>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pre-ko trading

ryanwolf 839

ryanwolf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Time traveller
Lay Malawi.

ryanwolf 839

ryanwolf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Time traveller
Nieźle podbija, proponuję brać póki można, za chwilę nie będzie czego zbierać.

ryanwolf 839

ryanwolf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Time traveller
Podsumowanie dnia dzisiejszego:

Łącznie zagranych 19 trade'ów z zyskiem w kwocie 210.41. Plus pozostały dwa remisy w Segunda, perspektywiczne, także moim zdaniem zysk spokojnie dojdzie do 300 euro. Specjalnego zainteresowania nie ma, także z mojej strony na tyle. Jeśli ktoś jest zainteresowany współpracą z perspektywą dużo większych zysków, to szukam osób mówiących po włosku/hiszpańsku na poziomie co najmniej zaawansowanym, plus posiadającym sporo wolnego czasu i otwartych na nowe możliwości odnośnie sharbingu.

theboss 199

theboss

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a jakiego rodzaju zainteresowanie potrzebujesz??? pewnie wiele osób śledzi i korzysta, parę postów wcześniej pisałeś, ze o to ci chodzi, temat bardzo fajny ale co komentować, ze świetne typy??

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
mjaurvcein +20 Punkty (Jak to jakie... Liczy, że trafi się paru naiwniakow co mu kasę wpłaca na jakiś "projekt")
Camilla P. 10K

Camilla P.

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznań
Twój trading wygląda imponująco. Zastanawia mnie skąd u Ciebie zdolność przewidywania rynków? Bo chyba na tym opierasz swoje sukcesy. Zapewne śledzisz kursy na długo przed rozpoczęciem zdarzenia? 
Grasz pre-play tylko na mało popularnych rynkach czy również masówki w sezonie? Oj, gdyby BF nie wyszedł z Polski to zapewne kontynuowałabym "rodzinne" tradycje :))
Trading to nieporównywalnie większe emocje aniżeli stawianie kuponów z nędznymi kursami. Wiem też, że niektórzy początkujący "traderzy" to dla kogoś z branży żyła złota. Takich zagubionych we mgle jest cała masa i to właśnie dzięki nim (a nie samej platformie) zarabiasz setki euro. :)
A ile obecnie wynosi prowizja? Nadal 4-5%? Tak było przynajmniej kiedyś.

ryanwolf 839

ryanwolf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Time traveller
Kluczem jest wybiórczość. Jak mówiłem, mój trading jest niemożliwy do powtórzenia dla osób, które zaczynają, a nawet dla dla tych, którzy chwilę już siedzą w temacie, ja siedzę w nim dobre lata i wypracowałem swoje metody, wiem, kiedy jest dużo większa szansa na to, iż kurs poleci ostro w dół. W zasadzie, trading obecnie na piłce jest średnio możliwy, mi się jako tako udaje, ale w każdej chwili może się to zmienić, tak już - niestety - jest, każda nisza prędzej czy później idzie do piachu, dlatego nie dzielę się żadnymi szczegółami, wystarczy jedna osoba więcej, grająca tak samo i mogę wbijać zęby w ścianę. 

Tak, 4-5%. 

ryanwolf 839

ryanwolf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Time traveller
Nie pamiętam już szczerze mówiąc, jak wyglądały spadki w kolumbijskiej, ale polecam, jeśli da się wziąć coś pod 2.0, osobiście biorę 1.95-1.97.

ryanwolf 839

ryanwolf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Time traveller
Faurei. Trade ryzykowne, zero liquidity na BF, no ale pobawię się, stawka nie jest nie wiadomo jak wysoka.

ryanwolf 839

ryanwolf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Time traveller
Wszystkie spotkania ostro w dół i całkiem przyjemny zysk z relatywnie niskich stawek.

Faurei +49.65
Huendoara +57.43
Liteni +54.48

Łącznie: 24 trade, +611.95

ryanwolf 839

ryanwolf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Time traveller
Podsumuję już Caldas. Chwilowy skok w górę, dla bezpieczeństwa wyszedłem z minusem, kurs ponownie w dół, nie ma to jednak już żadnego znaczenia.