>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Potrzebujesz pomocy? Napisz. Pomogę.

Status
Zamknięty.
kto_ja 0

kto_ja

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
nie ma zadnego osadu:p

No ja jak bym był bliżej podjechał bym ale trochę km jest do ciebie. Poszukaj jakiegoś mechanika co podjedzie, dużo rzeczy może być przyczyną. Ale licz się z mechanikiem bo na pewno będzie chciał zabrać auto na warsztat. Ja podpowiedziałem ale ty odpisujesz że osadu nie ma, a filtr zdejmowałeś ? próbowałeś odpalać bez?

robbn 23

robbn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
inad
Mam taki problem od jakiegoś czasu (tydzień, półtora) na stronie tomciotv nie działa mi Sopcast, mam odpowiednią wersję, niezły internet (5 MB downl, 2.5 upl w każdym razie nie zmieniło się w nim nic) a przed tygodniem działało wszystko bez problemu, teraz wyświetla się connecting i buferuje się na poziomie 1-2% po czym wyświetla can not retrieve data. Czym to może być spowodowane? Myślałem że może net coś mi się chrzani ale wszystko jest w porządku, wysłałem też ten link i pomiary internetu.

fokus 0

fokus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
No ja jak bym był bliżej podjechał bym ale trochę km jest do ciebie. Poszukaj jakiegoś mechanika co podjedzie, dużo rzeczy może być przyczyną. Ale licz się z mechanikiem bo na pewno będzie chciał zabrać auto na warsztat. Ja podpowiedziałem ale ty odpisujesz że osadu nie ma, a filtr zdejmowałeś ? próbowałeś odpalać bez?

niee, ja mam samochod od paru miesiecy i nie bardzo sie znam wiec sam wole nie kombinowac, narazie nie mam czasu ale jak rozwiaze problem to powiem ci co bylo, tymczasem dzieki za pomoc.

R 40

rodzi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Wiecie może kto zdobył ostatnie punkty w meczu Euroligi pomiędzy BC Khimki - Olympiakos w 3 kwarcie (zespół, autor kosza, ilość punktów)?

agent00typer 116

agent00typer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
K-dy / Scotland
Chłopaki.
Mam w telefonie opere mini 4.1 . Jak włączam to pisze mi error i jest podana jakaś strona. Zrobią mi to w komisie z telefonami ?

olorak 0

olorak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Siedlce
Szukam programu Power Point tylko chciał bym aby był do ściągnięcia oddzielnie...to znaczy nie w całym office ponieważ mam wolnego neta i za długo by mi sie zeszło z tym...mam nadzieję ze ktoś poratuje. Może być wersja testowa

sutek 79

sutek

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Camp Nou
w jakim programie otworzę plik .docx ? proszę o szybką odpowiedź

kanonier0392 239

kanonier0392

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olawa
w jakim programie otworzę plik .docx ? proszę o szybką odpowiedź
http://www.dobreprogramy.pl/Word-Viewer,Program,Windows,12113.html
tym programem otworzysz plik .dosx jednak wprowadzanie zmian będzie najprawdopodobniej niemożliwe.
jeżeli masz zainstalowany pakiet office 2003 to spróbuj zainstalować ten dodatek:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=pl&amp;amp;FamilyID=941b3470-3ae9-4aee-8f43-c6bb74cd1466
jest to pakiet pozwalający otworzyć pliki nowych formatów programów Word, Excel i PowerPoint 2007.

szczepek19 0

szczepek19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Szukam programu Power Point tylko chciał bym aby był do ściągnięcia oddzielnie...to znaczy nie w całym office ponieważ mam wolnego neta i za długo by mi sie zeszło z tym...mam nadzieję ze ktoś poratuje. Może być wersja testowa

Power Point 2003 wersja portable / waga 48 MB, czyli mniejszego już nie znajdziesz a na dodatek wersja portable, czyli nie musisz jej instalować tylko korzystasz kiedy i gdzie chcesz ;) Link na PW wysłałem tutaj chyba nie wolno podawać ;)

Panowie, czym ściągacie nowe filmy, bo od dawna nie jestem w temacie?

wykupujesz konto premium (ostatnio bardzo popularny hotfile), szukasz linków do filmu, wrzucasz je następnie do programu jdownloader na noc i rano wstajesz i wszystko pobrane a komputer wyłączy się sam ;) pozdr

szczepek19 0

szczepek19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
@boberek34
Coś za coś ;p za &#39;&#39;free&#39;&#39; masz p2p,torrenty,p2m i możliwość pobierania z serwisów typu rapidshare,hotfile,megaupload (tylko teraz troszeczkę się pozmieniało w tym sektorze,jak sam pisałes dawno nie pobierałeś i za free to mozesz sobie 1 film pobierac przez cały dzień ;p np. rapidhsare i czekanie na wolne sloty + ograniczanie prędkości do maximum ;) jak kto lubi ;p ). place 1 zeta na 15 dni i mam spokój, leci całą przepustowością, wznawialne pobieranie a na dodatek hotfile stał się bardzo popularny i wszystkie nowości bez najmnijeszgo problemu można znaleźć ???? Nikogo nie namawiam do kupna kont ale wyrażam swoją opinię na temat pobierania czegokolwiek obecnie z sieci. peace

mlody-8934 3

mlody-8934

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy ktoś może podać linki do łatki najlepiej w jednym linku do PESa 06...chodziłoby mi wyłącznie o drużyny Ekstraklasy, ligi niemieckiej bądź rosyjskiej ;)

Status
Zamknięty.