>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pozytywy i negatywy

Status
Zamknięty.
T 0

tymczasowy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przestań BB mieszać bo tylko mnie obrażasz! Pieniądze miałeś oddać w terminie!!! spóźniłeś sie tydzień i wciaż nie oddales i na moje prywatne wiadomości nie odpowiadałeś, dlatego mowie ze jestes zlodziejem. Jest ci az tak trudno to zrozumiec ?

Z calym sacunkiem dla dobermana o ktorym wspomniałeś w innym temacie, ale ja jemu nic nie pożyczałem tylko tobie, wiec moge mowic o tobie ze jestes zlodziejem bo nie wywiązałeś się z umowy i nie pisz do mnie w ten sposob bo okazujesz zero wdzięczności.

A ten uzytkownik Jack niech sie... bo jestes smieszny a moze glupi i bezradny w tej sytuacji.

Nie mam zamiaru juz pisac na temat BB więc prosze moderatora aby przy tych 10 plusach dodał mój minus bo nie mam ochoty czekac na 5 zł, mógł wyjasnic sprawe inaczej a nie jeszcze zwalac wine na mnie.

T 0

tymczasowy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
aaaaaahahahahaha przeciez wszyscy wiemy ze to ty BB hahaha jeszcze piszesz w identycznym stylu... co za nieudany zlodziej.
Co on tutaj jeszcze robi okradl mnie na cale pięć złotych.
O jakim archiwum mowisz ? hehehe na pewno jest bogate od wczorajszej nocy.

kuzan 0

kuzan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
✅ ✅ ltdsupportpolan ✅ ✅
pieniadze na koncie w ustalonym terminie, zadnych zastrzezen POLECAM :spokodfhgfh:

dindek 41

dindek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
CK
Pozytyw dla uzytkownika: Cihy ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ pozyczyl 40zl ja oddalem umowiona kwote w terminie dziekuje! ✅ ????

realowiec 0

realowiec

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
✅ dla klakson
Pożyczka 100zł na MB, oddałem po 3 dniach 111zł na mBank

Status
Zamknięty.