>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Praca licencjacka - hazard

rts 55

rts

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ruda Slaska
Witam serdecznie. Jestem studentem Socjologii Ogólnej na Uniwersytecie Śląskim. Obecnie jestem w trakcie pisania pracy licencjackiej na temat hazardu. Wasze odpowiedzi pomogą w opracowaniu wyników badania, więc bardzo zależy mi na szczerych odpowiedziach .

Badanie jest całkowicie anonimowe, a wyniki zostaną wykorzystane jedynie w celach naukowch.

Za poświęcenie kilku minut i wypełnienie kwestionariusza z góry dziękuję.

http://www.ebadania.pl/843818c5cd96dc02

adirave 58

adirave

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Danzig
Poszło. Fajnie czasem w takiej ankiecie odpowiedzieć sobie samemu na parę pytań ;)

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
Też wysłałem, ale musisz wziąć pod uwagę, że to stąd będą w większości ankiety wypełnione przez grających w bukmacherkę.

rts 55

rts

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ruda Slaska
Też wysłałem, ale musisz wziąć pod uwagę, że to stąd będą w większości ankiety wypełnione przez grających w bukmacherkę.

Zdaje sobie sprawę, że może tak być, jednak forum liczy bardzo dużą ilość użytkowników nie tylko grających u buka, więc z dostępnością do takiego badania nadaje się najlepiej. Jeszcze raz dziękuję osobom, które wypełniły kwestionariusz. Badanie, żeby było prawidłowo przeprowadzone musi liczyć w tym przypadku 100 - 120 wypełnień. Jak na razie jest 31, więc jeszcze trochę brakuje.

kontekst 1,3K

kontekst

Ococho?
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z fotela
a ja wypełniłem hoho dawno i teraz chciałbym zobaczyć jak wygląda to na przestrzeni reszty ludzi według statystyk. Da się?
Jak ja wypeniłałem byłem 6 i było 50/50 wzgledem tego kto jest na plusie/kto na minusie - do czasu gry w bukmacherce.