiedź jest jasna
idąc dalej
czy widzisz tam jakieś zdanie które mogłoby sugerować ze to ja dodaje jakieś opinie o programie zakładając coraz to nowe konta?
A na sam koniec postaw sie w mojej sytuacji i mnie poprostu zrozum

co do pytań to przeczytaj wszystkie moje tematy i pokaz mi chociaż jedno na które nie udzieliłem odpowiedzi a zarazem zobacz jak sie zadaje pytania nie obrażając kogoś... Stąd moja reakcja

M 0

master2303

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeżeli ma ci to pomoc to screeny wstawie jutro.
Jeżeli chodzi o wystawienie aukcji na allegro to wolę nie. Najwyżej brat wystawi ponownie na świstaku. Chociaż wystawienia na allegro nie wykluczam
pozdrawiam

jazzman 0

jazzman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Master2303, myślę, że źle odczytałeś intencje osób które z pewną dozą niepewności podchodzą do Twoich rezultatów. Czas pokaże, jaka będzie skuteczność długofalowa, a na tego typu zarzuty nie ma co reagować nerwowo. Przecież wszyscy mamy ten sam cel ????
Pozdrawiam

P 341

pavlinho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja się wypowiem. Testowałem ten program i skuteczność w granicach 80%. Raz typuje dobrze raz typuje średnio. Nie ma 100% skuteczności. Po jednym dniu typowania to sobie możecie pisać &quot;Olaboga 100% skuteczności kupuję!&quot;. Testujcie przynajmniej tydzień to wtedy możemy pogadać. Kolejna sprawa program wam wytypuje i każe typować zwycięstwo ale trzeba też ruszyć głową i poczytać o brakach zawodników, wykluczeniach itd.
P.S. Master obiecałeś mi program za darmoszkę a do dzisiaj go nie widzę, pisałem na meila. Zero odzewu.
Pozdrawiam.

radek03 90

radek03

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Ja się wypowiem. Testowałem ten program i skuteczność w granicach 80%. Raz typuje dobrze raz typuje średnio. Nie ma 100% skuteczności. Po jednym dniu typowania to sobie możecie pisać &quot;Olaboga 100% skuteczności kupuję!&quot;. Testujcie przynajmniej tydzień to wtedy możemy pogadać. Kolejna sprawa program wam wytypuje i każe typować zwycięstwo ale trzeba też ruszyć głową i poczytać o brakach zawodników, wykluczeniach itd.

P.S. Master obiecałeś mi program za darmoszkę a do dzisiaj go nie widzę, pisałem na meila. Zero odzewu.

Pozdrawiam.
Mówisz 80%, ale możesz podać średni kurs zdarzeń?

Status
Zamknięty.