qozi
Forum VIP
A ja tak troszke z innej beczki ???? ???? W czwartek mam 1-wszy egzamin kategoria B ???? czy macie jakieś porady dla mnie![]()
Nie zapomnij włączyć świateł.
???? .
A ja tak troszke z innej beczki ???? ???? W czwartek mam 1-wszy egzamin kategoria B ???? czy macie jakieś porady dla mnie![]()
ha ha ha ha :-DNie zapomnij włączyć świateł.
???? .
Postaraj się ograniczyć stres do minimum, zero stresu, bo jak pójdziesz mega zestresowany i powtarzając sobie że nie zdasz na pewno to będzie klapa, luzik men :-DA ja tak troszke z innej beczki ???? ???? W czwartek mam 1-wszy egzamin kategoria B ???? czy macie jakieś porady dla mnie![]()
Postaraj się ograniczyć stres do minimum, zero stresu, bo jak pójdziesz mega zestresowany i powtarzając sobie że nie zdasz na pewno to będzie klapa, luzik men :-D
do d*** takie gadanie ???? Stresu nie da się ograniczyć, no chyba, że:
-wypijesz coś z %%% przed egzaminem
-przekonasz siebie iż "mi prawko przecież nie jest potrzebne!"
-założysz się z kimś, że jak nie zdasz to on daje ci $$$
do d*** takie gadanie ???? Stresu nie da się ograniczyć, no chyba, że:
-wypijesz coś z %%% przed egzaminem
-założysz się z kimś, że jak nie zdasz to on daje ci $$$
A ja na swoim egzaminie miałem tak, ze światła niby zapaliłem, ale ich jakoś nie było.... Później załapałem, ze mogły bezpieczniki siąść :-DNie zapomnij włączyć świateł.
???? .
No właśnie, takie gadanie jest do d*** i bezsensu. Skoro idziesz na egzamin na prawo jazdy z myślą w stylu "po co mi prawko" albo "olewam to kompletnie, wisi mi czy zdam czy nie" to po co w ogóle iść, najlepiej zaklep sobie 1000 zł u nich będziesz miał na jakieś 8 egzaminów, będzie co robić w wolnym czasie. Ale pamiętaj 13 podobno masz za darmo także będzie jakaś stóweczka na fajny kuponik. Osobiście uważam, że należy iść na taki egzamin pewnym siebie, wierzyć w swoje umiejętności a nie poddawać się przed rozpoczęciem. No i przede wszystkim potrzeba się skupić. Jak masz myśleć o tym, że chętnie pomacałbyś jakąś panne to lepiej nie wsiadaj do samochodu tylko idź zmacaj, wróć na egzamin za 2 dni. Trzeba się skupić na jeździe i na poleceniach wydawanych od tych krwiopijców. Jak egzaminator przed rozpoczęciem jazdy zobaczy, że ci wisi albo jesteś rozkojarzony to za 2 minuty ci to zakomunikuje w stylu "dziękuje zapraszam do drugiego podejścia". Powodzenia ziomy na egzaminach bedzie dobrze :spokodfhgfh:do d*** takie gadanie ???? Stresu nie da się ograniczyć, no chyba, że:
ja Ci to przecież pisałem ????może robisz taki błąd, że jak przyciśniesz gaz to usłyszysz silnik i wtedy puszczasz szybko sprzęgło, jeśli tak to próbuj przytrzymać sprzęgło mimo że Ci silnik wyje i dopiero powoli je puszczaj![]()
ja Ci to przecież pisałem ????
no! już umiem ruszać. wcześniej mi nie wychodziło ruszanie bo mój debilny instruktor nie powiedział mi nigdy, że trzeba PRZYTRZYMAĆ sprzęgło jak zaczyna "brać", a o tym ze trzeba przytrzymać dowiedziałem się z internetu ???? instruktora oczywiście już zmieniłem ????
no! już umiem ruszać. wcześniej mi nie wychodziło ruszanie bo mój debilny instruktor nie powiedział mi nigdy, że trzeba PRZYTRZYMAĆ sprzęgło jak zaczyna "brać", a o tym ze trzeba przytrzymać dowiedziałem się z internetu ???? instruktora oczywiście już zmieniłem ????
A może go źle zrozumiałeś?
ja jeszcze niedawno miałem taki sam problem, egzamin 17 czerwca miałem ????a kto to wie... w każdym bądź razie dopiero po waszych wypowiedziach nauczyłem się ruszać :-D jak to dobrze że jest na tym forum tylu kierowców ????
to zamiast zdawac to wez sobie wykup dodatkowe godziny i sie naucz.. przy 13 egzaminie masz za freea ja 6 razy zdawalem i oblewali mnie tak skurwysynsko, ze mialem ochote ich wyslac w kosmos![]()
A ja wogóle poradzę, tym którży nie zdali za n-tym razem. Dajcie sobie spokój... Zdacie za którymś razem farciarsko i co? Mniej kierowców co jeżdżą jak patałachy na drogach tym lepiej.a ja 6 razy zdawalem i oblewali mnie tak skurwysynsko, ze mialem ochote ich wyslac w kosmos![]()
widzę, że niektórym się trochę poprzewracało w głowie po tym jak zdali za pierwszym razem. Idź człowieku, wstydu oszczędź????A ja wogóle poradzę, tym którży nie zdali za n-tym razem. Dajcie sobie spokój... Zdacie za którymś razem farciarsko i co? Mniej kierowców co jeżdżą jak patałachy na drogach tym lepiej.