>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Potrzebujesz pomocy? Napisz. Pomogę.

Status
Zamknięty.
jack4show 30

jack4show

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z kontekstu
Mówisz że zwrot ? a dostałeś ? bo ja dziś byłem w toto i powiedzieli że jeszcze nie wiadomo, narazie jest brak wygranej, ;&gt;

mateuszm 1

mateuszm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olawa
czy w BAH&#39;u są zakłady z handicapem na PLS i inne ligi z siatkówki ?
dlaczego tam nie ma strzeli/nie strzeli ?
Chcę wpłacić gdzieś pieniądze, tylko szukam buka, który obsługuje polską walutę, robią do polski przelewy i jest bonus 100% bo mój kapitał jest mały, a z bonusem łatwiej coś ugrać. Miałem w expekcie ale już drugi raz nie dadzą ;p Coś może polecacie, bo przejrzałem wszystko i tylko BAH jest podobny do Expekta który mi odpowiadał.

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
jak to...ściągnąc soft i grac, tylko to;] Chyba że są dodatkowe wymagania co do ilości raked hands, ale dziś np. nie ma;]

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Hej Czy wie ktoś skąd mogę ściągnąć odcinek jaka to melodia z 31 X? bardzo mi na tym zależy ????

bad-motherfucker 0

bad-motherfucker

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
poznan
13 posterunek wszystkie odcinki najlepiej torrent i to dobrze rozdmuchany. wiem ze ciezko bo sam juz dlugo szukalem ale moze ktos cos wie?

endriu 361

endriu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
osob zawsze jest 1500 i trwa to mniej wiecej 4h. Mowiac krotko jesli sie zastanawiasz nad zagraniem nie warto

a są gdzieś turki w których nie trzeba wpłacać własnej sarki i wartą brać w nich udział ?

edyyy 0

edyyy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
witam
takie pytanko mam. gdzieś w czerwcu dostałem 100 zł mandatu za przekroczenie prędkości, lecz nie zapłaciłem go bo zwyczajnie nie miałem z czego. teraz tak wyszło że chce go zapłacić. kwota się nie zmieniła od tego czasu? bo słyszałem gdzieś tam że odsetki jakieś mogą być? i można go zapłacić wysyłając z konta kasę? bo ten druczek w strasznie opłakanym stanie jest, a na pocztę po nowy iść mi się nie chce :p

unique- 32

unique-

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
witam

takie pytanko mam. gdzieś w czerwcu dostałem 100 zł mandatu za przekroczenie prędkości, lecz nie zapłaciłem go bo zwyczajnie nie miałem z czego. teraz tak wyszło że chce go zapłacić. kwota się nie zmieniła od tego czasu? bo słyszałem gdzieś tam że odsetki jakieś mogą być? i można go zapłacić wysyłając z konta kasę? bo ten druczek w strasznie opłakanym stanie jest, a na pocztę po nowy iść mi się nie chce :p

tak , możesz wysłać kase z konta . sam tak płaciłem za mandat (brak zapiętych pasów - 100 zł ???? ) . odsetki na pewno są naliczane ale w jakiej kowcie to nie wiem . pozdro , kierowco ????

edyyy 0

edyyy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
tak , możesz wysłać kase z konta . sam tak płaciłem za mandat (brak zapiętych pasów - 100 zł ???? ) . odsetki na pewno są naliczane ale w jakiej kowcie to nie wiem . pozdro , kierowco ????

ale właśnei żeby nie było takiej sytuacji że przelałem im stuwe a tu jeszcze jest jakaś kasa do zapłaty /te odstetki/. może ktoś wie czy to można gdzieś sprawdzić?

miko_mu 1

miko_mu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grudziadz
Słyszałem, że odsetki są spore. Np. jeśli nie zapłacisz mandatu 50 zl za jazdę bez biletu MZK to za 2 tygodnie musisz zapłacić jakieś 250 zł. Nie wiem, czy w przypadku mandatów drogowych też są takie duże odsetki, ale jakieś tam są na pewno.

A 2

algorytm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
PAnowie potrzebuje napisow do serialu 24 Godziny sezon 6,nigdzie nie widze do tego sezonu napisow bo wszedzie pliki video z lektorem są. /jak ktos moze pomoc to wielkie piwo dla niego ????

typer_browar 137

typer_browar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
PAnowie potrzebuje napisow do serialu 24 Godziny sezon 6,nigdzie nie widze do tego sezonu napisow bo wszedzie pliki video z lektorem są. /jak ktos moze pomoc to wielkie piwo dla niego ????

ściągnij sobie program napiprojekt :spokodfhgfh:

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ile może kosztować kilogramowa paczka, przesłana przez pocztę polską? ( u listonosza za pobraniem).

edyyy 0

edyyy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
odsetek jednak nie ma przy mandatach. jak komornik zawita a raczej poborca skarbowy pobiera jakieś tam swoje koszty. chce tego uniknąć choć są to niewielkie pieniądze. mam konto w mBanku i chce przelać kase za mendownie. wybrać przelew dowolny czy przelew podatku? jest w ogóle jakaś różnica? jeśli dowolny to jaki tytuł przelewu wpisać? a jeśli podatku to do US czy innego organu podatkowego?

Status
Zamknięty.