>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Problem z GG

peja 1

peja

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Polski :P
No więc mam taki problem, po zrobieniu formata instaluje sobie gg... wszystko idzie ok, ale gdy chce zaimportować listę to ta klepsydra się kręci kręci i kręci i nic... takich problemów nie miałem jeszcze, a nie mam zamiaru brać nowego numeru bo się do obecnego przyzwyczaiłem... no i nie chcę stracić około 100 osób z listy :p Mieliście takie problemy... co robić ? A może server padł im :p ? czekam na pomoc jakomkolwiek ????

pzdr ????

mitro 0

mitro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na przyszłość :

+ zaopatrz się w bardziej stabilny komunikator
+ zrób kopię listy kontaktów z gg

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Loodz - tutaj wóde rozlewa sie na sloiki
Na przyszłość weź sobie dodatek GGkiller i wypiernicz w piz... te głupie durnowate reklamy, to o to się gg tak tnie ????

Najbardziej stabilnym komunikatorem jest AQQ dodatkowo jako jedyny komunikator ma wtyczki do oglądania TV i mojej (hahahaha ) TV TRVAM.
Numer gg zachowujesz (do tego masz numer AQQ, ISQ, Tlena chyba też ) zachowujesz te numery (stary numer gg i inne numery) i jest gites :spokodfhgfh:

W 2

wislak

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
a ja mam inny problem: jak ktos do mnie pisze a mam niedost. i potem to odbieram to godzina u mnie sie wyswietla o 2h rozna niz bylo pisane cos... jak to zmienic?

M 0

maslana

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie ja mam natomiast inny problem ... Sorry że pisze w tym temacie ale nowego nie chciałem zakłac. Otóż musiałem założyc nowe konto (maślana) bo na starym jak się logowałem (nikifor) większoc forum była niedostępna, znaczy jak klikałem w dany dział to nie widziałem wogóle tematów.

Jeśli może mi ktoś pomóc bedę wdzięczny ;) bo jestem przyzwyczajony do tamtego konta i chciałbym na nie wrócic ;)

pozdrawiam,
nikifor

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Może dodałeś tematy do ignorowanych i wtedy ich nie widzisz?

M 0

maslana

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Marcin w tym rzecz właśnie że nic takiego nie robiłem ... nawet wstecz patrząc też sobie nie przypominam. Masz może jakiś pomysł co mógłbym zrobic :?:

Z góry dzięki ;)

pozdrawiam,
nikifor

iron77 2

iron77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a próbowałeś logować się z innej przeglądarki, albo usunąć cookies w obecnej?

sawas 27

sawas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ylgen
Heh, a może po prostu zwinąłęś sobie niektóre działy :-?

W 2

wislak

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
ponawiam poprzednie pytanie i jeszcze jedno:
czy istnieje wtyczka do GG zeby moj status pokazywało (opis głownie) tylko osobom z listy bez wybranych...

W 2

wislak

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
nie, mam np znajomych i rodzine i chce zeby opis widzieli tylko znajomi... np zrobiłbym podzial na grupy czy cos...

damianek632 9

damianek632

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
w gg jest taka opcja ... &quot;pokazuj status tylko znajomym&quot; i jak zaznaczysz ta opcje to opis twoj beda widziec tylko osoby ktorych masz na liscie ;]

W 2

wislak

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Noooo ehh
przeciez wiem! to to ja wiem, ale chodzi mi o jakąs wtyczke zebym zrobil sobie na liscie 2 grupy: rodzina, znajomi i zrobil &quot;pokazuj status tylko grupom: i wybrał jakim...

damianek632 9

damianek632

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
hehe nie wiedzialem o co ci chodzi za bardzo ;] ale oK :p

PoZdro ????