>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Problem z wejsciem na strone bet365

lysy-16140 268

lysy-16140

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krosno
Kamil przeciez znacie moje ipto po co mam wam je podawac?
Paulina W Takie instrukcje dostalismy od dzialu techinczego
faktycznie lepiej poczekać, bo w nie wiadomo jakie ***** szkoda się pakować...

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Z wszystkich postów wychodzi mi takie coś : są 3 grupy 1.---działa im Bet365 a nie działa reszta 2.----działa reszta a nie działa Bet365 i 3----którym działa wszystko.Jakieś wnioski?

A 4

alebum

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mi nie działa reszta i bet365 więc jestem 4 grupą. Wniosek nasuwa mi się jeden .... często gram w bet365 betsson te strony nie hulają w bahu nie gram już hoho i śmiga

T 828

the_longer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z okolicy
Pewnie flash. Ni jak nie mogę odpalić żadnego klienta pokerowego z sieci ongame a ipoker strasznie długo się łąduje albo się zawiesza

massiv 9

massiv

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja tez rozmawialem na chacie z konsultantem a laczylem sie ze strona przez podany link wiec bez paniki. Zrobilem co kazali i teraz trzeba czekac. Mi nie dziala tylko bet365 cala reszta smiga normalnie.

P 0

piter1903

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Jeśli chodzi o bet365 i 365sb to porównałem details obu stron poprzez stronę plotip.com (polecam każdemu sprawdzić) i wychodzi na to że dane domeny są identyczne, łącznie z serwerami, różni się tylko IP strony i host. Natomiast na początku tematu ktoś sugerował że to rząd zaczał blokować buki co nie sądze że miało miejsce bo po pierwsze na sieci nic o tym nie ma a zaraz byłby lament użytkowników, i po drugie niby dlaczego od wczoraj? Jakas specjalna data? a więc to chyba można odrzucić.

P 0

piter1903

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Może być że to sprawa flasha bo o ile pamiętam bet365 ma tego flasha troche wołowatego.. ???? pozostaje nam chyba tylko czekać. Wczoraj stronka padła po godzinie 15, a co ciekawe udało mi się z adresu bet365 raz zalogować około godziny 16.30 (może jakiś przebłysk mieli), potem już nic sie nie dało zrobić. Dodatkowo jeśli mowią że awaria to jedyne co można zrobić to czekać, tym bardziej że gracze nie osły też to i owo na włąsnym sprzęcie sprawdzić potrafią. ????

bulaa 20

bulaa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Mi juz działa.Powalczyłem teraz z poł h z angielskim Działem Technicznym i usunęli problem chyba.

wojciechj 30

wojciechj

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Zastanawia mnie, że strona działa u znajomych, którzy nigdy nie grali a u tych co używaja bet&#39;a nie...

B 0

bnq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Śmiga, a dla osób które logowały się za pomocą 365sb.com, radzę zmienić hasło, tak na wypadek.

bulaa 20

bulaa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
A u mnie na Safari będąc za granicą niestety jeszcze nie działa ???? (

Pisz do supportu angielskiego i poproś, zeby z działem technicznym Cię połaczyli to może coś poardzą;)

nieaty 2

nieaty

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
działał przez chwile i znowu padł

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
yvel +2 Punkty
M 0

maltico

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Znowu coś się spierniczyło. Wszedłem teraz na 365sb.com i nie musiałem się logować. Hmmm...