>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Potrzebujesz pomocy? Napisz. Pomogę.

Status
Zamknięty.
sutek 79

sutek

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Camp Nou
mam problem mam film w takim formacie VIDEO_TS.BUP i w Windows media player nie chce mi tego otworzyc w jakim programie moze to zadzialac ?

M 0

mscivoytas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mam problem mam film w takim formacie VIDEO_TS.BUP i w Windows media player nie chce mi tego otworzyc w jakim programie moze to zadzialac ?
Mi odtwarza w Media Player Classic
EDIT:
Ten plik jest za maly raptem 18 kilo i nie odtwarza go w niczym ale pozostale pliki z rozszerzeniem .bup odtwarza

sutek 79

sutek

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Camp Nou
Mi odtwarza w Media Player Classic
EDIT:
Ten plik jest za maly raptem 18 kilo i nie odtwarza go w niczym ale pozostale pliki z rozszerzeniem .bup odtwarza

dziękóweczka kolego

steven1986 28

steven1986

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie jak to jest z tym betfair we wczorajszym meczu romy wynik do przerwy 2-0 dla romy kursy na under2.5 bramki na rynku wygra 4.2 na rynku nie wygra 4.3 czy to jest tak piękne i jeśli postawimy obojętnie jaki będzie wynik(czy zostaną 2 bramki czy będzie x barmek) to wychodzi surbet 112% czy to tak działa szukałem wszędzie ale nigdzie tego nie znalazłem. Proszę o odpowiedz kogoś kto kuma OCB. Pozdro

kuba86 2K

kuba86

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Znacie jakieś fajne stronki z tapetami 1440x990? ????

szczepek19 0

szczepek19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Znacie jakieś fajne stronki z tapetami 1440x990? ????

To jest moja ulubiona rozdziałka więc jasne, że znamy ;p

1. http://interfacelift.com/wallpaper_beta/downloads/date/widescreen/1440x900/

Rewelacyjne tapety w pięknej jakości. Baza 2063 (przejrzałem wszystkie i byłem w szoku). Wpis mógłbym zakończyć już tutaj ale poniżej stronki też są godne polecenia, choć do pozycji numer nie mają najmniejszych szans.

2. http://www.ewallpapers.eu/search_size/1440-x-900-wide
3. http://wall.alphacoders.com/index.php?s=1440x900
4. http://www.widewallpapers.net/index.php

I na deser coś dla męskiego oka ;p
5. http://www.skins.be/

Tyle na początek powinno starczyć jeśli potrzebowałbyś więcej to napisz a jeszcze kilka ciekawych posiadam w zakładkach. pozdr

legionista696 1

legionista696

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie jak to jest z tym betfair we wczorajszym meczu romy wynik do przerwy 2-0 dla romy kursy na under2.5 bramki na rynku wygra 4.2 na rynku nie wygra 4.3 czy to jest tak piękne i jeśli postawimy obojętnie jaki będzie wynik(czy zostaną 2 bramki czy będzie x barmek) to wychodzi surbet 112% czy to tak działa szukałem wszędzie ale nigdzie tego nie znalazłem. Proszę o odpowiedz kogoś kto kuma OCB. Pozdro
to nie o to chodzi ???? tak pieknie to nie ma ???? ja sie za dobrze na tym BACK/Lay nie znam, wiec nie chce tlumaczyc, ale poszukaj o tym na forum ;]
w betfair ogolnie to sie zakladasz miedzy ludzmi, i jesli grasz np. za 100zł po kursie 4,3 nie wygra to masz szanse wygrac jakies 23,25zł bo własnie te 23,35 ktore druga osoba postawi x kurs 4,3 daje 100zł. moze ktos potwierdzic czy dobrze napisalem? :p

rybex 3

rybex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie interesuj sie
to nie o to chodzi ???? tak pieknie to nie ma ???? ja sie za dobrze na tym BACK/Lay nie znam, wiec nie chce tlumaczyc, ale poszukaj o tym na forum ;]

w betfair ogolnie to sie zakladasz miedzy ludzmi, i jesli grasz np. za 100zł po kursie 4,3 nie wygra to masz szanse wygrac jakies 23,25zł bo własnie te 23,35 ktore druga osoba postawi x kurs 4,3 daje 100zł. moze ktos potwierdzic czy dobrze napisalem? :p

mniej wiecej dobrze, tylko z jednym mały &quot;ale&quot; w betfair jak grasz na
&quot;nie wygra/lay&quot; to twoja stawka(to co wpisujesz w pole) jest Twoja potencjalna wygrana zaś twoje prawdziwa stawka(to co ryzykujesz) jest to iloczyn kursy oraz tego co wpisales.
Jasniej wytlumaczyc nie potrafie
Pozdrawiam

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Barbarez &amp; Mike Spoon - Lets go &lt;-- szukam tego utworu w formacie mp.3 do sciagniecia tylko wazne zeby nie byl to zaden remix.

ramzesa 12,8K

ramzesa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Czym czyścicie LCD ? Szukałem na forach ale ile ludzi tyle opinii :?

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czym czyścicie LCD ? Szukałem na forach ale ile ludzi tyle opinii :?

Ja mam LCD cleaning liquid (co za oryginalna nazwa ????) firmy 4WORLD

vdv 66

vdv

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oberschlesien
Trochę dziwne pytanie, ale nie ogarniam ang kanałów... Co to za stacja:
? ????

vdv 66

vdv

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oberschlesien
Dzięki Panowie za szybką odpowiedź ;)
Szukałem na necie kanałów CN i CW, ale że to są 2 N-ki na to nie wpadłem ????

boberek34 0

boberek34

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sieradz
Do posiadaczy Cyfry + oraz Polsatu. Możecie coś powiedzieć na temat jakości (i nie tylko) tych telewizji tzn. czy często traci sygnał, jak to jest z obsługą klienta, jakieś ukryte koszty, haczyki itp? Programowo, sądzę że Cyfra bije Polsat, ale wiadomo - jest droższa.

ramzesa 12,8K

ramzesa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Ja mam Polsat i szczerze nie narzekam. Kiedyś przy złej pogodzie faktycznie tracił czasami sygnał, ale teraz jest w jak najlepszym porządku nawet przy złej pogodzie. Duża zaleta to cena, do jakości usług też nie mam zastrzeżeń więc polecam ;)

Status
Zamknięty.