>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Potrzebujesz pomocy? Napisz. Pomogę.

Status
Zamknięty.
kuba_rmcf91 0

kuba_rmcf91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Piotrków Trybunalski
panowie, mam pewien problem z grą Assassin&#39;s Creed II. Mianowicie w ostatniej misji w Rzymie, nie mogę przedostać się przez te drzwi. Naokoło woda, słupy itp. Wspiać się nie mogę, nie mogę biegać i nie wiem co jest. Czy jakiś bład czy trzeba to jakoś inaczej przejść niż wspinaczką??

rybex 3

rybex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie interesuj sie
Panowie powie mi ktos skad skombinowac jakas podstawowa strone internetowa zrobiona w programie KED albo moze wy macie cos na komputerze, na jakikolwiek temat.

sutek 79

sutek

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Camp Nou
Sprawa przedstawia się tak:

Gadu gadu otwiera mi sie automatycznie wiec nie musze wpisywac hasła i:

-zapomniałem hasła do gadu
-zapomniałem e-mail jaki podałem przy rejestracji gg

Co mam zrobić żeby odnaleść stare hasło albo zmienic je na nowe?

edyyy 0

edyyy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
są programy do łamania haseł gadu. poszukaj w googlach bo kiedyś miałem podobny problem i rozwiązanie tego zajęło mi niecałe 5 min ????

M 4,2K

madangelo

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Norrköping
Potrzebuje kogoś kto zna bardzo dobrze język angielski, mam pare zdań do tłumaczenia niecałe pół strony ale tekst jest trudny (techniczny) jak coś ot PW ????

yarson 0

yarson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ksiestwo Lowickie
Czy ktoś może studiuje zagranicą? dokładnie w Anglii albo chociaż wie czy można szukać jakiegoś dofinansowania studiów magisterskich w Anglii?

rumak57 271

rumak57

Coach
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
prosto z Bostonu
witam potrzebuje kogos co zna sie dobrze na stronach internetowych poniewaz musze troszke zmienic wyglad swojej a kompletnie nie mam pojecia jak to zrobic pomoze ktos??

slander 10

slander

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy ktoś może studiuje zagranicą? dokładnie w Anglii albo chociaż wie czy można szukać jakiegoś dofinansowania studiów magisterskich w Anglii?
Moja siostra studiuje na razie licencjat. Dokładnie nie wiem, ale zdaje się są takie kredyty dla studentów, które musisz spłacać dopiero jak będziesz zatrudniony na stałe przez chyba 2 lata. Może poszukaj w tym kierunku.

vdv 66

vdv

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oberschlesien
Zna ktoś może jakiś program do oglądania na nim (za darmo ofc) BBC 1, BBC 2? Potrzebuję tylko tych dwóch stacji ;)

lorenzz 34

lorenzz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
dzięki porky ;)
Jeszcze jak ktoś by miał płytkę Dj Dobry Chłopak - &quot;Styl Pijanego Mistrza&quot;

yarson 0

yarson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ksiestwo Lowickie
Moja siostra studiuje na razie licencjat. Dokładnie nie wiem, ale zdaje się są takie kredyty dla studentów, które musisz spłacać dopiero jak będziesz zatrudniony na stałe przez chyba 2 lata. Może poszukaj w tym kierunku.

wiem że na licencjat większość szkół wyższych w Anglii daje spore dofinansowania ale niestety tam gdzie ja chce iść nie można dostać na magistrze żadnego stypendium i pożyczki. rozglądałem się również za kredytem studenckim w Polsce ale z tego co mi powiedzieli w banku nie ma takiej możliwości. a pytam bo może ktoś wie czy są jakieś programy dofinansować albo coś.

Status
Zamknięty.