Dyscyplina: Piłka ręczna - Rumunia, Liga Nationala
Godzina: 17:00
Spotkanie: CSM Focsani 2007 - CSU Suceava
Typ: 1
Kurs: 1,43
Bukmacher: 1xbet
Analiza:
Na początek tabela najwyższej klasy rozgrywkowej w rumuńskiej lidze piłki ręcznej:
Mecz zespołów, które sąsiadują w ligowej tabeli. Gospodarzom nie wiedzie się w spotkaniach u siebie, natomiast gościom na wyjazdach. Focsani u siebie ma bilans 1 zwycięstwa, 1 remisu i 3 porażek, natomiast ich dzisiejsi rywale na wyjazdach zanotowali 1 zwycięstwo i 4 porażki. Forma w ostatnim czasie wydaje się być po stronie zespołu Suceava, który wygrał 3 ostatnie mecze z rzędu, jednak z zespołami z samego dołu tabeli czyli Cluj, Fagaras i Bacau. Focsani jest po 4 porażkach z rzędu ale z mocnymi ekipami jak Constanta, Timisoara czy Calarasi i z jedną przeciętną drużyną Minaur Baira Mare. Mimo, tych porażek zespół dzisiejszych gospodarzy bardzo dobrze zaprezentował się w tych spotkaniach i dzisiaj myślę, że się przełamie. Goście mają swoje problemy kadrowe na to spotkanie i po tej passie zwycięstw dzisiaj myślę, że nadejdzie porażka.
Absencje w Suceava:
Burlacu, Olariu, Laković i Petrea
Są to bardzo ważne nazwiska w drużynie gości i bez tych graczy myślę, że Suceava nie ma kim się przeciwstawić gospodarzom. Więcej o sytuacji kadrowej u gości pod poniższym linkiem:
http://www.gazetasv.ro/csu-suceava-incheie-turul-la-focsani/
32-20