10 erxone Użytkownik Dołączył Sierpień 7, 2010 Posty 86 Reaction score 0 Punkty 0 Miasto Lódz Kwiecień 29, 2013 #1 Użytkuje Operę. Gdy chce otworzyć np FB,Nk czy dowolnego bukmachera wyskakuje mi okno "Nie można dokończyć bezpiecznej transakcji" Czyściłem już pamieć podręczną itp lecz nic nie pomaga. Doradzicie coś?
Użytkuje Operę. Gdy chce otworzyć np FB,Nk czy dowolnego bukmachera wyskakuje mi okno "Nie można dokończyć bezpiecznej transakcji" Czyściłem już pamieć podręczną itp lecz nic nie pomaga. Doradzicie coś?
L 6 laci1 Użytkownik Dołączył Listopad 10, 2010 Posty 21 Reaction score 0 Punkty 0 Kwiecień 29, 2013 #2 Proponuję zmienić przeglądarkę Albo przeinstaluj na inną partycję.
9,1K ted Forum VIP Dołączył Czerwiec 13, 2006 Posty 9610 Reaction score 0 Punkty 0 Miasto una paloma blanca Czerwiec 5, 2013 #3 Od paru dni na lapku strony ładuja mi sie 20x wolniej lub w ogole. Uzywam wifi z routera a pasek wifi mam na full, przegladarka mozilla Nic nie robilem procz kasacji hamachi, bo czasem mi sie jakby mieszał z wifi i calkowicie net nie dzialal system win8 pomoze ktos?
Od paru dni na lapku strony ładuja mi sie 20x wolniej lub w ogole. Uzywam wifi z routera a pasek wifi mam na full, przegladarka mozilla Nic nie robilem procz kasacji hamachi, bo czasem mi sie jakby mieszał z wifi i calkowicie net nie dzialal system win8 pomoze ktos?