>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Problem w logowaniu bet365.

Status
Zamknięty.
przemeksic 18

przemeksic

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
jestem?
Witam. Mam pytanie, czy na ten moment ma ktoś problem z logowaniem na konto bet365? Chcialem obstawić zakład live (w razie przegranej zwrot Anglia - Włochy), do godz. 20:45 normalnie byłem zalogowany. Potem wszedłem w zakładkę &quot;historia&quot; i tam pisało, że dla bezpieczeństwa proszę się zalogować od nowa, no i od tego momentu istne &quot;jaja&quot;, nie mogę się zalogować, na czacie nikogo nie ma, gdy próbuję nawet dać &quot;zapomniałeś nazwy loginu?&quot; to piszę, że:

&quot;Podane dane do logowania nie zgadzają się z tymi na koncie. Prosimy o ponowne sprawdzenie tych danych lub kontakt z nami podając kod referencyjny FLDA01.&quot;

Bardzo miło, nie będę mógł obstawić zakładu darmowego. (próbowałem przez inne przeglądarki)

Czy ktoś ma/miał podobny problem?

death89 84

death89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
U mnie akurat zakładu live nie dało się puścić, ale dziś dostałem od nich wiadomość:

&quot;Prosimy o przyjęcie naszych przeprosiny za zakłócenia, które mogły pojawić się w trakcie meczu Euro 2012: Anglia v Włochy, a które mogły utrudnić lub uniemożliwić skorzystanie z Twojego darmowego zakładu na żywo na ten mecz.

W ramach przeprosin za powstałe niedogodności, dopisaliśmy do Twojego konta wartość najwyższego przedmeczowego zakładu, który możesz wykorzystać w dowolny sposób (maksimum 40 PLN lub równowartość w innej walucie).

Serdecznie pozdrawiamy,
Zespół bet365

Regulamin ma zastosowanie&quot;

Inne rozwiazanie było by farsą, więc dobrze że trzymają odpowiedni poziom dbałości o klienta.

D 0

diasek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Takie pytanie, wczoraj postawiłem przed meczem na awans Włochów a w trakcie na over 2,5 gola. Oba za 40 zł. Pierwszy zakład wszedł, drugi nie. Dzis rano sprawdzam i mam te 40 zł więcej niż po wygranej ale nie wiem czy to jest z tego rozliczonego bonusy, który przegrałem na livie czy to te 40 zł które dopisali j/w w poscie kolegi Death89. I nie wiem czy czekac na te &quot;dodatkowe&quot; 40 zł które mają dopisac czy już zostały mi dospisane wczesniej a nie rozliczyli mi tego bonusu z live i musze im się przypomnieć. Ktos doradzi?

kunciapek 896

kunciapek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Konskie
Witaj Lukasz
Prosimy o przyjęcie naszych przeprosiny za zakłócenia, które mogły pojawić się w trakcie meczu Euro 2012: Anglia v Włochy, a które mogły utrudnić lub uniemożliwić skorzystanie z Twojego darmowego zakładu na żywo na ten mecz.
W ramach przeprosin za powstałe niedogodności, dopisaliśmy do Twojego konta wartość najwyższego przedmeczowego zakładu, który możesz wykorzystać w dowolny sposób (maksimum 40 PLN lub równowartość w innej walucie).
Serdecznie pozdrawiamy,
Zespół bet365
Regulamin ma zastosowanie.

Dostałem przed chwilą taką wiadomość od nich.

rpg 483

rpg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
To sie chwali, też dostałem zwrot mimo, że nie weszło.

Przecież o to chodziło, że dostałeś zwrot, bo ci nie weszło?

Czyli jak oni to zrobili? Bo mi się po mękach udało postawić, ale nie to co już chciałem. Trafiłbym kurs 6.00 a przegrałem na kursie 7.50

Ci, którzy zagrali przed meczem za 40 zł a potem im się nie udało z tych utrudnień i tak dostali kasę? Albo jak ktoś skorzystał za 20 to i tak dali mu 40?

acetate 474

acetate

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
super, wszedl i kupon (remis), ktory udalo mi sie puscic bodajze w drugiej polowie, i ich zwrot. Bardzo mi sie spodobalo ich zachowanie, firma godna polecenia :)

Status
Zamknięty.