>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Premier League 5 Kolejka 18.09. - 19.09.2010

Status
Zamknięty.
konrad140 2,2K

konrad140

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
Przed nami 5 kolejka angielskiej Premier Leauge. W ostatniej kolejce sporo się działo i jak zwykle bardzo dużo zapowiada się na tą kolejkę. Kursy prezentują się następująco.

by: Tobet

Nie wątpliwie hitem kolejki będzie niedzielne spotkanie na Old Trafford Manchesteru z Liverpoolem. Wydawać by się mogło , że MU jest w dołku po ostatnich wynikach ale moim zdaniem za wcześnie na takie wnioski. Z Evertonem po dobrym meczu był remis oraz z Glasgow praktycznie rezerwowym składem. Wydawać by się mogło , że to ekipa The Reds ma większy problem i są ku temu większe przesłanki. 4 Kolejki i ledwo jedna wygrana. Ciekawie również powinno być w meczach Evertonu z Newcastle oraz Sunderlundu z Arsenalem.

Temat tradycyjnie służy do wyrażania swoich konkretnych zdań na temat 5 kolejki Premiership ????​

K 0

krycha1101

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Moim zdaniem warto grać Chelsea z handicapem 0:2, są w fantastycznej formie i mogą znów rozstrzelać rywala. Warto postawić także na Manchaster. Liverpool staje się średnią drużyną, a w meczu LM Manchaster nie wystąpił w najsilniejszym składzie, dlatego kurs 1,70 wydaje się dobrym rozwiązaniem.

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Arsenal over2,5

Kurs 3,4 w b365 calkiem fajny jak dla mnie a Kanonierzy w dobrej formie strzeleckiej. Gospodarze IMO nie zagraja ultradefesywnie, beda chcielizagrac jak rowny z rownym i w tym upatruje szansy na fajny kurs. Blizej meczu prawdopodobnie napisze cos wiecej.

konrad140 2,2K

konrad140

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
Arsenal over2,5

Kurs 3,4 w b365 calkiem fajny jak dla mnie a Kanonierzy w dobrej formie strzeleckiej. Gospodarze IMO nie zagraja ultradefesywnie, beda chcielizagrac jak rowny z rownym i w tym upatruje szansy na fajny kurs. Blizej meczu prawdopodobnie napisze cos wiecej.

Sunderlund u siebie jest baardzo groźny co za tym idzie nie spodziewał bym się takiego wyniku Arsenalu jak z LM. Oni na Emirates grają kapitalną piłkę a na wyjazdach mają już nie co więcej problemów. Ja bym jednak typował over 2.5 ale w kontekście obu drużyn a nie Arsenalu. Fakt że atak Kanonierów ostatnio spisuje się znakomicie , ale jak już pisałem , że na wyjazdach Arsenal ma kłopoty z teoretycznie słabszymi rywalami. Dlatego też Sunderlund powinien pokusić się o bramkę.

Moim zdaniem warto grać Chelsea z handicapem 0:2, są w fantastycznej formie i mogą znów rozstrzelać rywala. Warto postawić także na Manchaster. Liverpool staje się średnią drużyną, a w meczu LM Manchaster nie wystąpił w najsilniejszym składzie, dlatego kurs 1,70 wydaje się dobrym rozwiązaniem.

Dokładnie. MU w LM wystąpił można powiedzieć w drugim garniturze. Z Podst 11 grali aby Rooney i Flatcher , oraz Ferdinand który wracał po kontuzji. Na mecz z Liverpoolem pewnie wyjdzie już najsilniejsza 11 z Berbatovem , Nanim , Scholsem , VdS , Vidicem i Evrą i raczej nie powinni mieć problemu z zagubionym jeszcze Liverpoolem.

patrol22 1,4K

patrol22

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Stoke - West Ham
1

Stoke ostatnio na fali. Wygrali mecz z Aston Villa po golu zdobytym w doliczonym czasie. U siebie grają dobrze.
West Ham z kolei rozpoczęło sezon fatalnie. Cztery porażki na cztery mecze na cztery... gorzej być nie mogło.
Przewiduje zacięty mecz z lekką przewaga na gospodarzy.​

password 6

password

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Knurów
Aston Villa - Bolton 1
AV u siebie wygrało oba mecze a jak wiadomo Bolton na wyjeździe gra w kratkę. Ogólnie można rzec że AV to drużyna swojego boiska więc 1-ka wydaje mi się kuszącą opcją, po kursie 1.85.

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Konrad ja wcale nie lekcewaze Sunderlandu, wrecz przeciwnie, napisalem ze licze na otwarte spotkanie z ich strony bo wiem ze ich stac na to ;-)

Kurs na ower1,5 Kanonierow w b365 to chyba 1,72 wiec tez calkiem sympatycznie.

konrad140 2,2K

konrad140

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
Konrad ja wcale nie lekcewaze Sunderlandu, wrecz przeciwnie, napisalem ze licze na otwarte spotkanie z ich strony bo wiem ze ich stac na to ;-)

Kurs na ower1,5 Kanonierow w b365 to chyba 1,72 wiec tez calkiem sympatycznie.
no to trochę nie zaczaiłem ???? myślałem , że chodzi Ci o to że Arsenal rozniesie Kotów na wyjeździe. Co do tego otwartego spotkania w pełni się zgodzę. Sunderlund wie jak silne jest u siebie i wątpie aby przestraszyli się Arsenalu. Jest to jedno z trzech najlepszych spotkań tej kolejki i spodziewam się bardzo dobrego meczu.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
Spotkanie : Sunderland - Arsenal
Typ : 2
Kurs: 1,65
Buk : Betclic
Analiza:

Ciekawe spotkanie się zapowiada pomiędzy Sunderlandem i Arsenalem w Premier League. Co prawda zdecydowanym faworytem wydaje się być Arsenal - szczególnie po ostatnim pogromie zespołu z Portugalii - Bragi 6-0 i wcześniejszych podobnych wynikach w lidze angielskiej. Arsenal podobnie jak Chelsea ma potężną formę. To już 3cie spotkanie na początku sezonu, w którym Arsenal strzela 6 bramek i nie traci żadnej ! W ataku grają niesamowicie mimo paru kontuzji dość ważnych graczy mi.in. Van Persiego, który z Bragą nie grał. Warto wspomnieć, że Sunderland jednak u siebie jest dość groźnym zespołem - wygrał z Manchesterem City 1-0, ale Arsenal wszystkie mecze w lidze z łatwością wygrał poza meczem 1wszej kolejki, gdzie zremisowali z Liverpoolem 1-1. Większe trudności sprawił im jeszcze zespół z Blackburn, ale pozostałe 3 mecze to był pogromy 4-1 i dwa razy po 6-0. Nie widzę przesłanek żeby Sunderland - mimo dość poprawnej gry w roli gospodarza - urwał jakieś pkt Arsenalowi. Przewiduję łatwe zwycięstwo Arsenalu.

cl9vius 17

cl9vius

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ruda Śląska
Ja w tej kolejce upatruję zwycięstwa Evertonu. Myślę, że limit niepowodzeń w drużynie Moysa został wyczerpany. Rywal na przełamanie - odpowiedni. Potrafili rozbić w pył The Villans 6:0, potrafili też wtopić z innym beniaminiekiem - zwanym Mandarynkami. Warto spojrzeć też na historię - 5 ostatnich sezonów to 4 zwycięstwa Evertonu, ostatnie zwycięstwo Srok na Goodison Park to sezon 2001/02. Nie wiem jak Wy, ja stawiam na Everton. Czy z handicapem, jeszcze pomyśle.
Everton @ 1.60 ⛔
Everon -1 @ 2.62 - Tobet ⛔
Stoke - West Ham
1

Stoke ostatnio na fali. Wygrali mecz z Aston Villa po golu zdobytym w doliczonym czasie. U siebie grają dobrze.
West Ham z kolei rozpoczęło sezon fatalnie. Cztery porażki na cztery mecze na cztery... gorzej być nie mogło.
Przewiduje zacięty mecz z lekką przewaga na gospodarzy.​
Sorry, ale jakiej fali? W przeciwieństwie do Młotów wygrali ten jeden mecz - i to w dość szczęśliwych okolicznościach. Trenerowi Stoke - zmarła matka i piłkarze zrobili mu fajny prezent, walcząc do końca. Ale WHU nie jest bez szans, bo jeśli wygrać to z kim jak nie z rywalem zza miedzy? Wg mnie przynajmniej punkt ✅, a zarazem pierwszy w sezonie - jutro urwą Młoty drużynie Stoke.
Przed rokiem na Britannia Stadium gospodarze zwyciężyli 2:1. Nie licząc pojedynków z ubiegłego sezonu, West Ham wygrywał z rywalem pięć razy z rzędu, tracąc tylko jednego gola. (anglia.goal.pl)

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Stoke - West Ham
Już dziś na Britannia Stadium o 13:45 dojdzie do ciekawej potyczki. Popularni The Potters Tony&#39;ego Pulisa podejmą Młotów Avrama Granta. To być może ostatni mecz trenera na ławce trenerskiej młotów. Działacze nie są zadowoleni z wyników osiąganych przez tego trenera. Co się dziwić skoro West Ham zamyka stawkę z zaledwie 2 bramkami strzelonymi, 12 straconymi i 0 pkt. na koncie. Stoke miało podobną sytuację jednak udało im się przełamać w poniedziałek wygrywając z Aston Villa 2:1. W zespole Stoke nie zobaczymy Mamady Sidibe, Natomiast Młoty osłabione będą brakiem Tal Ben-Haim, Peter Kurucz, Zavon Hines, Jack Collins. Pod znakiem zapytania stoją występy Thomasa Hitzlspergera oraz Daniela Gabbidona. Wobec tych nieobecności West Ham ma bardzo małe szansę na dobry rezultat ze Stoke. Przed rokiem padł wynik 2;1 dla Stoke. W tym roku spodziewam się podobnego rezultatu na korzyść piłkarzy Stoke City.
Moje propozycje :
Win Stoke @@ 1,90 Bet365
over 1,5 gola Stoke @@ 2,10 Bwin
Ile padnie goli ? Over 1,5 @@ 1,35 Bwin
Dokładny Wynik 2:1 @@ 8,00 Bwin

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
Sorry, ale jakiej fali? W przeciwieństwie do Młotów wygrali ten jeden mecz - i to w dość szczęśliwych okolicznościach. Trenerowi Stoke - zmarła matka i piłkarze zrobili mu fajny prezent, walcząc do końca. Ale WHU nie jest bez szans, bo jeśli wygrać to z kim jak nie z rywalem zza miedzy? Wg mnie przynajmniej punkt, a zarazem pierwszy w sezonie - jutro urwą Młoty drużynie Stoke.
Przed rokiem na Britannia Stadium gospodarze zwyciężyli 2:1. Nie licząc pojedynków z ubiegłego sezonu, West Ham wygrywał z rywalem pięć razy z rzędu, tracąc tylko jednego gola. (anglia.goal.pl)
VS

STOKE - WEST HAM
Typ ; x2 @ 1,80 bet365 ✅1:1
Dokładnie popieram zdanie, że West Ham może powalczyc w tym meczu. Widziałęm ich starcie przeciwko Chelsea to nie wyglądało to tak źle jak wskazuje wynik 1:3. Dobrze do zespołu wkomponował się Victor Obinna i dużo walczył pokazywal się na pozycje, strzelał. Razem z Carltonem Cole mogą stworzyc ciekawy duet. Niestety problemy WHU są w defensywie a dokładniej w bramce. Robert Green i wszystko jasne. We wspomnianym meczuu z Chelsea znów sie nie popisał przy wolnym Drogby kiedy pilka leciała wprost w jego ręce, a on i tak nie złapal tego...
Co do dzisiejszego meczu to WHU bez Ben Haima i pod znakiem zapytania Hitzpelsperger z ważniejszych graczy. Reszta do dyspozycji Granta.
Stoke bez Sidibe. Owszem lekkim faworytem tego starcia może i są gospodarze, ale Młoty stac na urwanie pkt. Wkońcu trzeba zacząc punktowac bo konto ciągle wynoski okrągłe 0!
Patrząc w historie to WHU wygrał trzy z czterech ostatnich wizyt na tym stadionie. Więc jeżeli zagrają z zaangażowaniem to szanse na pkt mają. Dlatego fajnie wyglada x2 @ 1,80 bet365
Stoke: Sorensen- Huth, Shawcross, Faye, Collins-Delap, Whitehead, Wilson, Etherington, Walters, Jones.

West Ham: Green-Jacobsen, Ilunga, Kovac, Upson-Parker, Noble, Boa Morte, Behrami-Obinna, Cole.

-------------------
VS

TOTTENHAM - WOLVERHAMPTON
Typ : Tottenham @ 1,44 Bet365 ✅3:1
Inny z londyńskich zespołów czyli Tottenham zagra u siebie z Wilkami. Kogutyom też wypadałoby wkońcu wygrac domowy mecz ligowy. Początek mają himeryczny, w LM nieco lepiej się spisują, ale liga też jest ważna. Rywal zdaje się, że przystępny do tego by wygrac. Za tydzień już wkońcu jadą za miedze na Upton Park na derbowy mecz z WHU.
Co prawda są po wyjaździe do Bremy i meczu w LM. Tam zaprezentowali się ciekawie. Prowadizli nawet 2-0. Dzisiaj też mają kilka kłopotów kadrowych. Zabraknie Defoe przez dłuższy czas. Ponadto z powodu urazów nie zagrają Gomes, Dawson, O&#39;Hara i Woodgate. Ale kadre mają ciekawą i szeroką. Crouch strzela sporo bramek na początku sezou. Bale świetnie asystuje. SSzanse na wygraną moim zdaniem są.
Tottenham: Cudicini- Corluka, Kaboul, Gallas, Assou-Ekotto- Lennon, Modric, Huddlestone, Palacios, Bale- Crouch

Wolves: Hahnemann- Foley, Craddock, Stearman, Ward- Jarvis, Henry, Mancienne, Van Damme- Ebanks-Blake, Doyle.
-----------
Z kolei mi się nie podoba dzisiaj typowania na Arsenal. W Sunderlandzie będzie ciezko się grało, a ten teren nie leży troche chyba Kanonierom. Często tam przegrywali.
Sunderland: Mignolet, Onuoha, Ferdinand, Bramble, Richardson, Malbranque, Elmohamady, Riveros, Henderson, Bent, Gyan.
Arsenal: Almunia, Eboue, Koscielny, Squillaci, Sagna, Song, Wilshere, Nasri, Fabregas, Arshavin, Chamakh.
--------------------
Nie mam też pzrekonania jakoś do typowania na Everton w dniu dzisiejszym, ale to tylko moje osobiste zdanie. Chociaż wypadałoby wkońcu im zapunktowac.
Everton: Howard, Hibbert, Distin, Jagielka, Baines, Heitinga, Fellaini, Osman, Arteta, Pienaar, Cahill
Newcastle: Harper, Coloccini, Taylor, Williamson, Enrique, Barton, Smith, Nolan, Gutierrez, Ben Arfa, Carroll

tbm 642

tbm

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zachodnia Polska
Ja przychylam się ku zagraniu na Everton.
Fantastyczna końcówka meczu z Manchesterem United zapewne doda im pewności siebie i wiary w swoje możliwości. Co prawda uraz leczy Saha, a wątpliwy jest wyraz Cahill, ale i tak jestem zdania, że to ekipa Moyes&#39;a wyjdzie z tego pojedynku zwycięsko. Newcastle po świetnym meczu z Aston Villą tak na dobrą sprawę niczym specjalnym się nie wyróżnia, a ubiegłotygodniowa porażka zapewne sprowadziła ich na ziemię.
Everton ma duże ambicje i spore możliwości, które nie są w pełni wykorzystywane. Jestem jednak zdania, że spotkanie z Manchesterem odbije dzisiaj swoje piętno na postawie Evertonu, który powinien pewnie ograć chimerycznego beniaminka, tym samym inkasując pierwszy komplet punktów w obecnym sezonie.
Everton - 1,61 w Bet365

kylos 0

kylos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Emirates Stadium
Blackburn-Fulham 1
Dość wyrównany mecz choć moim faworytem w tym meczu jest drużyna gospodarzy.Pierwszą korzyścią jaką przemawia za drużyna Rovers jest moim zdaniem atut własnego boiska,drugą brak Zamory w Fulham,trzecią niewygodny(twardy) styl dla rywali jaki prezentują gospodarze.Ostatni mecz między tymi klubami o ile się nie mylę na korzyść Blackburn.

sebigi 0

sebigi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
Spotkanie: Everton - Newcastle
Typ: 1 (-1,5)
Kurs: 2,3
Buk: Bet365
Analiza:

Dzisiaj o godzinie 16.00 na Goodison Park w Liverpoolu odbędzie się spotkanie 5. Kolejki angielskiej Premier League gdzie The Toffees zmierzą się ze słynnymi Srokami z Newcastle. Obie drużyny nie najlepiej weszły w sezon choć w lepszej sytuacji są goście tego spotkania którzy zajmują 14. miejsce z dorobkiem 4 punktów ( wygrana z Aston Villa 6-0 i remis z Wolves 1-1 ). Gracze z Liverpoolu zaczeli jeszcze gorzej gdyż są na przedostatniej pozycji (19.) z dorobkiem tylko dwóch punktów: u siebie zremisowali z Wolves 1-1 oraz z Manchesterem United 3-3. Swój typ opieram na dobrej grze The Toffees w ostatniej kolejsce z Czerwonymi Diabłami gdzie potrafili objąć prowadzenie oraz dogonić wynik strzelając dwie bramki w przeciągu ostatnich 3 minut.
A tak było kiedyś:

05/10/2008 Premier League Everton vs. Newcastle 2:2
11/05/2008 Premier League Everton vs. Newcastle 3:1
30/12/2006 Premier League Everton vs. Newcastle 3:0
27/11/2005 Premier League Everton vs. Newcastle 1:0
07/05/2005 Premier League Everton vs. Newcastle 2:0

Na ostatnie 5 meczy granych u siebie Everton nie przegrał ani razu i myślę że dzisiaj wygrają dwoma bramkami i zdobędą 3 punkty.
Dziś nie zagrają:
Everton:Victor Anichebe, Jack Rodwell, Louis Saha - wszyscy kontuzjowani
Newcastle: Leon Best, Dan Gosling, Danny Guthrie, Danny Simpson, Steven Taylor oraz Xisco.

Osobisty Typ: 2-0

krzysztofix 1,2K

krzysztofix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rawa Mazowiecka
Tottenham-Wolves under 2,5 gola
Spotkanie druzyn mających różne aspiracje przed sezonem. Tottenham po niezlym początku teraz nieco spuścił z tonu, czego efektem jest dopiero 11. miejsce w lidze. Wolves jest tuż przed nimi. Zespol z WHL ma problemy z kontuzjami, nie zagrają Bentley, Defoe, Dawson, Woodgate, O&#39;Hara, nie w pełni sił nadal jest Gomes, a urazu w ostatnim meczu nabawił sie Rafael van der Vaart.Byc moze zastąpi go Luka Modrić, także kontuzjowany w ostatnim meczu ligowym. W zespole Wilków nie zagraja zawieszony Berra oraz kontuzjowany Hunt. Do zespołu wracają natomiast Ronald Zubar oraz Steven Mouyokolo.
Bedzie to 90 pojedynek tychże druzyn między sobą. Bilans 44-27-18.
Tottenham przegral 3/18 ostatnich meczow na własnym stadionie i wszystkie w stosunku 0:1.
Wilki przodują także w ilości fauli (74), a w ostatnich 2 meczach otrzymali aż 13 kartek. Mecz ciężki do typowania, zważywszy, że w ubiegłym sezonie Wolves 2 razy pokonał Tottenham, a i w tym sezonie prezentują sie nieźle na wyjazdach. Rozsądnym typem wydaje sie jednak
under 2,5, bo gospodarze prócz wygranej roznica 5 bramek z YBB u siebie nie przekonują, co wiecej w ostatnich 3 meczach na WHL padły tylko 2gole. Do tego zmeczenie meczem w Champions League. Wolves bez większych absencji więc czemu y mieliby nie powalczyć chociażby o punkt?

vrazzo 928

vrazzo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Stoke - West Ham
Stoke wygrało z AV, jednak ten zespół niekoniecznie jest w stanie wygrać 2x z rzędu takie mecze. WHU bez punktów, 4 porażki, jednak jest to niezły zespół. Ma kilku świetnych graczy, Carltona Cole&#39;a, Scotta Parkera, Matthew Upsona i Roberta Greena - po jednej gwieździe w każdej formacji. Dla mnie wcale nie stoi na straconej pozycji i może tutaj wywalczyć zarówno punkt, jak i trzy. Nie wierzę, że zespół, mający Parkera, Cole i Upsona może spaść z ligi, nie wierzę też w to, że będzie męczyć się jak w poprzednim sezonie. Ten mecz moim zdaniem będzie dla nich przełomowy.
West Ham +0,5 2,02 Pinnacle
Everton - Newcastle
Nie dlatego, że walczyli z Manchesterem i zdołali wyrównać, ale dlatego, że są fantastyczną ekipą ze znakomitym menadżerem, która nie ustępuje dużo tym najlepszym w PL, Everton powinien dziś wreszcie zwyciężyć. Brakuje napastników, kontuzje przetrzebiły tę formację, Saha, Anichebe, Vaughan nie zagrają, Yakubu także nie w pełni sił, sprowadzony z Leeds Beckford zawodzi. W ostatnim meczu w ataku zagrało tych dwóch najbardziej ofensywnych, wręcz ekstremalnie ofensywnych pomocników (Cahill, Fellaini), z całej grupy znakomitych właśnie AMF-ów, bo przecież Pienaar, Bilyaletdinow, Fellaini, Osman, Arteta czy Tim Cahill wprawdzie są pomocnikami, ale nastawionymi zdecydowanie na atakowanie bramki rywala, niektórzy ze środka, niektórzy ze skrzydeł. Na domiar dziś właśnie Cahill może nie zagrać. W związku z przesunięciem pomocników do przodu z MU miejsce cofnięte w pomocy, które często Moyes przydziela Artecie, przejął nie mający moim zdaniem szans w rywalizacji z Distinem i Jagielką John Heitinga. Spisał się kiepsko i być może tym razem zagra Phil Neville. Na bokach obrony Hibbert i fantastyczny Baines. W bramce jeden z lepszych specjalistów w PL, Howard. Nie brakuje niczego, prócz wygranych. W tym sezonie Everton powinien po raz kolejny zagrozić pierwszej czwórce, ale żeby tak się stało, musi się obudzić po słabym początku ligi. Bezbarwne, prócz 6-0 z AV, Newcastle jest idealnym do tego rywalem.
Everton 1,63 Pinnacle
Jako kibic Arsenalu obawiam się meczu z Sunderlandem, bo to naprawdę dobra ekipa, postawiłbym ją jako średniaka w jednym rzędzie z Fulham, czyli za najlepszą ósemką, której skład jest jasny, ale przed zespołami, które będą się bronić przed spadkiem. Świetny atak (Gyan-Bent) i solidne inne formacje sprawiają, że choć jestem umiarkowanym optymistą, to zalecam stawianie na Arsenal z rozsądkiem, bez wielkich stawek.

kanonier0392 239

kanonier0392

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olawa
Everton - Newcastle
Na Goodison Park dojdzie do spotkania pomiędzy Evertonem, a Newcastle. Faworytem są gospodarze i myślę, że ich zwycięstwo jest faktycznie najbardziej prawdopodobnym rezultatem. Drużyna z Liverpoolu nie zdobyła jeszcze w tym sezonie kompletu punktów, doznali dwóch porażek w wyjazdowych meczach z Aston Villą i Blackburn, a przed własną publicznością remisowali z Wolverhampton i przed tygodniem z Manchesterem United po niesamowicie ambitnej walce. Pamiętamy, że do 91 minuty Everton przegrywał z &quot;Czerwonymi Diabłami&quot; 1:3, a mimo to zdołał doprowadzić do remisu, na Goodison Park zapanowała euforia. Przed dzisiejszym meczem kibice &quot;The Toffees&quot; powinni być spokojni o postawę zespołu prowadzonego przez Davida Moyesa. Poprzedni sezon Liverpoolczycy również rozpoczęli od falstartu, a mimo to do samego końca rozgrywek walczyli u europejskie puchary. Myślę, że w tym będzie podobnie, Everton zacznie wygrywać, grać na oczekiwanym poziomie. Pierwszego kroku w tym kierunku dokonają już dzisiaj. Rywale &quot;The Toffees&quot;, a więc Newcastle United jest póki co wielką zagadką, ich zwycięstwo z Aston Villą 6:0 zrobiło ogromne wrażenie, z kolei porażkę z beniaminkiem Blackpool można uznać za kompromitację. Historia spotkań obu zespołów na Goodison Park wskazuje na gospodarzy, którzy ostatniej porażki doznali w w 2001r. później nastąpiło pięć wygranych i dwa remisy. Everton będzie musiał radzić sobie bez piłkarzy takich jak: Anichebe, Saha i Rodwell. Goście natomiast bez Besta, Simpsona, Goslinga, Guthriego, Taylora i Xisco. Obrońcy Evertonu poradzą sobie z Carrollem, a cały zespół z beniaminkiem Newcastle United.
Moja propozycja: Everton - 1,70 Interwetten

konrad140 2,2K

konrad140

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
Na Everton robi się chyba trochę masówka , oby tylko taka masówka tradycyjnie się nie zakończyła. Też postawiłem na Everton W meczu z Manchesterem zagrali bardzo dobry mecz. Zdołali wyrównać przegrany mecz co musiało dodać im jeszcze większego kopa. Sam mecz z United w ich wykonaniu był bardzo dobry i toczony jak równy z równym. Boję się tylko tego , że Everton na wielkie mecz potrafi się zmobilizować a z tymi teoretycznie łatwiejszymi rywalami często mają problemy. Newcastle choć jest beniaminkiem to jest to bardzo mocny zespół który już w tym sezonie pokazał , że nie planują spadać z powrotem do Championship. Może nie pokazuje tego miejsce w tabeli ale ale całkiem porządna gra i potencjał zespołu. Nie będę już pisał o składach bo wszystko inni napisali.

dnl9 0

dnl9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Sunderland - Arsenal
Hmhm, ja osobiście nie przychylałbym się ku typowi Arsenal over 2,5, co najwyżej over 1,5. Over 2,5 w całym meczu wydaje się być ryzykowne. Nie ma co ślepo spoglądać na mecz z Bragą, bo jak wiadomo Stadium of Light to trudny teren. Ostatnie trzy wizyty Arsenalu zakończyły porażką 0-1, remisem 1-1 i zwycięstwem 1-0, więc niezbyt obficie. Na obcym terenie ciężko przychodzą zwycięstwa Kanonierom, będzie to trudny mecz, obawiam się jakiegoś remisu. Sam dorzuciłem sobie do kuponu under 3,5 w całym meczu, bo liczę na 1-2 po ciężkiej przeprawie ;)

Status
Zamknięty.