Bolton - Chelsea 2 1,65-1,80
Po zwycięstwie nad Valencią musi przyjść zwycięstwo nad słabym Boltonem.Dlaczego ?.Wierzę że dla gości środowy mecz był w jakimś sensie przełomowy jeśli chodzi nie tylko o względy sportowe ale i czysto psychiczne.Poza tym Chelsea dawno nie wygrała w lidze a teraz szansa do tego jest bardzo dobra.W przeciwnym razie The Blues czeka katastrofa,wydaje mi się nawet z odejściem czołowych zawodników zimą,o czym była już mowa w prasie i
TV.
Bolton: Jaaskelainen (B), Walker (B), Al Habsi (B), J O'Brien, Hunt, Meite, Michalik, A O'Brien, Cid, Gardner, Campo, Wilhelmsson, Teymourian, Nolan, Speed, McCann, Stelios, Alonso, Braaten, Guthrie, Diouf, Anelka, Davies
Chelsea: Cech (B), Cudicini (B), Hilario (B), Ferreira, Belletti, Terry, Carvalho, Alex, Ben-Haim, A Cole, J Cole, Bridge, Essien, Lampard, Kalou, Sidwell, Shevchenko, Pizarro, Malouda, Wright-Phillips, Sinclair
Liverpool - Tottenham Hotspur 1 1,50-1,60
Wszystko przemawia za L'poolem,ja zaryzykuje postawić na gospodarzy.Mecz dla gospodarzy w
LM z Marsylią po prostu nie wyszedł a jeżeli ktoś widział jak strzelił ziom z Francji to wie że takie bramki padają raz na rok.Benitez powiedział że jego gracze zagrali najgorzej za jego 3-letniej kadencji.Czy teraz się odkują ? Jestem wręcz przekonany że tak.Spurs nie wygrali na Anfield od 1998 r. , od 2004 r. nie są w stanie w ogóle wygrać z Liverpoolem a od dwóch spotkań nie strzelili im nawet bramki.To pokazuje że Liverpool im nie leży.Stawiam na graczy Beniteza.Do składu gospodarzy wraca po zawieszeniu Jermaine Pennant, a urazy wyleczyli już Javier Mascherano, Dirk Kuijt, Alvaro Arbeloa, John Arne Riise, Ryan Babel i Andriy Voronin.U gości wraca Berbatov,Jenas i Chimbonda
Liverpool: Reina (B), Finnan, Arbeloa, Carragher, Hyypia, Riise, Aurelio, Pennant, Gerrard, Sissoko, Mascherano, Babel, Benayoun, Crouch, Voronin, Torres, Kuyt, Leto, Itandje (B)
Tottenham: Robinson (B), Cerny (B), Chimbonda, Stalteri, Lee, Bale, Assou-Ekotto, Dawson, Gardner, Kaboul, Huddlestone, Zokora, Jenas, Lennon, Malbranque, Tainio, Boateng, Taarabt, Berbatov, Keane, Defoe, Bent