Cięzko aby facet pracował jedynie jakbyś własny punkt otworzył.
Moja znajoma pracowała dość długo w sts-ie, zarobki nie wielkie w dodatku co druga sobota - niedziela do roboty.chodzi mi o prace w punkcie, przyjmowanie zakladow itp.
Pewnie tak, a jeśli nie to powiedzą Ci gdzie wysłać dokumenty.a mozna zostawic w punkcie CV?
Zdaje się, że rzadko wypowiadają się oficjalnie firmy na ten temat.Nie jest to do końca prawdą, znam chłopaków co pracują i nie ma z tym problemu, zawsze jak grałem to pytali '' co, Milan dziś pyknie, nie lepiej over'' czy coś w tym stylu, znali się i fajnie się z nimi gadało, i lepiej niż z tymi babkami bo one się nie znają i jak o coś trudniejszego zapytasz to jest rybka.
Mój kolega składał papiery tam tj. cv i czekał, ale nie odpowiedzieli, co do kasy to wątpię aby było powyżej 1k.
Zdaje się, że rzadko wypowiadają się oficjalnie firmy na ten temat.
Ale panów nie chcą zatrudniać.
Panowie to z zasady hazardziści. Grają sami, często za kasę klientów, robią manka i później są problemy.
Zatrudniając kobiety zmniejsza się ryzyko takich problemów. Dlatego jeśli widzi się mężczyznę w punkcie to 90% szans, że to jest jego własny biznes.
Temat przenoszę do odpowiedniego działu.
Powinno pisać coś na ten temat , na stronie bukmachera , jeśli nie , to jest pewnie możliwość Franchising :]a jak wyglada otawrcie takiego punktu i czy sie oplaca?