bad-motherfucker
Użytkownik
Ale wiedzial na kim sie wyzyc, bo ja (i sadze ze wielu) sprowadzilo tego krzykacza do parteru.
No tu masz racje. ale mi ten filmik wyglada na ustawiony
a filmy snajpera poprostu reweelacja, placze ze smiechu
Ale wiedzial na kim sie wyzyc, bo ja (i sadze ze wielu) sprowadzilo tego krzykacza do parteru.
Midel z całym szacunkiem ale nie do końca się z Tobą zgodzę. Ja zdałem bodajże dopiero za 3 razem ale ani razu nie zwaliłem winy na egzaminatora, choć raz mógłbym z nim polemizować dlaczego nie zdałem ????Tak, najlepiej zagłaskać, a potem zwalać winę na egzaminatora, że przez niego nasz super wyuczony kierowca - kursant nie zdał ???? Według mnie lepiej krzyknąć, np. przy puszczaniu sprzęgła, raz a dobrze zapamięta, że trzeba delikatnieSzczerze mówiąc, to najgorszy instruktor to flegmatyk, który nie potrafi zareagować. Poza tym nie każdy urodził się kierowcą i nie każdy musi jeździć samochodem.
Nie ma. Możesz sobie zacząć kurs chyba 3 miesiące prze ukończeniem 18 ale kwit i tak dostaniesz dopiero jak skończysz 18Elo ktoś się orientuje jak to jest z osobami under 18.
Czy w PL jest możliwość wyrobienia prawka jak ma się 17 lat?
Pozdrawiam
Elo ktoś się orientuje jak to jest z osobami under 18.
Czy w PL jest możliwość wyrobienia prawka jak ma się 17 lat?
Pozdrawiam
na smarta mozna, maluch raczej nie
Słyszałem, że w czasie wprowadzenia zmian na prawko na auto ( 25 min egzaminu, itp. ) wprowadzili również zasadę, że na motocykl można zdawać dopiero od 24 lat...tak mi znajomy mówił i właśnie szukam potwierdzenia ????
matex, a przed kursem miałeś jakąś styczność z motocyklami czy pierwszy raz jeździłeś na kursie ?