Ja dzień przed egzaminem byłem na 18. kolegi ???? Ale nie polecam, bo się nie wyspałem i mnie głowa bolała ????Cholera chyba tylko w Toruniu czeka się na egzamin 2 dni,jak wczoraj złożyłem dokumenty to baba chciała mnie zapisać na czwartek,ale grzecznie odmówiłem bo następny poniedziałek też jest dobry.Ponoć miało się czekać na egzamin 2 tygodnie a teraz maksymalnie szybko te testy trzeba wkuwać :;/:.Co polecacie na rozładowanie stresu przed egzaminami?
Ja to trochę po bajerowałem dziewczyny co w grupie mojej były.Oczywiście te fajniejsze(tradiłem do grupy jako jedyny chłopak wiec miałem z czego wybierać;p.Najlepiej odpal se jakiś kawałek dobry bo słyszałem że muzyka pomaga(Ja tego nie testowałem)Cholera chyba tylko w Toruniu czeka się na egzamin 2 dni,jak wczoraj złożyłem dokumenty to baba chciała mnie zapisać na czwartek,ale grzecznie odmówiłem bo następny poniedziałek też jest dobry.Ponoć miało się czekać na egzamin 2 tygodnie a teraz maksymalnie szybko te testy trzeba wkuwać :;/:.Co polecacie na rozładowanie stresu przed egzaminami?
właśnie, co do odbioru prawka to możecie mi powiedzieć jak to jest? zdawałem w krk przy koszykarskiej, po egzaminie dostałem od egzaminatora tylko taki papierek o przebiegu oraz wyniku egzaminu i poszedłem do domu.
i tu moje pytanie, kiedy i gdzie będę mógł odebrać plastik? powinienem coś zrobić czego nie zrobiłem po egzaminie? dodam że zdawałem 8.02(pon)
eee wuja ... teraz musisz zapłacić w WORDZie albo w Starostwie chyba 73,00 zł za wydanie prawka i w Starostwie złożyć wniosek o wydanie prawa jazdy no i dalej czekasz ok 2 tygodni za plastykiemprzynajmniej tak jest w Poznaniu ????
to ja tez sie pochwale ze dzis za pierwszym razem egzamin zdany ????
i przy okazji takie pytanie bo sie zdziwiliem ze nie dostalem zadnych dokumentow oprocz tej kartki. Nie musze nic skladac zeby wydali mi "plastik" ?? i na jakiej stronie sie sprawdza to czy jest do odbioru??
kierowca.pwpw.pl jest aktualna. Mogę to powiedzieć po swojej osobie. Jest tak, że WORD ma tydzień na przesłanie dokumentów do Starostwa, a potem w tydzień odbywa się wysyłanie danych do centrali i z powrotem więc średnio dwa tygodnie się czeka. Tak mówiła Pani z okienka ???? Szymon, mówisz, że czekasz już 10 dni to zadzwoń do tych pipek i się dowiedz co i jakhmm ta stronka do sprawdzania chyba nie jest aktualna bo czekam juz 10dni i nic ciagle sie nie dzieje ????