>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

problem z wplata Getin bank

J 89

jediusz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Hej. Mam problem z wpłata na skrill poprzez przelew natychmiastowy z getinbank.W momencie wybrania kwoty przenosi mnie na stronę gdzie loguje się do bankowości ale wtedy wyskakuje błąd, że transakcja przekracza limit wpłat. Mam drugie konto w bph i z nim nie ma problemu. Czy ktoś wie jak mogę wyeliminować problem?

marcinmotyl 168

marcinmotyl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pytanie stare, ale dolączam się do niego próbuje zrobić rzelew przez trustly ale wykakuje mi jakiś limit i nie wiem o co chodzi w ogóle czy zrobię dzisiaj (niedziela) tzn czy będę miał dzisiaj pieniążki na koncie

marcinmotyl 168

marcinmotyl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dziękuję, a jeszcze jedno może ktoś pomoże przy próbie przelewu (trustly) wyskakuje mi takie coś da się coś z tym zrobić?
Kwota przekracza bieżący limit natychmiastowych wpłat, dlatego też pieniądze nie będą dostępne aż do następnego dnia roboczego. Czy chcesz kontynuować?
Aktualny limit:0.00 PLN

bobule 72

bobule

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wejdź na stronę banku, poszukaj podstrony dotyczącej twoich kart kredytowych, pewnie masz na niej limit na transakcje internetowe wynoszący 0,00 ????

marcinmotyl 168

marcinmotyl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie mam karty kredytowej i nigdy nie mialem problemów z limitami przy robieniu przelewów internetowych, a tu takie coś

M 78

michal89216

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To samo miałem przy wpłacie z mBanku przez Trustly i oznaczało to, że pieniądze zostaną zaksięgowane dopiero następnego dnia. Widocznie Trustly GetinBanku też nie obsługuje 24/7.
Jak klikniesz po informacji o limicie 0,00, żeby kontynuować, to przekieruje Cię na stronę banku, gdzie wklepiesz przelew i następnego dnia hajs będzie zaksięgowany.