to w takim razie polecam zmiane miasta MORDu.
ps. mój znajomy ostatnio po 10 dniach od egzaminu miał prawko do odebrania. Zdawał 5 stycznia, a 15 juz było do odebrania.
to w takim razie polecam zmiane miasta MORDu.
ps. mój znajomy ostatnio po 10 dniach od egzaminu miał prawko do odebrania. Zdawał 5 stycznia, a 15 juz było do odebrania.
Mi też tak cały czas pisało aż pewnego dnia: dokument jest do odebrania w Urzędzieczy jak to tam pisze ???? Więc spokojnie musisz czekać ^^
odbiera się w starostwie... przynajmniej u mnie tak było... a czekałem 3 tygodnie... także i tak krótko czekacie![]()
A może raczej nieprofesjonalnych instruktorów, którzy nie potrafią porządnie przygotować ? Poza tym zawsze można się odwołać, a egzaminator musi zawsze uzasadnić swoją decyzję. Poza tym jak wydaje ci polecenie niezgodne z przepisami to możesz się zatrzymać i mu to powiedziećU mnie w mieście zdawalnosc jest b.niska z powodu "niewyrozumianych egzaminatorów" (skromnie mówiąc). i na prawko czeka się nie dłużej niż 10dni...
narazie pisze "Niepoprawne dane, brak spraw w toku lub dokument wydany." ale podobnie było jak czekałem na dowód rej. czekałem , aż wpiszą na stronce a tego nie aktualizowali i gdy zadzwoniłem to pani mowiła, że już dawno jest do odbioru. Także, lepiej zaglądnąć lub przedzwonić do UM ????
A może raczej nieprofesjonalnych instruktorów, którzy nie potrafią porządnie przygotować ? Poza tym zawsze można się odwołać, a egzaminator musi zawsze uzasadnić swoją decyzję. Poza tym jak wydaje ci polecenie niezgodne z przepisami to możesz się zatrzymać i mu to powiedzieć
u mnie też dziś zmienili , że trwa postępowanie administracyjne. Myślę, że koło piątku będę mógł się spodziewać już prawkaU mnie pisze ze przyjęto wniosek i trwa postępowanie administracyjne czyli coś ruszyło:]
to jakiś lewy, gdy egzaminator zareaguje pedałem/kierownica = egzamin oblany
w jakim przypadku hamował?