>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Problem z Bet365 - zmieniony kurs

niewieszkto 33

niewieszkto

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
frajerstwo!
no i zaczynam przykre przygody z &quot;wzorowym&quot; bukiem Bet365.

Witaj xxx

Kontaktujemy się z Tobą w sprawie zakładu o numerze ref. GG3334129410F postawionym po kursie 2.30 na Poniżej 4.0 (Dogrywka - 1. połowa - Rzuty rożne Celta Vigo v Almeria). Zauważyliśmy, że selekcja ta została postawiona po nieprawidłowym kursie i w związku z tym, zgodnie z naszymi zasadami, zostanie on rozliczony po zmienionym kursie 1.03.

Przepraszamy za wszelkie niedogodności z tym związane.

Pozdrawiamy,
Zespół Bet365

chat:

JA
OCZYWISCIE ZAKLAD WYGRANY
jak nieprawidłowym ? a jaki mial byc skoro w meczu bylo 16 rzutow roznych?

bet Czy cos w przekazywanej wiadomosci jest dla Pana niejsane.

bet Kurs byl zbyt wysoki w stosunku do prawdopodobnienstwa wystapienie zdarzenia.

JA tak dokladnie
a dla Pana nie ?

JA a jesli by byl zaklad przegrany ?

bet Z tego wzgledku zgodnie z naszymi zasadami zaklad zostal rozliczony po poprawnym kursie.

Ja jak to mozliwe skoro byl to zaklad trzydrogowy!!
1.03 ? :grin:

bet Wtedy kurs po jakim bylby rozliczony nie bylby intotny poniewaz zaklad bylby przegrany.

bet Czy jest jeszcze coś, w czym możemy dzisiaj pomóc?

JA aha czyli wtedy stawki by nie zwrocono tak? czyli nie dało sie wygrać z wami w tym przypadku dobrze rozumuje?...

z kazdym zakładem może być to samo więc co za sens taka gra??
Zeby to był kurs 20 to ok rozumiem. ale 2.3? w meczu w 90 minutach było 16 rożnych.
Nadmienie, że zakład trzydrogowy.!
Kur i gdzie tu teraz grać, jaki buk ma tak rozwinięty live?

cock 756

cock

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Heheh... To już wiesz dlaczego mówi się o nich bet3,65.
Ich sens bycia ogranicza się (przynajmniej dla mnie) do trzymania na koncie 20zł i oglądania transmisji. Bez logowania traktuję ich jako wzorowy Livescore.
Skrzynka puchnie od maili w stylu, hej zauważyliśmy, że nie grasz od jakiegoś czasu u nas, czy zapomniałeś hasła, oferujemy bonus itp.
Doświadczyłem kiedyś z ich strony podobnej zagrywki, ale dużo delikatniejszej 1,90 policzyli mi po meczu po kursie 1,30.
Gdzie grać? No masz problem jak bawisz się w rożne itp.

niewieszkto 33

niewieszkto

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
he ale 1.03??? to bylo przed rozpoczeciem dogrywki gdzie w 2 połowie było 10 czy 11 rożnych.
ale już nie ma sensu tam grać, bo z każdym zakładem mogą zrobić to samo! trafisz kurs np @12 policzą ci go jako 1.03 i co poradzisz? heh
ja na koncie zawsze 0.01 zostawiam to wystarcza go oglądania transmisji;)

kostek1916 237

kostek1916

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Legionowo
W której minucie dogrywki zagrałeś ten zakład i ile wtedy było rożnych?
Przez 3 lata regularnej gry kilka razy też zmienili mi kurs. Ale tylko w przypadkach gdzie widziałem na live wyraźny błąd buka i zawyżony kurs. Nie ma co grać u nich takich błędów, bo i tak zmienią potem kursy :razz:
Ze dwa lata temu był mecz Cracovii i na wszystkie rynki mieli błędy typu:
1-3.00 x 10.00 2. 21.00. Nie pamiętam jaki był wynik ale tak pozmieniali kursy, że grając kilka zakładów wyszedłem jeszcze w plecy:grin:

niewieszkto 33

niewieszkto

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
przed gwizdkiem rozpoczynającym dogrywke!! w regulaminowym 16 roznych z czego chyba 10 w 2 połowie.
...ale to nie był błąd. chociaż oni tak twierdzą ????

hopkirk 1,1K

hopkirk

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Dogrywka - 1. połowa - Rzuty rożne Celta Vigo v Almeria

Rozumiem, że zakład tylko na 15 minut dogrywki(1. połowa).
Wiesz jaka była linia na rożne w regulaminowych 90 minutach?
Rożnych w 90 minut był 16, czyli średnio 2,67 na 15 minut, a tutaj Ty zagrałeś under 4Ah rożnego na 15 minut dogrywki z kursem 2,30. Widać od razu, że pomyłka w kursie. Kurs 1,03 na to zdarzenie pewnie za niski, ale według mnie anulowanie/korekta kuponu jest całkiem normalną czynnością.

niewieszkto 33

niewieszkto

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dogrywka - 1. połowa - Rzuty rożne Celta Vigo v Almeria

Rozumiem, że zakład tylko na 15 minut dogrywki(1. połowa).
Wiesz jaka była linia na rożne w regulaminowych 90 minutach?
Rożnych w 90 minut był 16, czyli średnio 2,67 na 15 minut, a tutaj Ty zagrałeś under 4Ah rożnego na 15 minut dogrywki z kursem 2,30. Widać od razu, że pomyłka w kursie. Kurs 1,03 na to zdarzenie pewnie za niski, ale według mnie anulowanie/korekta kuponu jest całkiem normalną czynnością.
nie obserwowałem kursów przed meczem, zająłem sie tym spotkaniem od 2 połowy i zacząłem bawić się z rożnymi.
W 2 połowie spotkania padło 10 rzutów rożnych, 3.33 na 15 min. zakład trzydrogowy, więc zagrałem bo kurs zadowalający ale nie taki żeby mi zwrot robili! przepraszam po kursie 1.03 rozliczyli.