>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Potrzebujesz pomocy? Napisz. Pomogę.

Status
Zamknięty.
matex 0

matex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kobylka City
Witam. Ja mam takie pytanie. Omyłkowo mam zaznaczone zamiast 27 luty to mam 27 grudnia ? co mam zrobić w tym wypadku ?? Chodzi o bukmachera Jetbull

jeżeli chodzi o Twoją datę urodzenia, to miałem podobnie - wysłałem im e-mail co mam w takim wypadku zrobić, to powiedzieli mi, żebym im wysłal skan dowodu;)

damiantc 0

damiantc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
LUBLIN
S 0

szponti

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam pytanie Somdev DevVarman - Rainer Schuettler postawiłem na 1 a Rainer z skreczował co zrobi bukmacher(betsson)?. Postawiłem to w podwójnym zakładzie drugie zdarzenie weszło.
Jeszcze jedno Fulham - Blackburn mecz przesuniety również w zakładzie podwójnym i drugie zdarzenie weszło co sie stanie?

radek03 90

radek03

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Mam pytanie Somdev DevVarman - Rainer Schuettler postawiłem na 1 a Rainer z skreczował co zrobi bukmacher(betsson)?
Z tego co widzę to Rainer oddał mecz walkoverem więc w takim wypadku będzie zwrot

grzesio 6,9K

grzesio

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Comerica Park
Szuukam całego dzisiejszego meczu Cleveland - Boston.. bardzo wazna sprawa nie pozwoliła mi go obejrzec ;/ Dodam że nie znam wyniku niechciałbym sobie psuć zabawy...
Na przyszlosc szukaj na torrentach sportowych , o ile masz szybkie lacze.

unique- 32

unique-

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
poszukuję dobrego słownika angielsko-polskiego . bez żadnych ograniczeń takich jak np. są na onecie .

unique- 32

unique-

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
dzięki wielkie . jak narazie ten od Michau sprawuje się najlepiej :razz: reszta słowników to nawet tłumaczyć nie potrafi hehe

lionel21 191

lionel21

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
internet
Nie no, nie chciałem być złośliwy, jak Cię uraziłem to przepraszam :jezora:. Chodzi mi o to, że wystarczy tylko wpisać w google i masz podane na tacy. Pzdr.

K 18

klakson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Chotomów
Nie no, nie chciałem być złośliwy, jak Cię uraziłem to przepraszam :jezora:. Chodzi mi o to, że wystarczy tylko wpisać w google i masz podane na tacy. Pzdr.
tak ale ja potrzebuje czegoś więcej ...

izajasza53 266

izajasza53

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak miałem od 1października do 31grudnia 2008 umowe o prace. I tak od 1stycznia jeszcze nie przedłużyłem, ale firma chce i mam do 18stycznia od początku roku zwolnienie lekarskie. Czy jak nie przedłużę umowy od 1stycznia to nie dostanę kasy? Koniecznie muszę by firma mi zapłaciła czy to ZUS jakoś płaci?

Status
Zamknięty.