>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Problem z kartą kredytową toyotabank

goolbet84 0

goolbet84

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam mam kartę kredytową z toyotabank i chciałem wpłacić sobie kasę do buka a tutaj nagle mi wyskakuje że karta jest odrzucona lub pisze że karta ma ograniczenia tak samo mam w netellerze i innych portfelach elektronicznych
Dzwoniłem w tej sprawie do banku a tam miła pani mi powiedziała że do takich serwisów nie wpłacę kasy
Przecież to jest moja sprawa gdzie ja wpłacam kasę, to jest jakaś kpina bo moim zdaniem buki są takimi samymi miejscami jak sklepy i inne serwisy online itd .Powiedzcie mi czy wy też mieliście takie problemy i doradźcie mi co mam z tym zrobić

pozdrawiam i czekam na komentarze

K 76

karlos83

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie wiem czy masz podglad salda karty w necie ale jesli tak to mozesz zrobic transfer kasy z karty na czyjes konto (bo jak robisz na swoje to nalicza Ci odsetki) np. na konto ojca. A potem ta osoba Ci przelewa na Twoje konto podstawowe (z tego konta normalnie juz wplacisz sobie kase na mb czy gdzie tam chcesz). Sam mam karte i dzieki temu mykowi caly czas mam ta kase do dyspozycji na zasadzie kredytu odnawialnego z oprocentowaniem 0% ???? Jedyny problem jest, ze nie kazdy bank umozliwia transfery pieniezne z karty ale to juz musisz sprawdzic we wlasnym zakresie.