>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

problem z wypłatą (moneybookers)

P 10

pawu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam , mam problem chcę wypłacić pieniądze z moneybookers na konto bankowe . Zarejestrowałem już numer bankowy itp. i gdy wpisuje kwotę i klikam dalej wyskakują mi 3 punkty ze musze potwierdzić weryfikacje .

Każą mi najpierw wypłacić 45 zł lub mniej i dodatkowe opłaty za pobranie . To jest chore .

co mam zrobić zeby po ludzku wypłacić tą kase .

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Witam , Niestety ale oni mają takie procedury nie wiem jaka to jest kwota ale oni lubią robić nam graczom problemy.

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z piekla
Witam , mam problem chcę wypłacić pieniądze z moneybookers na konto bankowe . Zarejestrowałem już numer bankowy itp. i gdy wpisuje kwotę i klikam dalej wyskakują mi 3 punkty ze musze potwierdzić weryfikacje .

Każą mi najpierw wypłacić 45 zł lub mniej i dodatkowe opłaty za pobranie . To jest chore .

co mam zrobić zeby po ludzku wypłacić tą kase .

jakie dodatkowe opłaty? Pewnie Ci chodzi o kilka PLN ?
to jest normalna weryfikacja konta bankowego, wypłacasz na swoje konto określoną kwotę, moneybookers sprawdza czy dane zgadzają się z danymi konta bankowego .

P 10

pawu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ok , rozumiem , ale jak mam potwierdzić tą weryfikacje ?

S 0

sahar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nic nie potwierdzasz. Robi to moneybookers, na podstawie danych na ktore zalozyles konto, jak i tych ktore przyjda w danych przelewu.

P 10

pawu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mam wysłać z konta bankowego na konto MB ? żeby potwierdzli ?

S 0

sahar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak. Masz zrobic przelew z banku na kwote ilus dziesieciu tam zlotych. Nie pamietam ilu juz. I tyle. No i jeszcze poczekac pare dni.