>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Problem z przelewem

bukmacherd 537

bukmacherd

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam . Panowie licze na waszą pomoc. Mam problem z przelaniem kaski z skrill do buka. Pojawia mi się taki komunikat ,, Przykro nam, płatność nie powiodła się &quot; . I tak cały czas od wczoraj , wcześniej nie miałem takiego problemu . Wie ktoś co to może być? rozmawiałem z supportem buka i mowia mi że transakcja jest cały czas odrzucana ale nie przez nich tylko prawdopodobnie przez moneybookers . Napisałem do moneybookers maila ale narazie cisza , wie ktoś o co kaman? może mają awarie ? czy może coś jest nie tak z moim kontem?

B 2K

borek149

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
bukmacher ???? mam identyczny problem, oczywiście na maile nie odpowiadają, mimo, że w regulaminie mają napisane, że odpowiedź do 24 godzin. A u mnie minęło 30 godzin i cisza, atakuje ich dalej ...

bukmacherd 537

bukmacherd

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
bukmacher ???? mam identyczny problem, oczywiście na maile nie odpowiadają, mimo, że w regulaminie mają napisane, że odpowiedź do 24 godzin. A u mnie minęło 30 godzin i cisza, atakuje ich dalej ...

Ja też czekam na ich odpowiedz już 2 dzień i cisza . Porażka, nawet nie mają polskiego supportu. Kasa zamrożona bo limit z bankomatu przez karte tylko 1000 zł a normalny przelew na konto bankowe przyjdzie pewnie dopiero w poniedziałek.

S 2,2K

soltysiao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na vipa odpisuja podobno 6 h a ja czekalem 2 dni.. nie wiem o co chodzi ale jeszcze pare miesiecy temu kontakt byl z nimi zdecydowanie lepszy a teraz cud jak odpisza w jakiejs sprawie. Powoli zaczynam obawiac sie o pieniadze mimo ze problemow nigdy nie mialem tfu tfu...

alvaros 256

alvaros

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Andromeda
Opieszałość supportu ma być może związek z tym całym przemianowywaniem Moneybookers w Skrill. Tego rodzaju zmiany (o ile miały charakter strukturalny, a nie tylko wizerunkowy) zawsze są dosyć skomplikowane i mogą odbijać się przez pewien czas na efektywności firmy.
Bardziej zastanawia mnie natomiast komunikat podany przez kolegę Filemona:
Sorry, based on your IP address we believe you are located in a country where online gaming is restricted. For legal reasons we cannot process this transaction
Wiecie coś więcej na ten temat? Miał ktoś podobną sytuację? Bo komunikat wygląda dość niepokojąco i żeby się czasem nie okazało, że lada dzień poblokują konta wszystkim Polakom.

S 2,2K

soltysiao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przeciez to bylby skandal.. ciekawe czy robia tak tylko tym bez vipow

A 511

amigo007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Ja dzisiaj wpłaciłem do kasyna, więc wszystkich to nie dotyczy. I miejmy nadzieję że to tylko chwilowe problemy. Przecież jakby poblokowali nam możliwość wpłaty do buków i kasyn, to &quot;strzelili&quot; by sobie w stope. Podejrzewam że 95% polskich użytkowników skrill wykorzystuje go do gry. Popytajcie ludzi co nie grają co to jest moneybookers/skrill, to zrobią wielkie oczy :) Więc chyba skrill nie jest taki głupi, żeby pozbywać się polskiego rynku. No chyba że wszedł w życie jakiś przepis, o którym nie wiem.

sylwek2012 1K

sylwek2012

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jastrzebie Zdrój
Mam podobny problem z wpłatą (ale nie kartą) do buka, pojawia się komunikat:
Sorry, based on your IP address we believe you are located in a country where online gaming is restricted. For legal reasons we cannot process this transaction
o co chodzi ? już nie można z Polski poprzez Skrill wpłacać do buków ?
Do jakiego buka chcialeś wpłacić kase ?? Być może problem wynika stąd że dany bukmacher nie akceptuje już rejestracji z PL i dlatego nie możesz dokonywać wpłat.

A 0

arbi_woz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Słuchajcie ja też nie mogę wpłacić kasy na Expekta. Wczoraj napisałem do skrilla i cisza. Myślałem że tylko ja mam taki problem ale widzę, że sprawa dotyczy więcej osób. Ciekawe co jest grane.

bukmacherd 537

bukmacherd

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No dobrze ale przelac na inne konto badz konto bankowe mozecie ??
Ja moge normalnie wypłacać od bukmachera na skrill, moge wypłacać w bankomacie z konta skrill, problem jest iż nie moge przelać ze skrill do bukmachera . Próbowałem do 4 i nic . Rozmawiałem z supportem u jednego bukmachera i powiedzieli mi że u nich jest wszystko ok a transakcja widnieje jako odrzucona . Więc to ewidentnie wina skrill.

S 2,2K

soltysiao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy ktos ma te problemy i ma vipa ?
Sadze ze to moze miec znaczenie

A 0

arbi_woz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A jakie miałoby mieć to znaczenie? Np. ja nie mam vipa i rozumiem, że sugerujesz, że tylko zwykli użytkownicy mają takie ograniczenie?

S 2,2K

soltysiao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To wlasnie sugeruje, bo nie dziwie sie jak ogranizcenia maja niezweryfikowane konta ( w jakims temacie gosc sie zalil ze przesylac nie moze a ma 4 tys limit czyli nie wyslal zadnego dokumentu). Jesli chce sie miec dobrze dzialajacego skrilla to wyslijcie wszystkie mozliwe dokumenty od razu przy zakladaniu konta, zrobcie vipa, karte a wtedy bedziecie wiarygodni i sama firma problemow robic nie bedzie...
Poki co ja i wszyscy znajomi majacy vipy problemow nie maja

alvaros 256

alvaros

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Andromeda
Zgadzam się co do tego, że niezweryfikowane konta mogą być przyczyną problemów. Chcąc korzystać w pełni z możliwości serwisu trzeba najpierw się zweryfikować, to jasne, podobnie jak u bukmacherów, praktycznie żaden (z niewieloma wyjątkami) nie wypłaci kasy bez weryfikacji.
Natomiast co do Vipa to nie ma on nic do rzeczy bo nie może mieć. To jest usługa dodatkowa, a nie standard. Jej posiadanie nie jest obowiązkiem, więc jej brak również nie może stać się powodem jakichkolwiek ograniczeń.
Wiesz, żeby zrobić Vipa to trzeba w ciągu 3 miesięcy przetransferować przez Skrill 6000 € a i tak nie dostaje się go na stałe. Poza tym śmiem przypuszczać, że powyższy wymóg spełnia może z 10% użytkowników Skrill, reszta operuje dużo niższymi kwotami i tych 6k euro nie przetransferuje nawet w ciągu roku nie mówiąc już o 3 miesiącach.

sylwek2012 1K

sylwek2012

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jastrzebie Zdrój
Wiesz, żeby zrobić Vipa to trzeba w ciągu 3 miesięcy przetransferować przez Skrill 6000 € a i tak nie dostaje się go na stałe. Poza tym śmiem przypuszczać, że powyższy wymóg spełnia może z 10% użytkowników Skrill, reszta operuje dużo niższymi kwotami i tych 6k euro nie przetransferuje nawet w ciągu roku nie mówiąc już o 3 miesiącach.
Przetransferować czyli wpłacić łączną sumę 6K euro do bukmacherów/kasyn. Wypłaty się nie liczą, tylko wpłaty brane są pod uwagę.
Co do skrill to u mnie normalnie działa wpłacałem do kilku bukmacherów i nie miałem problemów. Może to jakieś chwilowe problemy.
zrobcie vipa, karte a wtedy bedziecie wiarygodni i sama firma problemow robic nie bedzie...
Poki co ja i wszyscy znajomi majacy vipy problemow nie maja
Nie każdego stać żeby zrobić VIPa.

B 2K

borek149

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
U mnie dziś już normalnie bez żadnego problemu do bet365 poszedł przelew.