>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Problem z kuponem Proszę o Pomoc

lukasz21 11

lukasz21

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ruda Slaska
A więc tak dzis postawiłem na bahu sobie kupon wszystkie mecze weszły został mi mecz Bangor- Llanelli moj typ X2 mecz zakonczyl sie Remisem 2-2.
Po dogrywce wygrał Bangor ale o ile wiem typ X2 powinien byc dobry w tym zakladzie poniewaz w regulaminowy czasie gry padl remis a kupon zostal zaliczony jako niepoprawny jeszli sie mele prosze o rade co mam robic???

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Jeżeli wynik jest taki 2-2 Napisz do supportu pewnie się pomylili i ci go zalicza.

bernard 0

bernard

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Mazowsze
No ja uważam że jeśli miałeś X2 to należy się Tobie wygrana. Weźmy np. hokej tam liczy sie tylko regulaminowy czas gry, więc jak tu jest to i w piłce tak jest.

P 0

patyk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam. Trochę odgrzeje temat. Mi także rozliczyli źle 2 zdarzenia.
1. Chodzi o najszybsze okrążenie w GP kanady - Wytypował prawidłowo, jednak zakład został rozliczony jako przegrany
2. Mecz Polska- Niemcy - under 2,5, było under 2,5 i także rozliczyli mi negatywnie.

Pisałem już do supportu, stwierdzili że się tym zajmą, ale póki co nie widzę żeby robili to w jakimś zawrotnym tempie. Czy ktoś miał już taki przypadek? Długo zajmuje im rozpatrzenie sprawy? Czy w ogóle mi ją rozpatrzą?

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Bo niestety BAH ma wolny support ale spróbuj na Livesupport i tam napisać będzie dużo szybciej

P 0

patyk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeszcze jedna sprawa. Dopiero teraz mam czas się tym zająć.
Odpalam livesupport i wyświetla mi się jakaś informacja w języku niemieckim. W jakim języku powinienem próbować się porozumieć z supportem? Od razu mówię że w języku niemieckim nie umiem się porozumiewać. Czy mogę skontaktować się z nimi w języku polskim/angielskim?

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeszcze jedna sprawa. Dopiero teraz mam czas się tym zająć.
Odpalam livesupport i wyświetla mi się jakaś informacja w języku niemieckim. W jakim języku powinienem próbować się porozumieć z supportem? Od razu mówię że w języku niemieckim nie umiem się porozumiewać. Czy mogę skontaktować się z nimi w języku polskim/angielskim?
no bo poki nie bedzie zadnego Polaka przy kompie wolnego, to komputer wyswietla automatycxznie info ze wszyscy konsultanci sa zajeci , sproboj pozniej. jak tylko moze ktos z Polski gadac to zaraz pisze.ja czasami mialem otwarty czat i 15 min czekajac az wejdzie na niego jakis konsultant

squnisz 13

squnisz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie wiecie jak rozliczaja kosza under over czy dogrywka jest brana pod uwage ,kosz europejski

gelo-14071 413

gelo-14071

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nieprawda. Jeśli nie było opcji remisu w meczu to liczy się typ z dogrywką (również typy under/over).