>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Premier League 9 KOLEJKA 06.10 - 07.10.2007r

Status
Zamknięty.
beau 1

beau

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin

06-10-07

[13:45] Manchester United - Wigan 1.20 5.65 17.00
[16:00] Aston Villa - West Ham 1.85 3.35 4.25
07-10-07

[13:00] Arsenal - Sunderland 1.20 5.65 17.00
[15:00] Reading - Derby 1.75 3.50 4.65
[16:00] Liverpool - Tottenham 1.50 3.90 6.75
[16:00] Manchester City - Middlesbrough 1.70 3.45 5.20
[16:00] Blackburn - Birmingham 1.67 3.45 5.50
[16:00] Newcastle - Everton 2.00 3.25 3.80
[16:00] Bolton - Chelsea 4.50 3.40 1.80
[17:10] Fulham - Portsmouth 2.45 3.20 2.85
Kursy by Expekt

Ostatnią kolejkę przemilczeliście czym bardzo mnie zawiedliście.Po tej kolejce nastąpi dwutygodniowa przerwa spowodowana meczami eliminacji EURO 2008.Na pierwszy rzut oka faworytów widzę wśród:Liverpoolu,Manchesteru City i Aston Villi.Kursy na Arsenal i Manchester United są bardzo niskie i nie do gry w takiej lidze.Zapraszam do dyskusji ;-) Autorzy suchych typów będą nagradzani.

impulsive 0

impulsive

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Fulham - Portsmouth 2.45 3.20 2.85
Fulham z meczu na mecz sie rozkreca no i zawsze u siebe sa groźni.
Portsmouth gra swoje ale nie poradzi sobie na wyjezdzie z druzyna z londynu.
Kurs oplacalny aby jak pisalem wczesniej postawic na zwyciestwo fulham.
Wiec daje 1 oraz mozna pokusic sie o over 2,5.

beau 1

beau

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
To prawda co piszesz.Ja zawsze w każdej swojej analizie podkreślam ,że Fulham ma potencjał ale też za grosz taktyki.Piłkarze grają swobodnie otwartą piłkę i często ratuje im to skórę.Spotkania z Tottenhamem i Manchesterem City miały podobny scenariusz i oba zakończyły się remisem 3-3.Portsmouth na wyjazdach gra słabo ale po tym co zrobili z Reading nie wiem co mam myśleć o tym pojedynku.Oba teamy dawno nie przegrały i w tym meczu ktoś musi przegrać ale na ten moment jeszcze nie wiem kto.Typ na over jest najpewniejszy.
Ktoś wyrazi swoje zdanie na temat 9 kolejki??

Z 0

zuber

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zastanawiam się nad Chelsea, ponieważ wczoraj wygrali, a ich gra momentami wyglądała dobrze. Nie będzie grać Drogba i tego się boje, że nie wygrają. Ja byłby chętny dać dwa bo jednak wreszcie trzeba wygrać. Bolton to dół tabeli wiec moim zdaniem 2!
Liverpool myśle, że sobie poradzić choć wczoraj zaskoczyłem się wynikiem LM. Oglądał ktoś mecz? Gerrard wypowiadał się, że ich głownym celem jest PL więc sądze, że teraz wygrają!

tbm 642

tbm

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zachodnia Polska
Poszukując ciekawych typów w tej serii spotkań Premiership moją uwagę zwrócił pojedynek Man City z Middlesbrough. Póki co City prowadzone przez Svena Gorana Erikssona utrzymuje się w czubie tabeli i osobiście uważam, że po tej kolejce nadal pozostaną w ścisłej czołówce. Najlepszymi piłkarzami drużyny są Martin Petrow i Brazylijczyk Elano, którzy brylują w linii pomocy. Oczywiście są odpowiednio wspomagani przez swoich partnerów, ale gra opiera się głównie na nich, dlatego też jeśli ci dwaj wpadną w jakiś kryzys formy Citizens zaczną grać słabiej, ale w meczu z Borough to raczej nie nastąpi. M&#39;brourgh gra ostanio słabo i miało problemy z kontuzjowanymi zawodnikami. Nie sądzę aby zagrało jakoś super w Manchesterze gdzie wg mnie wygra City.
Mój typ: Manchester City

Jeśli chodzi o pozostałe spotkania to na pewno nie zagram żadnego zakładu w meczach Liverpool - Tottenham i Newcastle - Everton, gdyż uważam, że w tych pojedynkach może paść naprawdę każdy wynik. Koguty są nieobliczalne, a The Reds ostatnio zawodzą. Sroki mogą zagrać bardzo dobrze jak i równie słabo, co też może wykorzystać Everton... Odpuszczam te mecze.

C 0

cesc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bolton - Chelsea 2 1,65-1,80
Po zwycięstwie nad Valencią musi przyjść zwycięstwo nad słabym Boltonem.Dlaczego ?.Wierzę że dla gości środowy mecz był w jakimś sensie przełomowy jeśli chodzi nie tylko o względy sportowe ale i czysto psychiczne.Poza tym Chelsea dawno nie wygrała w lidze a teraz szansa do tego jest bardzo dobra.W przeciwnym razie The Blues czeka katastrofa,wydaje mi się nawet z odejściem czołowych zawodników zimą,o czym była już mowa w prasie i TV.
Bolton: Jaaskelainen (B), Walker (B), Al Habsi (B), J O&#39;Brien, Hunt, Meite, Michalik, A O&#39;Brien, Cid, Gardner, Campo, Wilhelmsson, Teymourian, Nolan, Speed, McCann, Stelios, Alonso, Braaten, Guthrie, Diouf, Anelka, Davies
Chelsea: Cech (B), Cudicini (B), Hilario (B), Ferreira, Belletti, Terry, Carvalho, Alex, Ben-Haim, A Cole, J Cole, Bridge, Essien, Lampard, Kalou, Sidwell, Shevchenko, Pizarro, Malouda, Wright-Phillips, Sinclair
Liverpool - Tottenham Hotspur 1 1,50-1,60
Wszystko przemawia za L&#39;poolem,ja zaryzykuje postawić na gospodarzy.Mecz dla gospodarzy w LM z Marsylią po prostu nie wyszedł a jeżeli ktoś widział jak strzelił ziom z Francji to wie że takie bramki padają raz na rok.Benitez powiedział że jego gracze zagrali najgorzej za jego 3-letniej kadencji.Czy teraz się odkują ? Jestem wręcz przekonany że tak.Spurs nie wygrali na Anfield od 1998 r. , od 2004 r. nie są w stanie w ogóle wygrać z Liverpoolem a od dwóch spotkań nie strzelili im nawet bramki.To pokazuje że Liverpool im nie leży.Stawiam na graczy Beniteza.Do składu gospodarzy wraca po zawieszeniu Jermaine Pennant, a urazy wyleczyli już Javier Mascherano, Dirk Kuijt, Alvaro Arbeloa, John Arne Riise, Ryan Babel i Andriy Voronin.U gości wraca Berbatov,Jenas i Chimbonda
Liverpool: Reina (B), Finnan, Arbeloa, Carragher, Hyypia, Riise, Aurelio, Pennant, Gerrard, Sissoko, Mascherano, Babel, Benayoun, Crouch, Voronin, Torres, Kuyt, Leto, Itandje (B)
Tottenham: Robinson (B), Cerny (B), Chimbonda, Stalteri, Lee, Bale, Assou-Ekotto, Dawson, Gardner, Kaboul, Huddlestone, Zokora, Jenas, Lennon, Malbranque, Tainio, Boateng, Taarabt, Berbatov, Keane, Defoe, Bent

beau 1

beau

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Nie wiem czy ktokolwiek zagra w ten weekend na te 2 drużyny.Tyle razy już zawiodły, że chyba wyczerpały limit.Do Chelsea wraca Lampard ale nie będzie mógł zagrać zawieszony Mikel i Drogba.Bolton mimo niskiej pozycji w tabeli nie jest na straconej pozycji.Nie patrzy sie na lokatę!!Dobrym prognostykiem jest ostatni remis z Derby 1-1.Doświadczeni piłkarze Boltonu na pewno stawia opór The Blues.Ostatni remis z Fulham 0-0 może zostać powtórzony dlatego typuję w tym spotkaniu under 2,5 gola.

romanzawodowiec 2

romanzawodowiec

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To prawda co piszesz.Ja zawsze w każdej swojej analizie podkreślam ,że Fulham ma potencjał ale też za grosz taktyki.Piłkarze grają swobodnie otwartą piłkę i często ratuje im to skórę.Spotkania z Tottenhamem i Manchesterem City miały podobny scenariusz i oba zakończyły się remisem 3-3.Portsmouth na wyjazdach gra słabo ale po tym co zrobili z Reading nie wiem co mam myśleć o tym pojedynku.Oba teamy dawno nie przegrały i w tym meczu ktoś musi przegrać ale na ten moment jeszcze nie wiem kto.Typ na over jest najpewniejszy.
Ktoś wyrazi swoje zdanie na temat 9 kolejki??
Wow. Wchodze do tego tematu i oczom swoim nie wierze co czytam. Portsmouth gra na wyjazdach słabo? Czy to profesionalna ocena specjalisty od angielskiej piłki czy zdanie napisane ot tak sobie bez głębszego przemyślenia... osobiście odradzam grania na Fulham w tym meczu dla mnie X2 i nic więcej.

wojas 11

wojas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wow. Wchodze do tego tematu i oczom swoim nie wierze co czytam. Portsmouth gra na wyjazdach słabo? Czy to profesionalna ocena specjalisty od angielskiej piłki czy zdanie napisane ot tak sobie bez głębszego przemyślenia... osobiście odradzam grania na Fulham w tym meczu dla mnie X2 i nic więcej.
Nie rozumiem Ciebie, jak nie wierzysz, że Portsmouth gra słabiej na wyjeździe to możesz popatrzeć na statystyki chociażby z zeszłego sezonu ???? .... u siebie 11-5-3, wyjazd 3-7-9. W tym sezonie ulegil na wyjeździe Chelsea oraz Arsenalowi, remis z Derby i zwycięstwo cenne w Rovers. Co faktycznie nie oznacza, że nie wygrają z Fulham...... Ja uważam jak Beau, że w tym meczu może paść każdy wynik, więc over wydaje się dosyć realny, patrząc na dotychczasowe wyniki obu zespołów, a także to, że są to takie trochę &quot;dzikie&quot; drużyny , które bardzo lubią ofensywną piłkę ???? . Choć w zeszłym sezonie padł wynik dwa razy 1-1 ???? .

K 76

karlos83

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Patrzac na ostatnie mecze Man U zauwazylem ze na 5 wygranych 4 mecze wygrali roznica jednej bramki (tylko z chelsea bylo 2:0) natomiast Wigan jak przegrywa to roznica jednej bramki. Nie ma co grac kursu na faworyta 1.2 wiec ja sprobuje zagrac troche inaczej.

Moj typ: Wigan (+1.5/+2) Ah po kursie 2 co oznacza, ze jesli Manu wygra 1 bramka caly zaklad wygrywa natomiast jesli wygra roznica 2 bramek mamy zwrot polowy stawki.

beau 1

beau

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
To co piszesz to prawda ManU praktycznie każdy mecz wygrywa 1-0 ale dzis graja z Wigan,które nie radzi sobie w ogóle z drużynami z pierwszej czwórki.W poprzednim sezonie przegrali wszystkie 8 spotkań a dziś zabraknie Siberskiego i Hesnkeya więc ciężko będzie o gola.Manchester w końcu musi się przełamać i dzis przewiduję zwycięstwo 2-0.
Drugim dzisiejszym meczem jest pojedynek Villans z Młotami.Aston Villa zremisowała z Tottenhamem 4-4 mimo , że prowadziła 4-1 Młoty uległy Arsenalowi.Myślę, że gospodarze wygrają to spotkania.Ktoś myśli inaczej?

wojas 11

wojas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ciężko jest powiedzieć, ja typuję remis ???? , a co sądzicie o meczu Reading - Derby. Czy Czytelnicy się przełamią???

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
W WHU troche oslabien , ostatnie dwa mecze przegrali, jednak to byli trudni rywale.
W AV zabraknie Carewa tlyko ???? Mialem to grac (na win AV) jednak wkoncu zrezygnowalem , tak samo myslalem o Man Utd z handi, a noz sie rozstrzelaja.

tbm 642

tbm

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zachodnia Polska
Popieram użytkownika Romanzawodowiec nt. meczu Fulham - Porstmouth gdzie typuję x2. Portsmouth posiada w swojej kadrze naprawdę klasowych zawodników, którzy już nieźle się ze sobą zgrali co też było widoczne w ostatnich spotkaniach. Uważam, ze punkty na Craven Cottage są jak najbardziej w ich zasięgu, ba... są ich obowiązkiem ;)
Mój typ: x2

co do wywołanego przez wojasa meczu Reading - Derby hmm... odkąd w Derby pojawił się Kenny Miller drużyna ta zaczęła powoli ciułać te punkty, ale na Madejski Stadium chyba czas na przełamanie Reading.. ;)
Mój typ: 1

Aston Villa - West Ham... Niby Młoty mają dobrą ekipę, ale jakoś nie przekonują mnie swoją grą.. Przed rokiem walczyły o utrzymanie, ale ich styl gry bardziej mi się podobał. Tevez... Benayoun... No ale wtedy nie było wyników.. a teraz wyniki są lepsze, choć znowu nie diametralnie lepsze. Drużyna Aston Villa w ostatnich latach okupowała miejsca w środkowej części tabeli, a w tym sezonie ma walczyć o wyższe lokaty. Niewątpliwie ma do tego całkiem niezłą ekipę, której liderem jest Gareth Barry i jeśli chcą walczyć o te puchary to takie mecze jak ten z West Ham muszą wygrywać. Zadanie jednak łatwe nie będzie stąd też jedynkę podparłbym remisem ;)
Mój typ: 1x

beau 1

beau

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Dziś zgodnie z oczekiwaniami chociaż tak wysokiej wygranej ManU się nie spodziewałem.W końcu trio Rooney,Ronaldo i Tevez zaczyna funkcjonować.Aston Villa też wygrała mecze po golu z rzuty wolnego ale z gry więcej miały Młoty.
Manchester City - Middlesbrough 1 ,170 under 2,5 1,70✅⛔
Na jutro bardzo dobrym typem jest Manchester City.Ci co wyśmiewali Erikssona teraz pewnie plują sobie w brodę.Piłkarze,których ściągnął są świetnym uzupełnieniem składu i cała druga linia prezentuje się wyśmienicie.Citizens zagraja jutro optymalnym składem co nie tyczy się Boro,które ma problemy z napastnikami i strzelaniem goli.Boro wygrało tylko jedno wyjazdowe spotkanie z Fulham i strzeliło w nim swoje jedyne bramki co nie było trudne.City u siebie tylko jedna stracona bramka przy sześciu strzelonych co daje 1,75 gola na mecz.Mido i Tuncay Sanli przejdą przed jutrzejszym meczem testy,które pozwolą stwierdzić czy mogą zagrać.Myślę,że styl gry Boro przypasuje City i będą sobie radzić w destrukcji a i coś wbiją rywalom.W poprzednim sezonie Citizens ograli Boro 1-0 i była to pierwsza wygrana i nie ostatnia.Prasa pisze,że na wyjazdach piłkarze Garetha Southgate;a grają jak pijani a każdy chyba sobie wyobraża jak ciężko osiągnąć dobry rezultat w taki stanie.
Arsenal - Sunderland 1 1,21 ✅
Każdy wie w jakim gazie są piłkarze Arsene&#39;a Wengera.10 wygranych z rzędu i bezapelacyjne przewodnictwo w tabeli Premiership.Ostatnie 2 spotkania były niezwykle ciężko.Tydzień temu w derbach Londynu Kanonierzy pokonali West Ham,który należy do najtrudniejszych rywali.Potem w Lidze mistrzów Arsenal wygrał 0-1 ze Steauą.W Bukareszcie więcej szans na wygranie meczu mieli gospodarze ale Robin Van Persi strzelił zwycięskiego gola.Jutrzejsze spotkanie wydaje się łatwe ale takie na pewno nie będzie.Sunderland na wyjazdach sięgnął na razie po 2 punkty ale z rywalami niskiego pokroju ale nie zapominajmy o porażce 1-0 z Manchesterem United,która hańby nie przynosi.W historii Czarne Koty tylko raz wywiozły remis z Highbury,Jutro nie będzie inaczej.Roy Keane darzy Arsenal nienawiścią ale czy uda mu się nia natchnąć swoich graczy aby pokonali Gunnersów?Oczywiście,że nie!
W meczu Blackburn-Birmingham widzę remis⛔ ,Fulham-Portsmouth over⛔ już o tym pisałem wcześniej.Można zagrać też na Reading✅.Chelsea zremisuje z Boltonem⛔.Nie mam jeszcze zdania na temat spotkań Liverpool-Tottenham i Newcastle-Everton.Co wy powiecie o nich??

roy. 187

roy.

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Arsenal - Sunderland PEWNA 1

Już jutro punktualnie o godz. 13:00 na Emirates Stadium Arsenal rozegra swój ósmy ligowy mecz w tym sezonie. Tym razem przeciwnikami &quot;Kanonierów&quot; będą zawodnicy beniaminka ekstraklasy - Sunderlandu. Faworytem tego pojedynku oczywiście będą liderzy angielskiej Premier League, czyli podopieczni Arsène Wengera.

Nasz francuski menedżer nie może skorzystać z usług Williama Gallasa, Jensa Lehmanna, Alexa Songa, Eduardo i Tomasa Rosický&#39;ego. Wszyscy oni jednak na dniach powrócą do treningów i po przerwie spowodowanej meczami reprezentacji narodowych będą dostępni dla Arsène Wengera.

Roy Keane ma również niemały ból głowy. Młody menedżer Sunderlandu, legendarny kapitan Man United, na Emirates Stadium nie będzie mógł zabrać tak kluczowych piłkarzy jak Andy Cole, Kieran Richardson, Stanislav Varga czy Dean Whitehead.

Do tej pory obie drużyny w spotkaniach ligowych rywalizowały ze sobą dokładnie 120 razy. 44-krotnie wygrywali &quot;Kanonierzy&quot;, 43-krotnie &quot;Czarne Koty&quot; i 33 razy notowaliśmy remis. Jeśli chodzi o mecze w Premier League, czyli od 1992 roku, na boisku Arsenalu - 5 razy górą byli nasi gracze i raz mieliśmy podział punktów.

Sędzią jutrzejszego pojedynku na Emirates Stadium będzie Rob Styles.

Arsenal będzie chciał pozostać nadal niepokonany w tym sezonie oraz zaliczyć 20 kolejny nieprzegrany mecz, biorąc pod uwagę wszystkie rozgrywki i 15 z kolei w Premier League. Jeśli tak faktycznie będzie, to zaliczymy najdłuższą serię spotkań bez porażki w lidze od pamiętnych czasów &#39;49 Unbeaten&#39;. Mamy w związku z tym nadzieję, że gola strzeli jutro Emmanuel Adebayor, ponieważ gdy on zdobywa bramkę dla Arsenalu, nasz Klub nigdy nie przegrywa. W 18 spotkaniach, w których Togijczyk pokonywał bramkarzy rywali 16-krotnie wygraliśmy i dwa razy notowaliśmy remis.

Składy obu drużyn:
Arsenal: Almunia, Sagna, Touré, Senderos, Clichy, Hleb, Fàbregas, Flamini, Eboué, Adebayor, Van Persie, Fabianski, Diaby, Gilberto, Diarra, Denílson, Bendtner, Walcott.

Sunderland: Gordon, Ward, Nosworthy, Halford, Kay, McShane, Anderson, Higginbotham, Collins, Harte, Etuhu, Wallace, Yorke, Miller, Leadbitter, Chopra, Jones, Stokes, Murphy, Connolly, O&#39;Donovan.

źródło: gunners.com.pl

beau 1

beau

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin

Bolton - Chelsea
Typ: under 2,5/X✅⛔0-1
Kurs: 1,80/3,40
Buk: Betgun
Dziś na Reebok Stadium dojdzie do bardzo ciekawej konfrontacji.Rywalizować ze sobą będą drużyny, o których można powiedzieć, że nie są w najwyższej formie.Poprzedni sezon w wykonaniu Boltonu był bardzo udany ale po odejsciu w letnim okienku transferowym trenera Sama Allardyce&#39;a Trotters kompletnie sobie nie radzą.The Blues takze zmienili trenera i nie wiadomo czego spodziewać się po Chelsea.
Historia spotkań zdecydowanie na korzyść The Blues.Bolton wygrał z Chelsea 3 razy i 4 razy padł remis.W 9 spotkaniach zwyciężyli Londyńczycy.Warto dodać,że Trotters nie strzelili gola w 4 ostatnich spotkaniach na Reebok Stadium nie strzelili gola przeciwko Chelsea.Od triumfy na Stamford Bridge 13 grudnia 2003r. Bolton nie zdobył 3 punktów.Na własnym stadionie miało to miejsce jeszcze dawniej.
Goście odnieśli cenne zwycięstwo nad Valencią w Lidze Mistrzów.Był to dla nich niezwykle ważny mecz ponieważ w pierwszej kolejce zremisowali z Rosenborgiem 1-1.W Premiership nie wygrali od 25 sierpnia.Tydzień temu zremisowali 0-0 z Fulham wcześniej była przegrana 2-0 z Manchesterem United i znów remis 0-0 z Blackburn.Jak widać Chelsea ma wielkie problemy ze strzelaniem goli.Bolton w czwartek wymęczył zwyciestwo z Rabotnicki Skopje.W lidze nie wygrał od 25 sierpnia.Przed tygodniem zremisował z Derby i na pewno to było ich celem na ten mecz.Trotters często remisowali w ostatnich meczach i dzis także powalczą o remis.
Do składu Chelsea wraca Frank Lampard ale zawieszony jest Drogba i Mikel.Niepewny jest również występ Essiena i Wrighta- Phillipsa.Z maska na twarzy zagra kapitan John Terry.W zespole gospodarzy zabraknie Mikela Alonso. Bolton : Jaaskelainen, Walker, Al Habsi, J O&#39;Brien, Hunt, Meite, Michalik, A O&#39;Brien, Cid, Gardner, Campo, Wilhelmsson, Teymourian, Nolan, Speed, McCann, Stelios, Alonso, Braaten, Guthrie, Diouf, Anelka, Davies.
Chelsea : Cech, Cudicini, Hilario, Ferreira, Belletti, Terry, Carvalho, Alex, Ben-Haim, A Cole, J Cole, Bridge, Essien, Lampard, Kalou, Sidwell, Shevchenko, Pizarro, Malouda, Wright-Phillips, Sinclair.
Napastnik Boltonu Kevin Davies:
&quot;Jesteśmy niepokonani od 5 spotkań ale za często remisuje.Musi spróbować to zmienić i odnieść zwycięstwo.
&quot;Jesteśmy bardziej pewni siebie i w Niedzielę postaramy się o korzystny rezultat.
Jesteśmy pewni,że będzie to dla nas ciężki mecz.Chelsea po dobrym meczu przecikwo Valencii i zwycięstwie będzie chciała pójśc za ciosem. Ale uważam ,że możemy z nimi powalczyć tak jak to miało meijsce przez ostatnie kilka sezonów.
Chelsea manager Avram Grant:
Frank trenował cieżko przez ostatnie tygodnie i wygląda dobrze. estem szczęśliwy,że będzie mógł zagrać w Niedzielę.
Na boisku nie ogranicza sie do asystowania i strzelania bramek.Wykonuje świetną pracę i dobrze,że jest już zdrowy.
Nie wiemy jak długo John Terry będzie musiał grać w masce ale nie myslimy o tym.Nie widzę problemu.
Myślę.że Bolton będzie ograniczał się do kontrataków i zmasowanej obrony.Chelsea bez napastników nie zdobędzie 2 goli.Lampard po kontuzji także nie będzie grał na 100%.Będzie to mecz walki i zakończy sie remisem 0-0.​

komarr 4

komarr

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Doncaster
Arsenal - Sunderland
over 2,5
kurs 1,60

W dzisiejszej kolejce Premiership koneserzy tej ligi napewno nie mają wątpliwości kto jest faworytem tego spotkania. Arsenal jest na fali i jezeli ktos tego nie widzi to musi byc naprawde slepy albo nie sledzic wynikow. Kanonierzy wygrywaja wszedzie, w FA Cup rezerwami, w ldize oraz w lidze mistrzów. Czy beniaminek moze cos zdzialac w tym wypadku ? Zapewne nic lecz kurs na zwyciestwo gospodarzy oscyluje w granicach 1,20 natomiast kurs na over 2,5 gola to juz 1,65. Sunderland trzy kolejki z rzedu odnotowal mecze z iloscia goli powyzej 2,5 - w tym meczu przewiduje rowniez taka opcje.

Jak pokazuje nam historia Arsenal ktory nie gral wczesniej tak dobrze jak teraz w 5 ostatnich spotkaniach miedzy Sunderlandem az pieciokrotnie moglismy zobaczyc over. Gospodarze dzisiaj zagraja bez Jensa Lehmanna, Williama Gallasa, Tomasa Rosicky&#39;ego i Alexandre Song Billonga lecz nie zapominajmy iz wystapia w swietnej formie tacy pilkarze jak mlody Fabregas, Adebayor czy Van Persie ktory wkoncu zaczyna cos strzelac. Licze na duza ilosc goli w tym meczu.

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Arsenal-Sunderland ---&gt; 1 1,20
Dziś na stadionie Emirates Stadium z beniaminkiem ligi - Sunderlandem zmierzy się Arsenal. Faworytem spotkania są oczywiście piłkarze Kanonierów. Którzy zajmują 2 miejsce w tabeli lecz mają właśnie ten mecz do zaliczenia i jeżeli odniosą w nim zwycięstwo zajmą pozycję lidera. Gospodarze zagrają bez kontuzjowanych Eduardo, Jensa Lehmanna, Williama Gallasa, Tomasa Rosicky&#39;ego i Alexandre Song Billonga. W Sunderlandzie po jednomeczowym zawieszeniu może już zagrać Dickson Etuhu. Jednak wciąż kontuzjowani są: Andy Cole, Russell Anderson, Carlos Edwards, Kieran Richardson, Dean Whitehead i Stanislav Varga. Jak dla mnie pewne zwycięstwo w tym meczu Kanonierów.
Sędzia: Rob Styles
Arsenal: Almunia (B), Sagna, Toure, Senderos, Clichy, Hleb, Fabregas, Flamini, Eboue, Adebayor, Van Persie, Fabiański (B), Diaby, Gilberto, Diarra, Denilson, Bendtner, Walcott
Sunderland: Gordon (B), Ward (B), Nosworthy, Halford, Kay, McShane, Anderson, Higginbotham, Collins, Harte, Etuhu, Wallace, Yorke, Miller, Leadbitter, Chopra, Jones, Stokes, Murphy, Connolly, O&#39;Donovan.

Status
Zamknięty.