S
0
sebastian28
Użytkownik
- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0

Pierwsze spotkanie jakie wybrałem na dzisiaj to mecz Na Upton Park gdzie tutejsze młoty podejmą Liverpool.Goście ostatnio niezachwycają formą bo niewygrali już od czterech spotkań i strata w tabeli do prowadzącego Arsenalu to już 17 pkt.Zremisowali cztery ostatnie spotkania ale w tych meczach zabrakło przede wszystkim skuteczności bo były sytuacje i jeśli byłoby wykończenie to byłoby znacznie lepiej.Xabi Alonso mówił przed tym meczem że muszą w końcu zacząć grać skutecznie w ataku i konsekwętniej w defensywie.Beniztez przez cały styczeń był pod ostrzałem mediów które twierdziły że jego postawa wisi na włosku ,ale włodarze klubu oficjalnie powiedzieli ,że Rafa może liczyć na bezwarunkowe poparcie ze strony władz.To dobry znak bo na zarząd niewywiera presji na menadżerze a menadżer na zawodnikach.The Redds spokojnie przygotowują sie do spotkania .W Liverpoolu do składu wracają: Steven Gerrard, Jose Reina, Jamie Carragher, Fernando Torres i Xabi Alonso,więc to także dobrze wróży gościom którzy jadą po 3 pkt.Trener West Ham odważnie mówi w mediach że Młoty będą walczyć o 3 pkt więc niebędzie kalkulowanej defensywnej gry.To dobrze bo mecz zwerykują umiejętności piłkarskie obydwu zespołów.Młoty pokonały u siebie Man Utd ale to o niczym nie świadczy w moim przekonaniu bo mecz z Liverpoolem będzie zupełnie inny.Do składu WHU wracają: Dean Ashton oraz Matthew Etherington, ale niepewny występu jest Julian Faubert. Na pewno nie zagrają: Craig Bellamy, Bobby Zamora, Nolberto Solano i Danny Gabbidon.Tutaj widać spore osłabienia w ofensywie Młotów .Myśle że to spotkanie wygra Liverpool bo zespół jest dobrze poukładany tylko ostatnio było małe załamanie skuteczności,poza tym wraca kilku kluczowych graczy a biorąc po uwagę osłabienia gospodarzy dla mnie warto postawić na The Redds po ładnym kursie
Liverpool @ 1.95 BetGun