>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Prison Break sezon IV

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Po obejrzeniu dwóch odc. IV serii (oglądałem zresztą wszystkie 3 poprzednie), mogę powiedzieć jasno - znowu będzie się działo :]

roy. 187

roy.

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
ale teraz pewnie po 1 odcinku bedzie ...

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To i tak dobrze ???? Serial widzę, że wciąga (tak jak i mnie) .

kaczmar123 39

kaczmar123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wreszcie PB wyszedł ???? nie ukrywam, że się doczekać nie mogłem ???? szkoda, że teraz po jednym będzie :pP

vis-maior 1

vis-maior

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
odcinki III serii, tej co w tym tygodniu na Polsacie się zacznie będą ukazywać się dwa odcinki dziennie czy jeden?

piecia999 0

piecia999

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
to beznadziejnie :kwasny4565: może pod koniec dadzą po 2 odcinki bo tak to lipa
No niestety wątpię aby były później dwa odcinki. Polsat jeszcze nie pokazywał trzeciej serii i chcą ją puszczać jak najdłuzej czyli jeden w tygodniu. Jak wiadomo niedawno dopiero w USA zaczęto puszczać 4 sezon i sporo czasu musiałoby minąć między (gdyby dwa w tygodniu) trzecim sezonem a czwartym w polsacie. Czwarty sezon w polsacie myśle bedzie gdzieś na jesień dopiero następnego roku.

duda 380

duda

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
III sezon liczy sobie tylko 13 odcinków, dlatego po jednym będą puszczać, za szybko by się skończył i będą mieli dziurę w ramówce ;)
Moja wrażenia po pierwszych dwóch odcinkach sezonu IV. Hm, jak już wyżej wspomniano - będzie się działo :-D Ale schrzanili trochę ten początek, nie wyjaśnili jakim cudem Sara przeżyła (uciekła, ale jak? LJB słyszał przecież jak ją zabijają) może wyjaśnią to w kolejnych odcinkach. Ogólnie trochę zamotanie się zrobiło i nie podoba mi się jednak że Sara wróciła, to ma być dramat, thriller, akcja a nie telenowela.
Cóż, czekam z niecierpliwością na następne odcinki ????

gusto 695

gusto

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Baniochy
Kurde dzięki temu tematowi kapnąłem się, że jest już 4 sezon. Dzięki. Już sie ściągają dwa pierwsze odcinki ????