>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Potrzebujesz pomocy? Napisz. Pomogę.

Status
Zamknięty.
princeas 11

princeas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Nie wie ktoś dlaczego gdy wychodzę z CS&#39;a, i włączam ponownie to wszystkie ustawienia są zresetowane ? Oczywiście po wpisaniu odpowiednich ustawień klikam &quot;apply&quot;.

moze plik ustawień jest tylko do odczytu (chociaż nie powinien być :| )

wilq 1,8K

wilq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Pilnie poszukuje &quot;Byłem asystentem doktora Mengele&quot; Miklosa Nyiszli.Jeśli ktoś znajdzie to wrzucać,obojętnie jaki serwer.

johny609 14

johny609

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Piekary Slaskie
czy jeśli nagrywam sobie film dvd przez convertxtodvd mogę jakoś dorzucić do niego napisy PL? próbowałem wypalić płyte ale niestety coś z napisami mi nie wyszło...

radek03 90

radek03

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
czy jeśli nagrywam sobie film dvd przez convertxtodvd mogę jakoś dorzucić do niego napisy PL? próbowałem wypalić płyte ale niestety coś z napisami mi nie wyszło...
Spokojnie można nagrać, ale na początek trzeba przygotować odpowiednio napisy, dobrze je zsynchronizować z filmem i przekonwertować do odpowiedniego formatu przy pomocy subedit albo inny z tej samej dziedziny. Jeśli nie wiesz sam jak to zrobić to najlepiej rzuć okiem np. na to http://www.videoaudio.pl/Czytaj-artykul-32.html

fokus 0

fokus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
pytalem o horrory a teraz szukam filmow na ktorych mozna poplakac ;p

szymiaczek 0

szymiaczek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Znalezc oszusta
Siemacie. Widze, ze nie jestem pierwszy oszukany na tym forum, dlatego mysle, ze znajde tu satysfakcjonujaca odpowiedz. Otoz miesiac temu kupilem u pewnego gostka (znalazlem go na pewnym forum) towar malym hurtem. Kupuje hurtowo, sprzedaje detalicznie na allegro, zysk jako taki nawet byl. Sprzedawaca wyslal towar za pobraniem z mozliwoscia sprawdzenia zawartosci. Gdy paczka doszla, sprawdzilem pare tuszy z wierzchu, bylo wszystko okey, wiec przyjalem paczke, po czym okazalo sie, ze tusze z dolu sa stare i uschniete. Po dogadaniu sie ze sprzedawca, sprzedawca obiecal zwrocic polowe kosztow, tj. 250zl. Z przelewem zwlekal z dnia na dzien, az kontakt znikl. Jedyne &quot;poszlaki&quot; to dane wpisane w polu nadawca na paczce. Mysle, ze dane sa dobre, poniewaz jesli bym nie przyjal paczki to paczka przejdzie na wlasnosc poczty polskiej;) Mysle, ze na poczatek sprobuje sie tam dodzwonic, moze sie dogadam ze sprzedajacym, tylko jak zdobyc jego nr domowy? A jesli sie nie uda, to co dalej? Z gory dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam

kombajn 1,2K

kombajn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Potrzebuję pomocy, w robocie mi zainstalowali IE8 i nie otwiera mi się strona pinnacle. To znaczy otwiera mi się, ale nie mogę rozwijać poszczególnych lig. Miał może ktoś podobny problem?

T 0

tulix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Potrzebuję pomocy, w robocie mi zainstalowali IE8 i nie otwiera mi się strona pinnacle. To znaczy otwiera mi się, ale nie mogę rozwijać poszczególnych lig. Miał może ktoś podobny problem?

Ja nie miałem, ale spróbuj wcisnąc przycisk: &quot;Widok zgodności&quot; obok odświeżania. Może pomoże.

serce20 0

serce20

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Podajcie darmowy hosting, na którym będę mógł zainstalować joomla.Aktualnie ciągle natykam na problemy, osemka.pl/cba.pl/yoyo.pl/za.pl
Łączy mi się z ftp wysyła pliki jednak po chwili błąd i out.
Proszę o pomoc gdyż chcę stworzyć pierwszą stronę w joomla.

lorenzz 34

lorenzz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Monety
Może posiada ktoś monety 2żł okolicznościowe i chciałby je sprzedać/wymienić ??

majkell 0

majkell

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tarnów
Czesc. Mam problem z moim kompem. Od jakiegos czasu nie moge na nim normalnie pracowac bo wyskakuje mi komunikat : &quot; Wystapiły problemy z aplikacja i.exe , działanie programu osyanie zakonczone skontaktuj sie....&quot; po czym str internetowa poprostu sie wyłacza. Wie ktos co to moze byc?

yarson 0

yarson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ksiestwo Lowickie
poszukuje jakiejś sprawdzonej stronki oferującej noclegi w Holandii najlepiej jak najbliżej Amsterdamu.

Status
Zamknięty.