>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Potrzebujesz pomocy? Napisz. Pomogę.

Status
Zamknięty.
szymiaczek 0

szymiaczek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
hehe... wlasnie scaignalem se undergrounda i jestem juz w drugim etapie ???? Co do kodu to na prawde chcesz sobie niszczyc gre przez kody?:-? Wg. mnie gra na kodach jest bez sensu...

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oberschlesien
Panowie, wie ktoś, czy w ofercie Orange na kartę są możliwe do wykupienia pakiety (np. 5 MB) do serfowania po Internecie w komórce?

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oberschlesien
@Daniel, dokładnie o to mi chodziło ;). Dzięki. Szukałem na stronce orange lecz strasznie nieczytelna jest. Nie można nic znaleźć. Nie mówiąc już o opcji szukaj na ich stronie :roll:

batigol 41

batigol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
problem z kompem
Witam.. mam okropny problem

wczoraj nagle zgasl mi laptop, bez jakiejkolwiek przyczyny, po wznowieniu pojawila sie informacja iż nie ma systemu i niebieski ekran (najprawdapodobniej tzw smierci o ktorym tu byla mowa) ;/

za ktoryms razie udalo mi sie kompa uruchomic w trybie awaryjnym, pozniej probowalem normalnie, wreszcie udalo sie, balem sie go restartowac wiez zostawilem wlaczonego, rano sprawdzam a komp mimo iż zasilanie jest wlaczone nie reaguje.. zamknalem klape od laptopa, wlaczylem go i okazalo sie ze nic sie nie pokazuje, komputer sie wlacza ale ciagle jest czarny ekran...

pomozcie, bo jestem obecnie w irlandii i nie mam tu mozliwosci naprawic kompa

ratownik 10

ratownik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
Witam
Szukam motywów do Noki 6650 ( oczywiście ta nowa nokia z klapką )
Pomożecie?

sutek 79

sutek

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Camp Nou
Mam normalnie głos jak słucham muzyki, radia internetowego, ale jak załączam youtube czy wrzute to nie mam głosu ???? Wie ktoś coś można zrobic czuje że coś w sterownikach namieszałem. Tylko nie piszcie zebym sprawdził czy na youtube nie mam wyciszonego bo nie ma

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oberschlesien
A ja mam pytanie. Czy istnieją może zwykłe słuchawki do telefonów samsung (u 600). Bo posiadam zestaw słuchawkowy, lecz to nie to samo. Strasznie mnie wkurza ta jednak krótsza słuchawka oraz mikrofon :roll:. Nie da się na tym wygodnie słuchać muzyki. Jeśli zna ktoś odpowiedź, proszę o pomoc.

matex 0

matex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kobylka City
a co do pytania Sutka - sprawdz w ustawieniach internetowych lub przeglądarki czy tam nie ma przypadkie zablokowanych dzwięków ????

nowak 0

nowak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Aktualnie Warszawa
Mam normalnie głos jak słucham muzyki, radia internetowego, ale jak załączam youtube czy wrzute to nie mam głosu ???? Wie ktoś coś można zrobic czuje że coś w sterownikach namieszałem. Tylko nie piszcie zebym sprawdził czy na youtube nie mam wyciszonego bo nie ma

Mam ten sam problem co Sutek - i nie wiem co z tym zrobic :;/:

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

panel sterowania - Dodaj sprzęt
Może nie aktualizowałeś sterowników ? Mi też często się psuje i zawsze pomaga właśnie takie coś jak aktualizacja :]

matsta1 0

matsta1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pole walki ;]
Dziala ???? Fakt ze jakosciowo sa marne ale rozwiazanie dobre. Nie wiem jak w Samsungu ale w SE muzyczne tel mialy takie &quot;wynalazki&quot; dolaczane do sluchawek i lepiej bylo odkupic od kogos oryginalny adapter(samego nigdzie nie dalo sie kupic) Wiec jesli by Ci sie udalo i samsung by mial tez takie cos to kupuj z oryginalnych sluchawek ???? .

G 46

gosiam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, poszukuje jednej piosenki, niestety nie znam tutułu i trudno będzie mi ją opisać bo jest bez słów. Wydaje mi sie ze jest uzyta jako podkład w jednym z filmików, który przedstawia tragedie na boisku, czyli śmierć Foe, Fehera i Puerty... na poczatku piosenki leci jakos tyty, tytytyty i przyspiesza troche, wiem ze bez sensu opisalem ale moze ktos skojarzy, z gory dzieki za kazdy link! pozdro

Status
Zamknięty.