>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Potrzebujesz pomocy? Napisz. Pomogę.

Status
Zamknięty.
magiki 42

magiki

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
haha Travis miałem dokładnie to samo z liveboxem ... sam się resetował i to kilka razy pod rząd i takie cykle miały miejsce kilka razy dziennie ... szkoda gadać, bo pracować się popracujesz i tylko się człowiek wnerwiał ... z rozwiązaniem umowy będziesz miał problem. TP pod tym względem to cholerstwo i więcej będziesz miał problemów niz zyskasz. A tak w ogóle na początku radze skontaktować się z obsługą i niech Ci wymienią tego liveboxa, a potem zobacz co się będzie działo ... jeżeli nie pomoże to coś będzie trzeba działać, bo to nie Twoja wina że liveboxy są walnięte :|

travism 190

travism

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
ten livebox to totalna porażka, ja nie wiem jak to wogóle utrzymuje sie na rynku. Fakt faktem w dniu podpisania umowy byłem zadowolony ale z biegiem czasu opinia odwróciła się o 180 stopni.
Ja bym chciał sobie wziąć Cyfrowy Polsat i Neostrade jako samego neta. Ale najpierw musze sie tego szajsu pozbyć.

rostek_93 0

rostek_93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam problem z grą na komórkę, a dokładnie na Nokie 5130 XpressMusic.
Mam zainstalowaną grę NBA Pro Basketball 2009 i gdy włączam zaczyna się ładować i na drugiej piłeczce ładowania wyskakuje mi błąd. Z tego co widziałem ta gra jest dostępna na moją komórkę.
U kolegi w Sony Ericssonie C702 wszystko działa ok. Może pobrałem gry już zepsute? (2-3x pobierałem 2009). Macie jakieś rady?
PS. 2010 mi działa :/ (ale tu aż 3 min Q)

travism 190

travism

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
ze tak powiem firewall musi byc wlaczony czy wyłączony zeby net lepiej pracowal? bo cos grzebalem w ustawieniach liveboxa i sie juz pogubilem a z informatyka to ja mam raczej mało wspólnego ???? teraz co trzecie klikniecie na forum kosztuje mnie nie zaladowaniem strony lub jakis komunikat mi sie włącza...

edyyy 0

edyyy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
po co ci w ogóle firewall? lepiej zainstalować dobrego antywira typu kaspersky czy nod32. to w zupełności ci wystarczy ;)
firewall zmuli ci kompa. spróbuj go wyłączyć i sprawdź czy ci lepiej net działa.

M 3

mistrzunio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mam pytanie: czy na allegro ktoś kto nie ma komentarzy może zacząc sprzedawać skutecznie jakieś rzeczy bo ogólnie z tego można niezłą kaską wyrwać

edyyy 0

edyyy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
najprostszym sposobem na zarobienie pozytywnych komentarzy jest fikcyjna sprzedaż między znajomymi.. :p
szczerze mówiąc nie kupiłbym nic od niesprawdzonego sprzedawcy więc będzie ci ciężko na początku ;)

S 0

stolti

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zabrze
U nas jakiś czas temu na Polibudzie ktoś zrobił akcję, że za zalicytowanie w podanej aukcji i wystawienie pozytywnego komentarza dostawałeś smycz za darmo. Tak dla ścisłości ona była przedmiotem licytacji tylko za nią po prostu nie płaciłeś. Jakaś tam inwestycja w to musiała być żeby zakupić te 100 smyczy (bo tyle wtedy poszło) no ale myślę że opłacalna bo jak widzisz aukcje dwóch sprzedających, ten sam przedmiot, podobna cena, a jeden ma komentarzy 100 a drugi 3 no to wiadomo u kogo zalicytujesz ;)

ten 0

ten

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
pisze dla kumpla odemnie z pokoju bo on juz nic sam nie wymysli ???? a moze ktos mial tu taki problem, on mial jakies kiedys problemy z wrastajacym paznokciem w nodze i tam chodzil do lekarza itd to mu jakos wyjeli ale teraz nie bardzo chce mu sei ten palec zagoic i moje pytanie czy ktos mial taki sam problem i stosowal jakies masci czy cos? ???? pomozcie mi bo jak mu to pomoze to mi flaszke postawi =D

rybex 3

rybex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie interesuj sie
pisze dla kumpla odemnie z pokoju bo on juz nic sam nie wymysli ???? a moze ktos mial tu taki problem, on mial jakies kiedys problemy z wrastajacym paznokciem w nodze i tam chodzil do lekarza itd to mu jakos wyjeli ale teraz nie bardzo chce mu sei ten palec zagoic i moje pytanie czy ktos mial taki sam problem i stosowal jakies masci czy cos? ???? pomozcie mi bo jak mu to pomoze to mi flaszke postawi =D

Mialem takie cos, ostatecznie wycieli mi kawałek paznokcia, hmmm było to juz spokojnie ze 2-3 lata temu wiec dokladnie co bylo potem to nie pamietam, jednak wiem ze maczalem palca w takim specyficznym żółtym płynie(nazwy nie pamietam). Sadze ze jak sie zapyta w aptece to mu powiedza. Ja nie mialem zadnych &quot;powiklan&quot;
Pozdrawiam

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
niech spróbuje moczyć w wodzie z szarym mydłem
ja to miałem to wpierw wycinali kawałek paznokcia, potem całego (caly czas wracał i sie wrastał) az wkoncu operacja i skrobanie kości i mi skrócili chirurgicznie i teraz rosnie troche węższy :p

ten 0

ten

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
ło, z tego co mi mowi to maczal w rivanolu juz (zolty taki to chyba o to chodzi rybexowi) i juz paznokiec mu nie wrasta tylko same mieso nie chce sie zagoic a mowi ze juz za nic nie pojdzie do lekarza hehehe no nic na necie moze cos mu wynajde czego nie uzywal :razz:

asiek297 5

asiek297

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Poszukuję nart carvingowych w okolicach 200 zł. Dowolna marka, wysokość ok 170 cm. Kto ma na sprzedaż bądź napatoczy się na coś na allegro może o szybką odpowiedź. Bardzo mi zależy!

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Linki do różnych programów, gier etc wysyłać na PW
Na forum zabrania się umieszczania takich linków.

rifraf7 246

rifraf7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
potrzebuję na szybkości poradnika jak strorzyć projekt strony www. Z góry dzięki za wszelka pomoc

sajuken 35

sajuken

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slask
potrzebuję na szybkości poradnika jak strorzyć projekt strony www. Z góry dzięki za wszelka pomoc

Taka strona kiedys byla w necie : http://www.google.pl . Nie wiem czy slyszales ale podobno latwo tam wyszukac wiele rzeczy, np. mozesz sie rozeznac w jakim jezyku chcesz te strone zaprojektowac? Coz polecam:zoltakartka:

Status
Zamknięty.