>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pozytywy i negatywy

Status
Zamknięty.
babilon 0

babilon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Swiecany
✅ i to wielki dla benka16. super kontakt i pozyczenie duzej kwoty. bez problemow

antykac 0

antykac

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
⛔ kisiek ⛔ NIE POLECAM kupiłem od niego doładowanie bon do bwin.pl 10 zł wysłałem mu kod doładowujący Popa za 5 zł a on miał mi odesłac doładowanie jak dostał kod to kontakt na gg sie urwał kazał mi podać adres poczty że niby wyśle a miał odrazu wysłac jak otrzymał doładowanie mam nadzieje że dzis przysle ale i tak miał bon odrazu wysłać ⛔ ⛔ ⛔ ⛔ ⛔ ⛔ ⛔ jak można za 5 zł oszukać ??:| ⛔

Z 0

zbysiontko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam
Zostałem oszukany przez użytkownika Wania12345 , na innych forach pojawiał się pod ksywką Wania lub innych podobnych. Udało mi się zdobyć jego dane i pod naciskiem odzyskać pieniądze. Jeśli ktoś został kiedyś przez niego oszukany to proszę o kontakt. Udostępnię namiary które pomogły mi odzyskać pieniądze. Jeśli znacie ludzi, których ten człowiek oszukał to powiedzcie im, że mają szansę na odzyskanie pieniędzy. A podobno oszukiwał on nie jeden raz. W razie czego proszę o kontakt: [email protected]

pozdrawiam

R 0

ri3i

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam,
zostalem oszukany przez uzytkownika Rooni http://forum.bukmacherskie.com/profil8061.htm
umowilem sie z nim na wymiane 30zl przelewem za 30zl na mb
kase przelalem w niedziele, on mial przelac mb w poniedzialek
niestety kontakt na gadugadu sie urwal a na pw przestal odpisywac
zdecydowanie nie polecam ⛔ ⛔ ⛔

roger-morales 0

roger-morales

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Udana wymiana z MistrzAA. Zaufal i pozyczyl 10zl na MB, i po niespelna pol dnia otrzymal 22zl.

J 53

jaqbts

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅
Udana transakcja z damianek632. Miły user, szybki przelew pieniedzy polecam na przyszlosc ;-) .

damianek632 9

damianek632

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bardzo udana transkacja z Jaqbts!!!!!!! Szybki przekaz pieniędzy... Bardzo miły USER polecam go na przyszłość !! pozdrawiam !! ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅

getosk8 0

getosk8

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowy Sacz
Udana tranzakcja z damianek632 ???? Polecam... Gwarancja uczciwości... POZYTYW ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅

damianek632 9

damianek632

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pozytyw dla GetoSk8 :jezora: ✅ Polecam Usera ... szybka wymiana bez żadnych problemów !!! Polecma Na Przyszłość! ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ v

babilon 0

babilon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Swiecany
udana wymiana z kob22 . wielki plus dla niego szybka tranzakcja!! oby wiecej takich zaufanych forumowiczow !!

damianek632 9

damianek632

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
i znów udana transakcja z GetoSk8 ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ szybka tanzakcja ???? polecam na przyszłość PozDro :jezora:

getosk8 0

getosk8

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowy Sacz
Kolejna udana tranzakcja z damianek632 ???? Robić z nim interesy to przyjemność POLECAM! POZYTYW! ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅ ✅

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bytom
Transakcja z kubal456 szybciutka i sprawna ... Można mu zaufać ???? Polecam :spokodfhgfh: ✅ ✅ ✅

Status
Zamknięty.