>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Potrzebujesz pomocy? Napisz. Pomogę.

Status
Zamknięty.
al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Tego Ci nie powiem. Ten prostownik jest konieczny?
Osobiście nie korzystałem nigdy z prostownika (takiego lepszego, ze starszych tak, ale tam nie ustawiałem takich opcji).
Jeżeli akumulator &quot;nie żyje&quot; to bym auto odpalił poprzez kable rozruchowe i podładował w ten akumulator. Powinien odżyć i wówczas miernikiem sprawdzić parametry, raczej nie będa idealne, bo aku się nie naładuje na 100%, ale będziesz znal przybliżone wartosci.
Ja bym tak postapił hmm albo kupił nowy, bo jak na tym aku nie masz juz zadnych info to musi byc bardzo stary...

fokus 0

fokus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
no raczej konieczny bo auto stoi w garazu, a moze sie cos stac jak nie dopasuje parametrow na prostowniku? chodzi o prostownik czy moze sie uszkodzic bo pozyczony

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
A jakie auto masz? Przeważnie aku do auta się dopasowuje, ilość ah...
Nie, prostownikowi nic złego nie powinno się stać.

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Ustaw 50 (przewaznie jest 45-60) ale dla pewnosci lepiej mniej ustawic, reszta sie sam doładuje podczas jazdy) no i 12v

M 4,2K

madangelo

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Norrköping
jak silnik 1,6 to raczej na pewno akumulator nie ma mniej niż 40ah wiec można dać 3A na prostowniku odkrecić koreczki na górze i iśc spać ????
Podczas jazdy tez sie doładuje ale żeby tak wystarczająco to trzeba by troche tych kilometrów narobić, jak tam już od miesiaca przynajmniej na noc odkręcam swojego aku i zabieram do domu :)

M 4,2K

madangelo

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Norrköping
na górze powinny być 6 (ja tylko z takimi sie spotykałem) takie okrągłe odkręcane korki, można je odkręcić i trochę wody destylowanej dolać jeśli widać że płytka w środku nie jest zanurzona. Odkreca sie po to bo podczas ładowania wydziela sie wodór dlatego pomieszczenie powinno być tez wentylowane i nie mozna np palić na nim

fokus 0

fokus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
aaaa na akumulatorze ;d myslalem ze na prostowniku ok;p to calkiem mam odkrecic?

M 4,2K

madangelo

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Norrköping
Tzn odkręcać ich nie trzeba ale najlepiej je tak sporo poluzować zeby ewentualnie tam ten gaz uciekł ????

patryk1708 6

patryk1708

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Piotrków Tryb.
Mam pytanie odnośnie odbioru tv satelitarnej Cyfry Plus. Od kilku dni na wszystkich kanałach, czy to jest TVN, TVP czy Canal+ raz na jakiś czas (czasem co pół minuty, czasem rzadziej lub częściej) zacina mi się obraz. Z dźwiękiem nie ma problemu, natomiast jeśli chodzi o obraz zawiesza się on na sekundę lub dwie. Strasznie to denerwuje szczególnie przy oglądaniu meczów. Miał ktoś może podobny problem? Czym to może być spowodowane?

snajp 290

snajp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
POLSKA
Mam pytanie odnośnie odbioru tv satelitarnej Cyfry Plus. Od kilku dni na wszystkich kanałach, czy to jest TVN, TVP czy Canal+ raz na jakiś czas (czasem co pół minuty, czasem rzadziej lub częściej) zacina mi się obraz. Z dźwiękiem nie ma problemu, natomiast jeśli chodzi o obraz zawiesza się on na sekundę lub dwie. Strasznie to denerwuje szczególnie przy oglądaniu meczów. Miał ktoś może podobny problem? Czym to może być spowodowane?
Spraedz antenę,mi ostatnio też tak się robiło i znikły wszystkie kanały HD.Okazało się że odśnieżali dach i nawalili mi wszystko na tależ(BARANY).Lekko ją pociągnąłem do siebie tzn do góry konwerterem i wszystko gra.

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
poszukuje piosenki ????
w radiu chyba teraz ja puszczaja
laska cos spiewa &#39;Hello Hello&#39; (albo taki poczatek)
i to nie jest to ????
Beyonce - Hello

M 0

mscivoytas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
poszukuje piosenki ????
w radiu chyba teraz ja puszczaja

zdajesz sobie sprawe ze jest wiele rozglosni ???? i nie kazdy slucha tego co ty w tym momencie ;) jaka stacja bylo by pomocne

porky 104

porky

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ted, czy jest może Queensberry - Hello [Turn Your Radio On] :?: ;)

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
taaa dzieki, wlasnie znalazlem i ktos tez mi pomogl 3min temu ????
zdajesz sobie sprawe ze jest wiele rozglosni ???? i nie kazdy slucha tego co ty w tym momencie ;) jaka stacja bylo by pomocne
nie w &#39;tym momencie&#39; tylko w tych dniach :p

yarson 0

yarson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ksiestwo Lowickie
wiecie gdzie mogę ściągnąc pasjansa, pasjansa pająka i inne gierki co były na xp bo teraz mam winde 7 a nie wiem skad pobrać te gierki.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
Poszukaj na chip.pl
wiem, że swego czasu było tam całkiem sporo pająków/pasjansów

Status