snajper
Forum VIP
Przecież napisałem, że płacą 1000 zł
A wiesz moze cos wiecej. Jak wyglada taki kurs i ile trwa?
Przecież napisałem, że płacą 1000 zł
Ja pracuje przy grabieniu skoszonej trawy & wywozenie jej, 14,50zl za godzine ale nie jest lekko
No właśnie zna ktos takie agencje? sam bym z chęcią pojechał ????Ja rok temu to 8 zł dostawałem za nocki w supermarkecie ;D i fajne było, że nie trzeba było brać jedzenia bo nie było kamer ????
Zna ktoś jakieś dobre agencje które załatwiają prace w Holandii np. przy kwiatach itp ??
No to się nieźle uśmiałem :-D :-D :-D :-D
A co jest takiego ciężkiego w takiej pracy????
No właśnie zna ktos takie agencje? sam bym z chęcią pojechał ????
a masz swój ogród może??
zasuwanie z kosiarą grabienie i zbieranie nie jest takie lekkie i przyjemne
A jaka stawka/h ?szczególnie jak ktoś walczy z alergia ????
robiłem już i na budowie i w stoczni robiłem też przy drewnie z choernie niebezpiecznymi piłami ale najcięższą moją robota była praca w Holandi przy odbieraniu skrzynek z taśmy...na taśmie wędruje 7 rodzajów skrzynek miałem koło siebie 7 palet i musiałem wyłapywać wszystkie rodzaje i układać jednocześnie na paletach jeśli opuscilem jakieś skrzynki przychodził do mnie 2metrowy holender i sapał ile popadnie.Ta taśma była zawsze ustawiona na 7 w 10 stopniowej skali szybkości..ja wytrzymałem aż 3 tygodnie ale było tak że ludzie rezygnowali po 1 dniu.Katastrofa poprostu ale zdobyłem cenne doświadczenie????
No to się nieźle uśmiałem :-D :-D :-D :-D
A co jest takiego ciężkiego w takiej pracy????
Rozwożenie pizzy jest świetne.Mój kumpel rozwozi w Dominium- stała stawka-4.5zł/h+12% od każdego zamówienia+napiwki. Wychodzi koło 3000zł na miesiąc:-D Ale za to drugi kumpel rozwozi w Telepizzy to już tak dobrych warunków nie ma ????No ja mam taki plan żeby iść do myjni, rozwoić pizze lub stac za kasąrobota raczej lekka, rowniez kokosow nie wymagam. Dwa lata temu i rok temu pracowałem na budowie, wypłaty motywowały do pracy (10zł/h) ale nie wytrzymałem dłużej niz 3 tygodnie. Strasznie ciezka robota. ale zawsze jakies doswiadczenie ????