>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Problem techniczny?

O 0

orphano

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slask
Witam. Spotkał się ktoś z czymś takim? 26.12.2012 założyłem sobie konto, weryfikacja przeszła pomyślnie. I tu zaczynają się schody. Nie mogę się zalogować. Cały czas wyskakuje że błędne hasło. Resetowałem je przez @ wpisywałem nowe niby wszystko ok ale dalej nie mogę się logować. Próbowałem z różnych komputerów, 3 przeglądarek i ???? dalej nie mogę się zalogować. Pomoc techniczna sts-u jest jakby to powiedzieć dość żałosna. cały czas odpisują mi że nibym uważał na caps lock lub może zjadam jakąś literkę i mija już tydzień i sprawa utknęła. Spotkał się ktoś z czymś podobnym?

dspk666 87

dspk666

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wroclaw
a tez wam tak strasznie dlugo wczytuje sie ich strona &gt;?&lt;

nalog 40

nalog

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a tez wam tak strasznie dlugo wczytuje sie ich strona &gt;?&lt;

Tak, aktualnie wcale mi się nie wczytuje... Wydaje mi się, że jest to spowodowane pracami nad powstaniem zakładów live które powinny ruszyć w najbliższym miesiącu.

alex.bp 1,4K

alex.bp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Szkoda tylko, że nie było żadnego problemu z wpłatą pieniędzy a z postawieniem zakładu już jest, ale w STS to norma, że mają ciągłe problemy jak nie z serwerem to ze stroną, zero profesjonalizmu

O 0

orphano

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slask
Ma ktoś jakiś pomysł co z nimi zrobić? Napisałem im @ że z powodu braku możliwości zalogowania się proszę o usunięcie mojego konta i wykasowanie wszystkich moich danych osobowych. To teraz jest cisza i nie odpisują na @, zero reakcji z ich strony. Nie wiecie czy jest u nas jakiś organ nadzorujący takie firmy jak sts bo sam już nie wiem co z tym fantem zrobić.

T 15

temp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pozwolenia udziela Minister Finansów, więc pewnie do ministerstwa trzeba kierować skargi.

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Ma ktoś jakiś pomysł co z nimi zrobić? Napisałem im @ że z powodu braku możliwości zalogowania się proszę o usunięcie mojego konta i wykasowanie wszystkich moich danych osobowych. To teraz jest cisza i nie odpisują na @, zero reakcji z ich strony. Nie wiecie czy jest u nas jakiś organ nadzorujący takie firmy jak sts bo sam już nie wiem co z tym fantem zrobić.
Cześć, Nie zauważyłem wcześniej tego problemu. Napisz Maila chcesz pomogę Ci go skonstruować napisz na PW. Troszkę ich postrasz i za chwilę wszystko będzie działać. Ich system ma masę dziur i błędów więc muszą go dopracować.... tak to jest jak chce się wejść na &#39;&#39;szybko&#39;&#39; do neta i nie było testów ani nic tak na prawdę my userzy teraz testujemy ten system.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
orphano +3 Punkty (Dzięki za chęć pomocy)
0 6

0lson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Mam teraz taki problem. Wpisuję hasło i i wyskakuje, że jest błędne mimo, że na 100% podaję dobre. Przed chwilą jeszcze się logowałem i postawiłem kupon. Teraz chciałem postawić następny i nie da się zalogować.

G 0

gr900

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Również mam problem z zalogowaniem się. Skorzystałem z opcji &quot;zapomniałeś hasła&quot; i zmieniłem na nowe. Wpisywałem i to nowe kilka razy, ale nadal mi wyskakuje błąd logowania. Wie ktoś o co biega w tym wszystkim?

M 163

maniek04121993

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja wpłaciłem hajs z bzwbk o 15 kasy jeszcze nie ma. Teraz wyskakuje mi błędne hasło. Porażka

X 0

xvid034

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
Dajcie spokój. Widocznie jakieś problemy techniczne. Sam od rana jestem &quot;zdenerwowany&quot; bo kupony &quot;puste&quot;, problemy z logowaniem, przeglądaniem strony.
Bonus dobry ale strona leży totalnie

M 163

maniek04121993

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dajcie spokój. Widocznie jakieś problemy techniczne. Sam od rana jestem &quot;zdenerwowany&quot; bo kupony &quot;puste&quot;, problemy z logowaniem, przeglądaniem strony.

Bonus dobry ale strona leży totalnie

Dali dobry bonus ale nie da się z niego korzystać. Gamonie kasy nie ma i dopiero za 12logowaniem zalogowałem się.

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Strona leży bo jest testowana na Becie.... niestety bo jak buk robi coś kosztem klienta to tak jest promocja Super ale to my jesteśmy testerami tego systemu....

U 0

uki

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ma ktos problem z zalogowanie na sts.pl ??

G 3

gachu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
daleko
Witam. Dzis to ja nie mogę sie zalogować na swoje konto, a wczoraj wpłaciłem kase ;/
NIe działa logowanie, wpisuje dobre hasło, 2 razy dodawałem nowe i nic nie pomaga.
Chat jak zawsze offline, a na maila to za tydzien moze odpiszą. Jakies rady ? MOze telefon do nich, bo nie mogłem znaleźć na stronie?

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Ja proponuję Live Czat. Najszybciej i najpewniej. Niestety Numeru jako tako niema &#39;&#39;oficjalnego&#39;&#39;.

G 3

gachu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
daleko
Oczywiście, że najlepiej live chat, ale w normalnym bukmacherze,a nie STS. Parodia, na maila nie odpisują, live chat ciągle przeciążony albo offline, brak telefonu ...
NIe wiem co i jak mam pisac, i do kogo przede wszystkim

D 0

dvdi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja mam inny problem.
Wpłaciłem 200 PLN i loguje sie na konto dnia nastepnego a tam 400 PLN plus 200 PLN bonusu. Postanowilem wyprobowac i wyplacilem 400 PLN a po paru godzinach wyskoczylo jakies manualna korekta za zdublowanie wplaty -200PLN. Dzis na koncie w banku jednak wyplacono mi 400 PLN co przyjolem z wielkim zdziwieniem natomiast w okienku depozyt na koncie STS widnieje dalej -200PLN. Co robic ? ????

T 3

tom91ek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Marki/Warszawa
Zeby nie robić kolejnego tematu,
Czy odpala się Wam normalnie strona STSu ?? nic prócz głównej mi nie działa, a właśnie miałem konto zakładać ???? Pojawia się jedynie biała strona :/ nawet kursów nie obczaje przez to

kesirdal 2

kesirdal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Nie odpala sie , mają jakieś grubsze problemy chyba bo strona od rana nie chodzi .