>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pozostałe ligi 2014/15

Status
Zamknięty.
arquisek 7,2K

arquisek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bjerringbro/Silkeborg - Mors under 50,5pkt @ 1,76 | 29-16 izi ✅
Pinnacle

Zaciekawił mnie w tym meczu under bramek. Obie ekipy grają nieźle w defensywie, są to drużyny, które najmniej tracą bramek, ale przy tym najmniej rzucają w całej lidze.
Faworytem gospodarze, choć szczypiorniści Mors nie są stawiani na straconej pozycji po ostatnim wyniku z Midtjylland. Dobry mecz w defensywie, gdzie dali sobie rzucić zaledwie 17 bramek drugiej ekipie ligi.
Gospodarze także zaliczyli dość udany mecz, choć przegrany 22:23. W tamtym meczu jednak gonili wynik i byli bardzo blisko. Grali dobrze w obronie zwłaszcza w 2. połowie.
Dziś myślę, że nie zobaczymy wiele bramek, choć nie uważam się za znawcę tej dyscypliny. Myślę, że można spróbować

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
wonderkido +18 Punkty (Obijasz się panie z typkami perełkowymi dla mnie !!!! ban :razz: hehehe !! pozdro ziombel ;))
arquisek 7,2K

arquisek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Arendal(-6,5) - Notteroy 1 @ 1,85 | 27-20 była kontrola ✅
Expekt

Hmm, znowu wpadł mi w oko ciekawy typ jeśli chodzi o piłkę ręczną. Tym razem przenosimy się do Norwegii, gdzie OIF podejmę ekipę z Notteroy.
Gospodarze po ostatnim słabym sezonie nieco się wzmocnili i to od razu widać. Po 5 meczach tylko jedna porażka z Bodo. Potrafili wygrać nawet z mistrzem kraju Elverum.
Gospodarze dobre wyniki osiągają zwłaszcza dzięki dobrej obronie, ta znakomicie funkcjonuje, co pokazuje statystyka straconych bramek.
Przyjezdni jak na razie w fatalnej dyspozycji, jeden wygrany mecz z Drammen i porażka z tragicznym Lillestromem nie napawają optymizmem. Dziś ich czeka ciężki wyjazd.
Do hali w Arendal wraca Knut Inge wraz z ekipą gości, grał całkiem nieźle w OIM jednak dziś na boisku przyjaźni nie będzie. Będzie to walka w obronie i Knut na lewym skrzydle łatwo miał nie będzie.
Jak dla mnie warto pograć taką linię.

wonderkido +20 Punkty (choleerooo, nic nie piszesz nie podajesz typów, grabisz sobie :razz:)
kunciapek +6 Punkty
arquisek 7,2K

arquisek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kiel - Lemgo(+14) 2 @ 1,69✅ 32:20 lajtowo pykło! :cool:
Bet365

Jak dla mnie handi zdecydowanie za wysokie, no ale cóż, skorzystać trzeba w takim razie.
Różnica między zespołami kolosalna można powiedzieć, no ale bez przesady. THW grało 2 3 dni temu mecz w Skopje w EHF wieczorem, wiadomo, że powrót daleki to i zmęczenie pewnie jest. Do tego za 4 dni mają mega ważny mecz z Rhein-Neckar i nie sądzę, żeby tu piłowali nie wiadomo jaki wynik.
Nabrali w meczu ze Skopje trochę pewności, ale jak już wspominam kalendarz napięty i po zrobieniu jakieś przewagi trener da pograć na pewno zmiennikom lub juniorom. Nie znam dokładnej kadry na mecz, ale można się domyślić.
Rywale to drużyna z doła tabeli Bundesligi, w ataku może nie prezentują się nie wiadomo jak, ale w obronie naprawdę solidnie. Zaledwie 3 bramki stracone więcej od Kiel, więc wynik sądzę dobre. Patrząc na wyniku Lemgo to nie dostają strasznych batów &gt;10, więc jak dla mnie bardzo dobry bet.
Kurs też dobry jak na takie handi, a co ciekawe to właśnie w lidze Lemgo wygrało z Kiel i to wyraźnie. Warto!
Leipzig - Huttenberg 2 @ 7,00⛔
Bet365

Kursy strasznie poleciały...z 12 na 7, ale no myślę, że i tak można za drobne popróbować. Coś jest nie tak z tym meczem, H2H 2-2 na zmianę, myślę, że coś może być.

wonderkido +23 Punkty (słabiutko :D to z tym 7,00 powinna być pewka :D 8-) ;p)
badv +2 Punkty
landis +3 Punkty
skols13 +4 Punkty (Lemgo +14 - dzięki:))
crooner +1 Punkty
arquisek 7,2K

arquisek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Atlas - Riihimaen Cocks over 54,5pkt @ 1,85✅ 27:31, więc spokojnie :cool:
Expekt

Tym razem Finlandia i tamtejsza SM-Liiga, gdzie zmierzą się zespoły z czoła tabeli. Faworytem są raczej goście, ale moim zdaniem gospodarze na własnej hali powalczą solidnie i mimo wszystko trochę bramek narzucają. Rzucają całkiem sporo, ich atak jest dość groźny i myślę, że to starczy na te 25 może więcej bramek.
Goście, jak na razie grali 4 mecze z racji tego, iż grają w Baltic Lidze. Grali na razie ze słabszymi drużynami i dawali sobie rzucić te 20 bramek ponad na mecz, więc jak widać obrona na najwyższym poziomie nie jest, z resztą tak samo jak i u Atlasu. Do tego na pewno spora siła w ataku i szczerze muszę przyznać, że zdziwiłem się jak zobaczyłem tą linię.
Jak dla mnie warto, gdyż obie drużyny w ataku grają dobrze, do tego obrony żelaznej nie mają, kurs sympatyczny, gramy!

americano96 +6 Punkty (dzieki za malmö)
morisone +1 Punkty (Jeszcze raz dzięki :))
spasny +5 Punkty (motor)
szyma2 +2 Punkty
m@jster +3 Punkty (+)
arquisek 7,2K

arquisek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
AGF - Vesthimmerland 2 @ 1,40
Bet365

Jak dla mnie ten kurs za duży i myślę, że jutro będzie znacznie mniejszy. Różnica między zespołami jest na papierze spora i nie sądzę, abyśmy byli świadkami niespodzianki.
Gospodarze dotychczas 7 meczów i 7 porażek, najsłabsza ekipa w lidze i pierwszy kandydat do spadku. Powodem? Nie ta liga po prostu i tragiczna obrona przede wszystkim, tracą 30 bramek na mecz i to nie pozwala na cokolwiek.
Jutro mecz z drużyną, która raczej jest ekipą z środka tabeli, chociaż początek sezonu mają dobry i osiągają niezłe wyniki. Ostatni mecz to remis ze Skive, czyli drużyna dość solidną. Grają nieźle w obronie i konsekwentnie w ataku, nie mają może super sily ofensywnej, ale swoje wykorzystują.
AGF u siebie to porażki 12 punktami, 10-oma i dwoma z równie słabą ekipą. Jak dla mnie kurs za wysoki i idealny do dubla, polecam!

macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Anaitasuna - La Rioja
23:31
La Rioja 1.55 SportingBet
✅ ✅ ✅
La Rioja-1.5 1.73 Pinnacle
✅ ✅ ✅
La Rioja-2 1.91 MarathonBet
✅ ✅ ✅
W środę dochodzi do konfrontacji 8. w tabeli Anaitasuny z 3. La Rioją. Stawiam tutaj na wyraźnych faworytów, a to z jednego powodu. Liga hiszpańska jest podzielona na trzy części. Pierwsza to Barcelona, której nikt nie ma nawet prawa zagrozić, druga to La Rioja oraz Granollers, zaś ostatnia to reszta zespołów.
Wicemistrz Hiszpanii, bo nimi są gracze La Rioja, ma skład zbudowany nie tylko pod osiągnięcia na krajowym podwórku, ale i w Europie. Po to między innymi zostali ściągnięci dwaj bardzo znani skrzydłowi Juanin, legenda Barcelony oraz Rocas, bardzo solidna lewa ręka. Są to dwie najjaśniejsze gwiazdy tej ekipy, jednak reszta to także solidni piłkarze ręczni.
Gospodarze takim składem nie dysponują, jakiejś wielkiej formy też nie mają, więc sądzę, że powinna tutaj zaważyć klasa ich przeciwnika oraz umiejętności.
La Rioja potwierdza w tym sezonie podział ligi, o którym pisałem. Z Barceloną i Granollers polegli, zaś z każdym innym zespołem byli w stanie w miarę spokojnie wygrać.
Wspomnę jeszcze o tym, że kursy na gości spadają. Koło południa można było łapać 1.66 na czyste zwycięstwo i 1.95 na -1.5.

grubanov +4 Punkty
shaq9 +2 Punkty
kobe241986 819

kobe241986

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Los Angeles
Zgadzam się z Tobą kolego w 100% doskonale to opisałeś:) podpisuje się pod typem na La Rioja obiema rękami. Po tej porażce w prestiżowym meczu z Barceloną powinni sobie jutro chłopaki spokojnie poradzić z niżej notowaną ekipą z Pampeluny. Co prawdą już za 4 dni kolejny mecz w lidze mistrzów ale tam rywal nie jest zbyt wymagający Met.Skopje więc o żadnym oszczędzaniu zawodników nie będzie jutro mowy:)
Również poluje na to spotkanie i mam nadzieję,że jeszcze znajdę gdzieś dobry kurs jutro...

gracek1995 462

gracek1995

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Szwecja M.
Spotkanie: Ricoh - Kristianstad
Typ: over 49,5 ⛔
Kurs: 1.95
Bukmacher: bet365
Analiza: Gospodarze beniaminek 10 miejsce. Goście 3 miejsce. W histori nigdy nie grali ze Sobą. Kristianstad ostatnie 11 meczy konczyl takim overem. Ricoh trudno mi powiedzieć overy ma w kratke. Ale patrzac na forme gości ktorzy graja w Europejskich Pucharach ich overy,dobre miejsce w tabeli oraz znakomita passe jestem przekonany ze te 50 bramek podczas 60 minut rzuca. Linia nie zbyt wygorowana a kursik fajny. A na zwyciestwo gosci bardzo mały.

kobe241986 819

kobe241986

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Los Angeles
St.Polten-Bregenz over 60,5 1,85@ 2/10 ✅ 31:36 :]
Austria Piłka Ręczna

Spotykają się ze sobą dwie overowe ekipy niech świadczy o tym wynik pierwszego meczu między tymi drużynami niecałe 2 miesiące temu w Bregenz padł wynik 39:33 także grubo ponad dzisiejszą linię bramkową. Uważam,że dzisiaj również sobie obie ekipy postrzelają i pokryją wyżej wymienioną linię ;)

macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin

Dunkerque - St. Raphael
33-36 Trzeba się uczyć na błędach i ja wyciągam z tego typu pozytywną naukę.
Dunkerque 1.55 bet365
Stawiam tutaj na Mistrzów ligi francuskiej. Jak pokazali w tamtym sezonie, jak i w tej kampanii są bardzo solidną ekipą, bez większych gwiazd potrafili ogrywać takie drużyny jak PSG, czy Montpellier. W tym sezonie jest podobnie. Mimo ostatnich porażek na wyjeździe z Pickiem oraz Chambery są dla mnie sporymi faworytami tej batalii. Każdy punkt jest dla nich cenny i przed własną publicznością nie odpuszczą.
St.Raphael zajmuje obecnie fotel wicelidera, jednak tylko ze względu na korzystny kalendarz. Do tej pory z pośród mocnych ekip tamtejszej ligi mierzyli się tylko z Montpellier. Ulegli im na własnym parkiecie w stosunku 27:34, czyli stosunkowo łatwo. Oprócz tego zremisowali na wyjeździe z Creteil, inne mecze wygrali, lecz nie były to zaskakujące wyniki.
Podsumowując tę krótką analizę, stawiam w tym meczu na solidność i ogranie na wyższym poziomie. Kurs 1.55 jest dobry do singla, bądź kombinacji w dublu.
Typy dnia Macko18 listopad 2014 :
1. Przysiężny-Bolelli over 22.5, Pinnacle 1.83. Wynik? 2:0(7-6,6-4) ✅
2.Haase-Serra DW 2:0, Bet365 1.80. Wynik? 2:1(3-6,6-1,7-5) ⛔
3.Jenkins-Klahn Jenkins, Pinnacle 2.01. Wynik? 0:2(6-7,1-6) ⛔
4.Groth-Corrie Groth, Pinnacle 1.59. Wynik? 2:1(4-6,7-5,7-6) ✅ 5.Jenkins-Saville Over 22.5, Bet365 1.83. Wynik? 0:2(3-6,3-6) ⛔
6.Harrison-Mannarino DW 0:2, Bet365 2.00. Wynik? 0:2(1-6,1-6) ✅
7.Statham-Saville DW 0:2, Bet365 2.00. Wynik? 0:2(4-6,3-6) ✅
8.Mitchell-Ward DW 0:2, Bet365 1.90. Wynik? 0:2(5-7,2-6) ✅
9.Metz-MKS Lublin MKS+4.5, Pinnacle 1.83. Wynik? 30-30 ✅
10.Peya/Soares-Rojer/Tecau Rojer/Tecau, Pinnacle 1.86. Wynik? 2:1(6-3,3-6,12-10) ⛔
11.Federer-Nishikori Federer-2.5gema. Pinnacle 1.74. Wynik? 2:0(6-3,6-2) ✅
12.Peya/Soares-Kubot/Lindstedt Kubot/Lindstedt. Pinnacle 1.94. Wynik? 1:2(4-6,6-3,6-10) ✅
13.Benneteau/Roger-Vasselin - Dodig/Melo Benneteau/Roger-Vasselin. Pinnacle 1.90. Wynik? 2:1(4-6,6-2,10-8) ✅
14.Rojer/Tecau-Kubot/Lindstedt Kubot/Lindstedt. Pinnacle 1.80. Wynik? 0:2(4-6.6-7) ✅
15.Metz-Larvik Larvik. Bet365 1.70. Wynik? 25-26 ✅ 16.MKS Lublin-Baia Mare MKS+0.5. Pinnacle 1.91. Wynik? 22-28 ⛔
17.Smith-Chen DW 2:0. Bet365 1.61. Wynik? 1:2(6-3,6-7,6-7) ⛔
18.Dunkerque-St.Raphael Dunkerque . 1.55. Wynik? 33-36 ⛔

macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Jako, że ostatnio tasiemka weszła bez większych stresów, to próbuję kolejny raz podobnego zagrania. Miks lig, więc wrzucam do działu z pozostałymi ligami.
Drobna analiza. Pozwolę sobie połączyć typy na HSV, Kilonię i Montpelllier w jedną analizę. Stawiam tutaj na gospodarzy w bardzo dobrej formie ze znacznie lepszym składem niż ich środowi przeciwnicy. Każda z tych ekip dysponuje zawodnikami na poziomie europejskim/światowym i nie powinni mieć problemu z zadowoleniem własnych fanów i ograniu przyjezdnych kilkoma bramkami.
Troszkę inną historią jest mecz La Riojy, ale tylko dlatego, że Hiszpanie grają na wyjeździe. Ze względu na to mamy tutaj wyższy kurs, który tak na prawdę trzyma nam ten kupon. Gracze La Riojy muszą wygrywać wszystko z resztą ligi(czyli cała ASOBAL poza Granollers i Barcą), aby trzymać kontakt z czołówką. Wygrywając swoje powinni niedługo wskoczyć na fotel lidera, gdy Granollersi polegną z Katalończykami.

Total Odds: 1.617 ✅✅✅
26 lis 20:15 Piłka ręczna. Germany. Men. Bundesliga. Hamburg vs Bergischer. Wynik : Hamburg. Odds: 1.19
21-20✅
26 lis 18:30 Piłka ręczna. EHF Champions League. Men. Group Stage. Kiel vs Zagreb. Wynik : Kiel. Odds: 1.05
34-27✅
26 lis 20:45 Piłka ręczna. France. Men. LNH. Division 1. Montpellier vs Tremblay en France. Wynik : Montpellier. Odds: 1.07
31-30✅
26 lis 20:45 Piłka ręczna. Spain. Men. Liga ASOBAL. Puente Genil vs La Rioja.
Wynik : La Rioja. Odds: 1.21
31-33✅
Dzisiaj już tak łatwo nie było, ale plusik ????

omen75 +2 Punkty
crooner +1 Punkty
kobe241986 819

kobe241986

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Los Angeles
Hard-Bregenz over 55,5 1,85@ 3/10 ⛔ niestety zabrakło tej jednej bramki:-(
Austria Piłka Ręczna
Jak dla mnie trochę niska linia bramkowa wystawiona na to spotkanie przez buki dlaczego?a już tłumaczę.....obie ekipy są bardzo overowymi drużynami w lidze Austryiackiej. Hard w ostatnich pięciu spotkaniach rzucał ponad 30 bramek w meczu podobnie jak ich przeciwnik Bregenz któremu tylko raz na 5 ostatnich spotkań nie udało się rzucić min 30 bramek. Myślę,że ta wystawiona linia na 55,5 spowodowana jest tym,że w ostatnich meczach między tymi drużynami padały odpowiednio wyniki 55,52,46,55,56 czyli w sumie tylko raz dzisiejsza linia została pokryta przez oba kluby.
Myślę jednak,że dzisiaj obie ekipy potwierdzą swoją skuteczność bramkową z ostatnich meczy i spokojnie pokryją wyżej wymienioną linię bramkową;)

hopkirk 1,1K

hopkirk

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Puchar Niemiec

Zdarzenie: Leipzig - Balingen⛔(28:24)
Typ: Balingen
Kurs: 2,15
Stawka: 6j/10j
Bukmacher: Bah

Data spotkania: 17.12.2014 godz. 19:30

Leipzig to lider 2. Bundesligi, ale ogólnie nic specjalnego. Skład średni, do walki z Bundesligą potrzebują kilku znaczących wzmocnień. Balingen to bardzo doświadczony zespół. Na środku świetny na tym poziomie Martin Strobel. Po kontuzji gra bardzo dobrze Bohm. Prawa strona wzmocniona powrotem Vasilakisa. Goście mają dużo kontuzji, walczą o utrzymanie w Bundeslidze, ale mają lepszy skład i prezentują wyższy poziom. Wystawiłbym kurs 1,75

witek-k 326

witek-k

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Schwaz- Bregenz 2 2,25( bet365) 4/10 22-26 ✅
Ostatnia kolejka rundy zasadniczej austriackiej Ligi Handball. Gospodarze zajmują 5 miejsce, bez szans na awans do czołowej piątki czyli Etapu Zwycięzców tamtejszej ligi. W ostatnich tygodniach potrafili ograć jedynie dwie najsłabsze drużyny w lidze: St Polten( 27-20) oraz Barnbach( 25-24). Schwan wygrali także z Ganserndorf w OHB Cup, choć warto dodać że ich przeciwnik od 2012 r. nie gra w najwyższej lidze( ostatnie miejsce w Handball Bundelsliga, II liga, 4 pkt po 14 meczach).
Bregenz natomiast w ostatnich tygodniach imponuje formą. Poza wpadką z 5. w tabeli Krems( drużą, która w ostatnich 5 sezonach zawsze kończyła ligę na podium) ograli m.in:
- lidera ligi, Hard( mistrza a ostatnich 3 sezonów) 28-27 na wyjeździe
- wicelidera ligi Wien 31-29
W ostatniej kolejce ligowej Bregenz rozbili 7. Loeben 38-29 udowadniając wysoką formę.
Inne warte podkreślenia fakty:
Schwaz- najmniej bramkostrzelna drużyna całej ligi- 431
Bregenz- najbardziej bramkostrzelna drużyna całej ligi- 545
H2H:

Bregenz ma więc patent na ogrywanie Schwaz na wyjeździe.
Warto spróbować zagrać ba zwycięstwo gości.

ibis +5 Punkty
jacio +8 Punkty
wladcasmieci 948

wladcasmieci

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Titisee-Neustadt
(18:00) Presov - Meshkov Brest (SEHA Liga)

Kilka słów na temat meczu piłki ręcznej, bo informacje są naprawdę ciekawe, i może ktoś jakoś to wykorzysta. Meshkov zagra dzisiaj czwarty mecz wciągu 8 dni. Według mnie zmęczenie powinno w końcu dać znać o sobie. W ostatnim meczu ponoć w drugiej połowie zawodnicy Meshkov już praktycznie chodzili po parkiecie, czego efektem była przegrana 15:11 w drugiej części spotkania. Poza kadra meczowa są: najlepszy strzelec Manojlović (10/40), Karačić (3/6), Nikulenka(10/19), czyli rotacja będzie jeszcze mniejsza. Osobiście zagram coś w stylu HT/FT: 2/1 albo że druga połowę wygra Presov. Bo wszystko wskazuje że w drugiej połowie siadzie kondycja gości.

radula +18 Punkty (super informacja! Skorzystałem grając handi na poziomie -3 po 2,42.)
roan79 456

roan79

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: Piłka ręczna Kobiety-Norwegia-Elitserien
Godzina:
19:00
Spotkanie:Fredrikstad(+3.5)-Oppsal
20-20
Typ
:1
Kurs;2.00
Bukmacher:Bet365
Analiza:
Pojedynek zespołu ze strefy spadkowej czyli gospodarzy mających do tej pory 5 punktow,z zajmującymi trzecie miejsce gośćmi 13 punktów.Gospodynie są podbudowane ostatnim występem na wyjezdzie gdzie zremisowaly z wiceliderkami z Glassverket 22-22,a Oppsal wręcz przeciwnie przegral u siebie z przedostatnim zespolem w tabeli Nordstrand aż 19-31.Po za tym oba zespoly w ostatnich pięciu kolejkach zdobyly po 5 punktów.Myślę,że jutrzejsze spotkanie będzie wyrównane i gospodynie mogą w nim zdobyc punkty.Jak dla mnie warto zaryzykować pozdro.

johny35 +7 Punkty (Dzięki kolego bardzo dobry typ)
milson 209

milson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kalisz
Olimp Grodków - KSZO Odlewnia Ostrowiec Św.
Typ: 2
Kusy: Fortuna @3,02, STS @2,80

Bardzo ciekawe spotkanie. Olimp wysoko w tabeli, ale jak ich widziałem to nie powiedziałbym, że mają skład i możliwości na takie miejsce w ligowej stawce. KSZO w końcu został ułożony przez Malinowskiego i uważam, że w tej rundzie sprawią kilka sporych niespodzianek. Blisko pierwszej byli już w pierwszym meczu, ale PE Gwardia ograła ich w końcówce. W nowym roku Olimp grał z outsiderem z Zielonej Góry. Wygrał rzucając... 19 bramek (19:16). Mecz na styku, w pierwszej potyczce tych ekip mocno się naciąłem, ale tamtego KSZO już nie ma.

Atutem gospodarzy będzie z pewnością własna hala, ale szanse uważam za równe, dlatego stawiam na gości.

arquisek 7,2K

arquisek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Szwecja, Allsvenskan, 16:00
Skanela - Helsingborg 2 @ 1,55⛔
Bet365

Jak dla mnie fajny mecz na niedzielne popołudnie, gospodarze, którzy po pokonaniu lidera są na fali kontra drużyna mająca na celu awans do Elitserien.
Faworytami w tym meczu są oczywiście goście i sądzę, że sobie poradzą. Owszem, mecz łatwy nie będzie, lecz jednak różnica jest, zwłaszcza w obronie między tymi drużynami, a jak wiemy, w handballu mecze wygrywa się obroną. Helsingborg to drużyna, która raczej nie przegrywa z niżej notowanymi rywalami, ostatnie porażki miały miejsce na parkiecie lidera i z Ystads, które również walczy o awans. Goście wiedzą, o co grają, po porażce lidera mają szansę odrobić nieco dystans i znaleźć się na drugim miejscu w tabeli. Jak dla mnie warto.

johny35 194

johny35

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Rumunia - Liga Nationala Mężczyzn
Odorhei - Minaur Baia Mare
Minaur Baia Mare ah+1.5 @1.8 2/10 ⛔
bet365

Zainteresował mnie mecz na szczycie rumuńskiej ligi w którym zmierzy się drugi i trzeci zespół w tabeli. Odorhei i Minaur Baia Mare mają po 45 punktów po 22 kolejkach. Jeszcze tydzień temu Odorhei było niepokonane na własnym parkiecie. Jednak od przegranego meczu u siebie z Dinamo Bukareszt (22:25), mają kryzys. W sobotę przytrafiła się im kolejna porażka na wyjeździe z Municipal Calarasi (25:29). Największym problemem drużyny Odorhei są zdarzające im się w ostatnich meczach przestoje w grze, kiedy to przez kilka/kilkanaście minut nie mogą zdobyć gola. Minaur Baia Mare nie przegrał od 10 meczy. Ostatnie 3 spotkania na wyjeździe drużyna Minaur Baia Mare zremisowała. Ale w klubie bardzo liczą na wykorzystanie słabszej dyspozycji rywala i rewanż za porażkę na własnym boisku co pozwoli im na przybliżenie się do drugiego miejsca na koniec sezonu zasadniczego. Spodziewam się tutaj wyrównanego meczu w którym o końcowym wyniku może zdecydować jedna bramka.

X 357

xxxl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
ns
Wielka Prośba zawsze myslałem , że już nic mnie w sporcie nie zdziwi .....a jednak okazuje się , że jestem ciągle głupcem - chińska 1 liga piłki ręcznej kobiet i zasada.......&quot;litości&quot; (mercy rules) w moim dowolnym tłumaczniu. Gram overy okazyjne 37,5 42,5 i 44,5 mamy 30 min i 29 bramek bodaj zdobyte 36 min 24-9 i .......trener drużyny przyjezdnej rzuca ręcznik i schodza z boiska a wynik zostaje utrzymany na podstawie ...właśnie tej zasady !!!!
Jak wyglada prośba - link do chińskiej piłki ręcznej ligi jesli ktoś posiada oczywiście z wynikami będe wdzięczny (ja przeryłem wszystko i nie znalazłem oczywiście).
Dwa - czy ktoś się spotkał z czymś takim już w karierze?? Ja o tej zasadzie dowiedziałem się dzisiaj i musiałem wygooglowac co to w ogóle znaczy i jakie ma zastosowanie - oczywiście tyczy się szkolnych lig w usa ....ale , zeby zawodowej ligi ręcznej w Chinach!!!!!!
Czy ktoś ma w ogóle pojęcie o czym ja pisze??
tyczyło się to tego meczu : Guangxi Women v Jiangsu Women z godz 9.00 rano

Status
Zamknięty.