>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

prawo jazdy

matex 0

matex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kobylka City
2 października mam egzamin teoretyczny i jak zdam to po kilku godz. praktyczny ????
zdawał ktoś tu z was w Ostrołęce ? ????

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z lodufki
No ale jak 19 egzamin mialem, to i egzaminator i babka z okienka Wordu mowili ze za 3tygodnie do odbioru :p
(12/23/08) Prawo Jazdy:: Przyjęto wniosek - trwa postępowanie administracyjne.
Narazie i tak pogoda na motor za dobra to nie jest, swojej maszyny i tak jeszcze nie mam, wiec czy odbiore to za tydzien czy za dwa to roznicy nie robi:p

pablozks 4

pablozks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tarnów
odświeżę temat troche ;)
Otóż pochwale się, że udało mi się dziś egzamin kat. B zaliczyć pozytywnie za pierwszym razem, z teorią 0 błędów ???? :spokodfhgfh:
teraz oczekiwanie około 2 tyg. na prawko.
A jak tam u was, zdał ktoś ostatnio? Dodam, że w Tarnowie jak narazie styczniowa skuteczność zdawania jest bardzo wysoka, prawie wszyscy zdają.

amaruti 89

amaruti

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
dokad?
Jako ze zdalem prawko na motorek to szukalem tutaj tej stronki do pokazywania czy juz jest prawko do odbioru - to na 1 stronie nie dziala wiec poszukalem i teraz adres to :
https://www.kierowca.pwpw.pl/
to tak na przyszlosc dla innych ????
jemjogurt ciężko było zdać A?bo tak się przymierzam na wiosnę zapisać.jeździłes jakimś &quot;motórem&quot;:-D wcześniej czy tylko na kursie?

hajduk 124

hajduk

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Hilcus
A ja się chciałem zapytać czy to prawda,ze od 1 lutego zdający trudniej bedzie miał na placu, ale za to po mieście tylko 25 minut jazdy?

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z lodufki
Hajduk tez to gdzies czytalem, ale jak bezblednie plac to wtedy tylko 25 minut jazdy.
amaruti zdalem za 2 razem, za pierwszym uwalil mnie ze niby uzywalem hamulca noznego non stop, na 8, bo moto zimne to nierowno chodzilo i rwalo, tak mi raz ucieklo ze musialem przychamowac i widac noga muskałem hamulec i uwalil
nigdy wczesniej nie jedzilem na motorze, tylko na kursie ;p
jak usiadlem i ruszylem, to nawet piec 8 odrazu zrobilem czyli tak jak na kursie ???? wiec trudno nie jest, tylko na egzaminie wiadomo stres i gowniany motor zajechany jest :]

pablozks 4

pablozks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tarnów
A ja się chciałem zapytać czy to prawda,ze od 1 lutego zdający trudniej bedzie miał na placu, ale za to po mieście tylko 25 minut jazdy?
Mi instruktor z którym miałem jazdy przed egzaminem mówił, że podobno mają to wprowadzać od 1 marca.

ice29 251

ice29

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Mi instruktor z którym miałem jazdy przed egzaminem mówił, że podobno mają to wprowadzać od 1 marca.
mi mowil ze od lutego ale nic nie slyszalem ze na placu ma byc trudniej...

P 0

patryk_1425

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
teraz egzamin praktyczny (jazda po mieście) trwa około 40-50 minut. Skrócenie do 25 minut ???? hmmm... tzn. że dużo manewrów nie zostanie sprawdzonych na egzaminie. Czy dobrze myśle ?

hajduk 124

hajduk

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Hilcus
teraz egzamin praktyczny (jazda po mieście) trwa około 40-50 minut. Skrócenie do 25 minut ???? hmmm... tzn. że dużo manewrów nie zostanie sprawdzonych na egzaminie. Czy dobrze myśle ?

No ja nie wiem jak egzaminatorzy niektórzy się wyrobią teraz... ale zdawalność powinna pójśc w górę, bo 30-40min najwiecej oblewa, a 25min jak jechałem to nawet nie czułem jak zleciało. Ja zdałem za 3 razem, 2 razy błędy głupie w 35min i 37min... Żałowałem strasznie, ale mam już to za sobą, teraz niech brat sie martwi;)

ms89 0

ms89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Siedlce
Jako ze zdalem prawko na motorek to szukalem tutaj tej stronki do pokazywania czy juz jest prawko do odbioru - to na 1 stronie nie dziala wiec poszukalem i teraz adres to :
https://www.kierowca.pwpw.pl/
to tak na przyszlosc dla innych ????

Zdałem prawko w tą środe wchodze na strone wpisuje dane i pisze:
Niepoprawne dane, brak spraw w toku lub dokument wydany.
Czyli jeszcze nie wysłali papierow ?? jak mam to rozumiec? znajomy zdawal w sobote i w srode juz odebral prawko.... sa jakies inne strony do sprawdzenia czy jest prawko do odbioru?

lalo 28

lalo

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rybnik
Mi też tak cały czas pisało aż pewnego dnia: dokument jest do odebrania w Urzędzie :p czy jak to tam pisze ???? Więc spokojnie musisz czekać ^^

hajduk 124

hajduk

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Hilcus
odbiera się w starostwie... przynajmniej u mnie tak było... a czekałem 3 tygodnie... także i tak krótko czekacie:p