>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Problem

G 0

grin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, mam pewien problem: nie ukończyłem jeszcze 18 lat, ale mimo to zacząłem obstawiać u internetowego bukmachera. Straciłem dość dużo pieniędzy:cry: W regulaminie tego bukmachera znalazłem ptk, w którym znalazłem inf., że wszystkie zakłady zawarte przez niepełnoletniego zostaną unieważnione, więc mam pytanie, czy jeżeli np: napisałbym maila do buka informując go, ze jestem niepełnoletni i proszę o unieważnienie moich zakładów, to czy odzyskałbym moje pieniądze?? Za wszystkie odpowiedzi będę wdzięczny.

dawidm 9

dawidm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
hehe, na pewno nikt Ci kasy nie odda ;p w cuda nie wierz... teoretycznie masz racje, ale praktycznie racje ma zawsze buk, który raczej świadomie na swoją niekorzyść nie zadziała ;]

roni_10 0

roni_10

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olsztyn
I właśnie dlatego nieletni nie powinni grać w zakłady bukmacherskie, często rzucają sporą kasą nie mając w świadomości &quot;odpowiedzialnej gry&quot;. Tak, zdarzają się wyjątki wśród nieletnich, ale jest ich niedużo.

Co do tego czy są jakieś szanse na odzyskanie kasy? Tak, ale prawdopodobieństwo wynosi gdzieś 0,00001.

daimler 14

daimler

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Dubai
a jakbyś wygral duża kwote to byś sie przyznał ze nie masz 18-stu lat? ano wlasnie...
Klient musi mieć ukończone 18 lat. Sportingbet unieważni wszelkie transakcje dokonywane przez nieletnich, bez względu na rezultat tych transakcji.
próbuj , bo łatwo napisać nie....

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad...
Tak, a przypadkiem dalej nic nie pisze o odpowiedzialności prawnej?
Jakbyś wygrał to pewnie miałbyś sto pomysłów jak wypłacić.

A 2

algorytm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, mam pewien problem: nie ukończyłem jeszcze 18 lat, ale mimo to zacząłem obstawiać u internetowego bukmachera. Straciłem dość dużo pieniędzy:cry: W regulaminie tego bukmachera znalazłem ptk, w którym znalazłem inf., że wszystkie zakłady zawarte przez niepełnoletniego zostaną unieważnione, więc mam pytanie, czy jeżeli np: napisałbym maila do buka informując go, ze jestem niepełnoletni i proszę o unieważnienie moich zakładów, to czy odzyskałbym moje pieniądze?? Za wszystkie odpowiedzi będę wdzięczny.

haha sorki ale nie moge sie powstrzymac od smiechu. co mamusi sie podebraklo kaske z konta i teraz oddac nie bedzie jak?? bo nie rozumiem innych twoich przeslanek. Przegrales chyba liczyles sie z tym ze nie wygrasz zawsze?? wiec jesli tak to w czym problem. idz do sklepu kup piwo, wypij je a potem wroc i powiedz ze chcesz zwrot za piwo bo nieletni jestes. haha